70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eline saglik dilekcimmm 1incimiz puccaaayi yani seni kutluyorum hayatim hem 1incisin hem 5li rakamlari gördün

kilomu demesem olmamıhahh diyet topiğind esaklıyommmm
döndüm kaçmazsam geriii

bu kez çizelge yazmayım belki daha iyi olur he dilek..çünkü aylarca verip takıldım ya ayalrca ondan dedim..hım olurmuu:18:

Sen bilirsin canım çizelge istersen yardımcı olurum olmasın diyosanda sorun değil yani.

eline saglik dilekcimmm 1incimiz puccaaayi yani seni kutluyorum hayatim hem 1incisin hem 5li rakamlari gördün

Teşekkür ederimm Suzimmmm
Nasılsın canım?

bende iyiyim saol cnm..bende bi kaçıp bi qeliom
ama bu sefer fena sıkıştım ay sonu qörümcemin kzıının nişanı
mayıs sonu tatile çıkma telaşı..
beni kilolarımı vermeye mecbur etti.
inşallah bu son qelişimiz olur ve istediğimiz kiloya inip burdan öyle ayrılırız

28 Canım 84lüyüm
fotograflarinda daha genc duruyorsun ben 24-25 falan tahmin ediyordum

Muhabbet kuşuna zor bakıyorum ben , koca adama bakamam valla çok zor
delü kizzz

Ben beğendim canım

Karpuz olsa da yisek yaa

biri karpuz mu dediiiiiiiiiii
Ayyyyyy biran önce çıksınnnn yesemmmmmm
karpuzda çok qüzel zayıflatıo kızlarrr
yazın sıcaklarında soğuk soğuk offfffff
bende istiyorum karpuz yaaa
ay cok sevindim canim barisdiginiza
sağol canım annemleri bekliyordum erken kalktım:)

sen kaç yaşındasın canım ben 31 im

ailem geldi kızlar pek uğrayamayabilirim öptüm sizi
hadi gözün aydin blackim bol bol hasret gider canimcim
suzii naptın canım korktun muu
starda sis diye film vardin sis geliyordun bilmem hayaletler cikiyordun pek hosuma gitmedi bi tarafdan da iyi oldu seker yoksa wcye bile gidemiyorum yanliz :18:
canım diyetisyenim bana karpuz ve kavunda bir fruktoz var yağları otur iç daha iyi dedi sadece 1 ince dlim haftada 1 kere
demek diyetizyenlerde farkli farkli seyler söyliyor canim bizim diyetisyende karpuz portakal elma istedigin kadar yiyebilirsin dedi öbür meyveler atak döneminde kacin demisdi gerci ben uygulayamadim
amanennn kdrcim gelmis hosgelmis
kilomu demesem olmamıhahh diyet topiğind esaklıyommmm
döndüm kaçmazsam geriii
gelip kacma hemen bak merak ettim simdi kac oldun ki

kactim kizlar alisverise cikcam öptüm

aynenn benimde kaynımın haziran sonu düğün var azzz kaldı ben dobişim bide üstüne verdiğimden geri aldım sinir oldum acil toparlanmam
şart yaa...

suzicim dilekcim şunu diyeyimm...hala 79 topiğind eolduğuma göre hamdolsun 80ni geçseydim 80lere kaydolurdum belki
ya eski kilomu unjtmamışındır seni onun üstüne 3ekle işte...:)))

suzicim dilekcim şunu diyeyimm...hala 79 topiğind eolduğuma göre hamdolsun 80ni geçseydim 80lere kaydolurdum belki
ya eski kilomu unjtmamışındır seni onun üstüne 3ekle işte...:)))

Burası her kilodan kısçeye açık ki.
Dalga falan geçmeyiz zaten niye söylemiyon mar.
Kimsenin dalga geçmek aklına bile gelmez.
73-74 diye hatırlıyorum ben seni:26:

merhaba kızlar nasılsınız;

dün geceki açlık krizini iki ısırımlık ufak bir kıymalı patatesli börekle atlatmış bulunmaktayım.ee hal oyle olunca da sabahın 6:30 da kalkıp kahvaltı ettım.

neyse bugunku menum mundara gıtmesse asagıdakı gıbı olacak kendınıze ıyı bakın ...

sabah

1 domates
1 salatalık
1 dilim lıght peynır
4 yeşıl zeytın
1 dilim uno denge ekmeği

ara
1 yeşil elma
1 avuç beyaz leblebi

öğlen

1 kase tarhana çorba
3 yk.yoğurt
yarım dilim tam tahıllı ekmek

ara

1 elma yada 1 avuç leblebi

akşam
daha net olarak bellı olmamakla beraber sanırım

sardalya tava
bol salata

ılave:3,5 lt su,2 kupa nescafe,1 kupa yeşil çay.1 kupa form cayı

bu hafta ne böyle hatunlar maşallah valla hepimize:))) herkesi bende tebrik ediyorum, önümüzdeki haftayı şimdiden merak etmeye başladım çok güzel heleki PUcca ne diyim ben sana ya :)))tebrikler tebrikler, şapka çıkartıp ayakta alkışlıyorummmmmmmmmm

ya bir de ben bişey sorucam yine:) pucca sen yazmıştın galiba ip atlıyorum diye, yapıp da faydasını görenler var mı, dün gece araştırdım biraz, bayağı faydalıymış ve de vucuttaki her kası çalıştırıyormuş, fakat alışma süreci hemen olmuyormuş galiba :)) tecrübesi olanlar varsa merak ediyorum hatta bir tane almayı düşünüyorum bugün:)))

ayyy barışmanıza çok sevindim gerçekten erkeklere arada böyle çektirmek gerekiyor sanırım ,geçen akşam benimde bazı konuşulanlardan dolayı kıskançlık duygularım kabarmıştı yüzü sürekli gülen ben birden kocişin yanında somurtmaya başlamışım farkında olmadan ama bizimki hemen sarıldıı o kızdan 10 tane gelse yinede seni kimseye değişmem canımın içii diye bağıra bağıra söylediii bu kadar kıskanılcak bir durum yok ortada dedi eğer o kızdan yana bir ters davranış görürsem zaten senden saklamam dedi pek bir sevindirik oldum

ayy bende herşeyde kocişe bağılom konuyu ama herkes sevsin kocasınıda aynen böyle paylaşalım burda

alemsin kız aşk böceee

yaa kızlar topik dışı bir konu sorucam sizlere aama çekiniyorum valla (ağda hakkında):18::18::18::18:

arada aşk kelebekleri geliveriyor kız bana sıkılmıyorsunuz dimi benden anlatıyorum aşk hayatımızı diye, eğer rahatsız olan varsa anlatmam bir daha

yok cnm yaa nie sıkılalım..
benim şahsen hoşuma qidio
Allah aranızdaki hoş muhabbeti arttırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…