70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatlım bütün değişimler sabır ister, 1-2 günlük az yemekle bence daha zor motive olursun gibime geliyor

Şu an kaç kilosun ki , ben şahsen seni pek göremiyorum topikte, biraz daha burada kal , eskilerdensin anladığım kadarıyla

Daha önce yapmışsın yine yaparsın

sağol canım inşallah, lahana diyeti tam olarak nasıl yapılıyor?

selam kızlar...

Sosyal hayatımız sıfır oldu valla
sorma valla..eve misafir gelecek diye ödüm kopuyor..malum onlara ikramlık hazırlayıpda yemeden durmak çok zor..sırf bu yüzden kimsecikler gitmek dahi istemiyorum offff yaaa.
nora ne güzel kilolar vermişsin sen öle..ilk geldiğin günü hatırlıyorumda sevgilinle küstüğünü bu yüzden çok kötü oldunu yazmıştın..diyette zorlanıyordun sanırım..ama maşallah bakıyorumda motivasyonun tavan yapmış..birazda bana sürtün kızzzz banada bulaşsın acuk...

ya 10-15 gündür pek giremiyorum, 1. likten düşe düşe sonunculuğa düştüm...

1. likte gözüm yok ama + çıkmak, hele ki 1 ay önceki kiloma 1 haftada geri gelmek moralimi çok bozdu, sil baştan oldu yani resmen...

yeniden başlamak için önce 68.1'e hızlıca geri dönmem lazım, iki gün önce 70.3'e kadar çıkmıştım, yoğun bir çaba özellikle sporla dün 69.5'a düştüm, bugün 69.1 çıktım, yani 1 kilom kaldı...

Ayy biz hala bi ayrılıp bi barışıyoruz

Ama ben onun için kilo vermeye karar vermiştim, şimdi kendim için istiyorum bebeğim...

Ayın 16sında foruma gireli 2 ay olmuş oluyor

Motivasyonun niye düşüyor kız, de bakiiim , hiçbirimizin önünde büyük engeller yok

Ben sanki yarın 55 olcakmışım gibi kalkıyorum hergün valla

Menün olmamış canım.
Kullanıcı kontrol paneli / seçenekleri düzenle açılan sayfada standart editör toolbarı seçmen gerek ifadeler için.

Sence menüdeki sorun ne peki? Nora ile konuştuk hamur işi, kraker, bisküvi tarzı şeyler yememem ve suyu arttırmam gerekiyormuş. Başka var mı? Dünü de sayarsam ikinci gün bugün. Birkaç güne alışırım sanırım.

Bence o 1 kilodan ders çıkar beybi veeee ne yap biliyor musun

55 olana kadar asla durma

Ve hiçbir zaman 60 üstünde olmamaya çalış

Foruma da gir tamam mı , aayy haftasonları çok boş oluyormuş zaten şoktayım

Cuma gününe odaklan len

Evlenmeyi düşünüyorsun bi de gelinliğini düşün

Yeme yeme

yok zaten yemicem de acıktıkça çok uyumaya başladım ben yaa:18:
canım tatlı bişeyler istiyor

sağol canım inşallah, lahana diyeti tam olarak nasıl yapılıyor?

canım bi çorbası var sanırım.. internetten bi araştır istersen
ama çok uzunsüre yapmamanı öneririm

Yanlış bilgi ddııızztt eror!

Mayısın 1 inde 2 ay doldurmuş olucam

Allahimm kendime bugun niye hakim olamiyorum ben yaa acaip sekilde yemek yemek istiyorumm
Menumu yaziyim bari bende zaman ölsün biraz
Sabah;
2 dilim kepek ekmek
1 kucuk dilim beyaz peynir
2 zeytin
2 dilim domates
birde 2 catal sucuklu yumurta
Bol maydonoz

Ara; 1 tane yesil elma

Öglen;
1 kase mercimek corbasi
1 dilim k.ekmek

Ara; Elma

Aksam; Haslanmis yumurtali salata ve bir kase yogurt

3 lt su,20 dk bantta yurudum ve 20 dk egzersiz.

Peff ben geldim sen gittin olmadı ki bu
Teşekkür ederim canım

Özel bi durum vardı canım senin kafanı toparladıgında eski formuna dönersin

Bizimkiler yarın mangal yapacaklarmış. Ben tutamam ki kendimi.

Mangal yiyebilirsin onda bi sorun yok ki
Diyet aç kalmak değil sakın bu fikre kapılma.
Ne az ne çok yiyeceksin
Menün için de ;

Bir simidin 3'te 2 si. --- > Simitin kalorisi fazla ve vücuduna diyet namına faydası yok. Kahvaltıda yeşillik yok. Dışardaysan unonun denge ekmeğine sandvc yapmanı öneririm.
İçine domates, salatalık, peynir koyabilirsin
1 lokmacık patatesli poğaça (arkadaştan tırtıkladım. ) ---> Tırtıklasan bile çok şey fark eder vücudunda
Yarım lt. su ---> Günde 2-.2.5 litre su içmen gerek
Bir sürü meyve yedim. Abarttım sanırım, vicdan azabı çekiyorum. ---> meyveler masum değil şeker oranları fazla
Bir avuç da kraker yedim. ---> bu da olmamış.

Ne sebze ne yoğurt ne salatan var.
Bu şekilde midenin çalışması zor canım

Kepek ekmeği kansızlık yapıyor tahıllı ekmek öneririm.
Öğlen salata ve yoğurt olsaymış güzelmiş

Diiilooooommmm bi maç zevkim vardı ertelediler ooooofff

Geldim bebimm evet ertelenmiş ya

Ne malesefi küçüğüm bak gel bi senle konuşalım

Şimdi sen incecik olmak mı istiyorsun löp löp et yiyip ertesi günü koca bir şişkinlikle uyanıp mutsuz olmak mı ha ???

Evet biliyorum. Başladık bi kere geri dönüşü yok. :82: Yarın kendimi tutucam cumaya mutlu olucam :92:

Teşekkür ederim. Sonradan 1 kase yoğurt yedim. Suyu da 2 lt. ye çıkarmaya çalışacağım. bugün talan geçti ama yarın daha dikkatli olucam.

Teşekkür ederim. Sonradan 1 kase yoğurt yedim. Suyu da 2 lt. ye çıkarmaya çalışacağım. bugün talan geçti ama yarın daha dikkatli olucam.

Zayıflamaya karar verdiysen biz burdayız canım yanlışlarını söyleriz.
Zamanla sende anlayacaksın ne zaman ne yemen gerektiğini zaten.
Önemli olan midenin çalışması hep bunu düşün.
Az yersen vücut korumaya geçer.
Kuru şeylerde yeme sürekli.
Mangal, haşlama, sebze öğünlerinde olsun hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…