uzuuun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar!
bu haftaki liste süper! kendim hariç herkesi çok tebrik ediyorum!
bu sonucu bekliyordum, benim için hiç sürpriz olmadı, aslında sonuç + 2000 çıkacaktı da son 1 günlük gayretimle arayı ancak bu kadar kapatabildim...
kızlar acilen eski kiloma geri dönüp, kaldığım yerden devam etmem gerek... siteye fazla giremememin de çok büyük etkisi var tabii, motivasyonum acayip düşmüştü, birkaç gündür toparlamaya çalışıyorum, 1 ay geriye düştüm resmen...
neyse kızlar, bana bir iki günde 1-2 kilo verdirecek bir diyet önerisi olan var mı aranızda?... hızlıca 1-1,5 kilo vereyim sonra normal diyetime devam edeceğim...
moralimin yerine gelmesi için bu çok gerekli, öpüldünüz!
biri beni dövsün açım
merhaba canım
moralini bozma bişey olmaz yavaş yavaş verirsin tekrar
trendy lahana diyeti uyguluyor çabuk verdiriyormuş ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum:26:
morale ihtiyacın varsa dene istersen
bilemiom artık şekercim
onu cazibene dayanamayıp kopan internet bağlantına sormalııı
Sosyal hayatımız sıfır oldu valla
Tatlım bütün değişimler sabır ister, 1-2 günlük az yemekle bence daha zor motive olursun gibime geliyor
Şu an kaç kilosun ki , ben şahsen seni pek göremiyorum topikte, biraz daha burada kal , eskilerdensin anladığım kadarıyla
Daha önce yapmışsın yine yaparsın
selam kızlar...
sorma valla..eve misafir gelecek diye ödüm kopuyor..malum onlara ikramlık hazırlayıpda yemeden durmak çok zor..sırf bu yüzden kimsecikler gitmek dahi istemiyorum offff yaaa.
nora ne güzel kilolar vermişsin sen öle..ilk geldiğin günü hatırlıyorumda sevgilinle küstüğünü bu yüzden çok kötü oldunu yazmıştın..diyette zorlanıyordun sanırım..ama maşallah bakıyorumda motivasyonun tavan yapmış..birazda bana sürtün kızzzz banada bulaşsın acuk...
Menün olmamış canım.
Kullanıcı kontrol paneli / seçenekleri düzenle açılan sayfada standart editör toolbarı seçmen gerek ifadeler için.
ya 10-15 gündür pek giremiyorum, 1. likten düşe düşe sonunculuğa düştüm...
1. likte gözüm yok ama + çıkmak, hele ki 1 ay önceki kiloma 1 haftada geri gelmek moralimi çok bozdu, sil baştan oldu yani resmen...
yeniden başlamak için önce 68.1'e hızlıca geri dönmem lazım, iki gün önce 70.3'e kadar çıkmıştım, yoğun bir çaba özellikle sporla dün 69.5'a düştüm, bugün 69.1 çıktım, yani 1 kilom kaldı...
Cuma gününe odaklan len
Evlenmeyi düşünüyorsun bi de gelinliğini düşün
Yeme yeme
sağol canım inşallah, lahana diyeti tam olarak nasıl yapılıyor?
Ayy biz hala bi ayrılıp bi barışıyoruz
Ama ben onun için kilo vermeye karar vermiştim, şimdi kendim için istiyorum bebeğim...
Ayın 16sında foruma gireli 2 ay olmuş oluyor
Motivasyonun niye düşüyor kız, de bakiiim , hiçbirimizin önünde büyük engeller yok
Ben sanki yarın 55 olcakmışım gibi kalkıyorum hergün valla
Bizimkiler yarın mangal yapacaklarmış.Ben tutamam ki kendimi.
Evet ya maalesef tutucam.
Evet geçmişin tamamını okuyup bitirmenin vermiş olduğu hafifliği yaşıyorum veeeee çok mutluyum
Dilek'im ben geldim sen gitmişsin:44:
Kilo veren bütün kısçeleri tebrik ediyorumÖzellikle de 1. sıradaki kısçe gözümden kaçmadı aferin valla dilek hepimizi solladın azminle
ya 10-15 gündür pek giremiyorum, 1. likten düşe düşe sonunculuğa düştüm...
1. likte gözüm yok ama + çıkmak, hele ki 1 ay önceki kiloma 1 haftada geri gelmek moralimi çok bozdu, sil baştan oldu yani resmen...
yeniden başlamak için önce 68.1'e hızlıca geri dönmem lazım, iki gün önce 70.3'e kadar çıkmıştım, yoğun bir çaba özellikle sporla dün 69.5'a düştüm, bugün 69.1 çıktım, yani 1 kilom kaldı...
Sence menüdeki sorun ne peki? Nora ile konuştuk hamur işi, kraker, bisküvi tarzı şeyler yememem ve suyu arttırmam gerekiyormuş. Başka var mı? Dünü de sayarsam ikinci gün bugün. Birkaç güne alışırım sanırım.
Bizimkiler yarın mangal yapacaklarmış.Ben tutamam ki kendimi.
Allahimm kendime bugun niye hakim olamiyorum ben yaa acaip sekilde yemek yemek istiyorumm
Menumu yaziyim bari bende zaman ölsün biraz
Sabah;
2 dilim kepek ekmek
1 kucuk dilim beyaz peynir
2 zeytin
2 dilim domates
birde 2 catal sucuklu yumurta
Bol maydonoz
Ara; 1 tane yesil elma
Öglen;
1 kase mercimek corbasi
1 dilim k.ekmek
Ara; Elma
Aksam; Haslanmis yumurtali salata ve bir kase yogurt
3 lt su,20 dk bantta yurudum ve 20 dk egzersiz.
Diiilooooommmm bi maç zevkim vardı ertelediler ooooofff
Ne malesefi küçüğümbak gel bi senle konuşalım
Şimdi sen incecik olmak mı istiyorsun löp löp et yiyip ertesi günü koca bir şişkinlikle uyanıp mutsuz olmak mı ha ???
Mangal yiyebilirsin onda bi sorun yok ki
Diyet aç kalmak değil sakın bu fikre kapılma.
Ne az ne çok yiyeceksin
Menün için de ;
Bir simidin 3'te 2 si. --- > Simitin kalorisi fazla ve vücuduna diyet namına faydası yok. Kahvaltıda yeşillik yok. Dışardaysan unonun denge ekmeğine sandvc yapmanı öneririm.
İçine domates, salatalık, peynir koyabilirsin
1 lokmacık patatesli poğaça (arkadaştan tırtıkladım.) ---> Tırtıklasan bile çok şey fark eder vücudunda
Yarım lt. su ---> Günde 2-.2.5 litre su içmen gerek
Bir sürü meyve yedim.Abarttım sanırım, vicdan azabı çekiyorum. ---> meyveler masum değil şeker oranları fazla
Bir avuç da kraker yedim. ---> bu da olmamış.
Ne sebze ne yoğurt ne salatan var.
Bu şekilde midenin çalışması zor canım
Teşekkür ederim.Sonradan 1 kase yoğurt yedim. Suyu da 2 lt. ye çıkarmaya çalışacağım. bugün talan geçti ama yarın daha dikkatli olucam.