- 28 Şubat 2011
- 13.672
- 14.381
hoşqeldin cnm..
Hb canim tsk ederim. Nasil gidiyor diyet :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşqeldin cnm..
Hb canim tsk ederim. Nasil gidiyor diyet :)
ehh iyi diyelim iyi olsun..
dün biraz annemlerde kaçamak yaptım
buqün toparlamaya çalışıyorum
senin nasıl qidio? 6 ları qörmene az kalmış maşallah
kızlar merhaba ben kübra bende zayıflamak istiyorum 80 kiloyum fakat burada benden daha zayıf arkadaşların arasında bana daha iyi motive ve hırs sizede moral verir diye :) buraya dahil olmak istiyorum kabul ederseniz...daha önce 80ler topiğindeydim diyete başladım biraz verdim geri aldım falan başarısız denemelerim oldu ama artık başlayıp zayıflayana kadar devam etmek istiyorum kızlar ben çok zor az az kilo veriyorum buda benim sabrımı tüketiyor malesef bana motive ve yardım edici yaklaşırsanz çok mutlu olurum buraya cleopatra arkadaşım tevsiyesiyle geldim umarım onun gibi başarılı olup zayıflarım diliyorum hepinize kolay gelsin amacına ulaşabilirsiniz inşş...
Bazen pes eder gibi olsamda kararliyim bu sefer burda pek paylasamadim ama bi gun akcirsam bi gun dengeledim artik :) su siralar egzersiz ve spora agirlik verdim bol maydonos ve su tuketiyorum
Ben kuaföre gidiyorum kızlaaar haydee iyi sohbetler size öpenziii kocaamaan
kızlar merhaba ben kübra bende zayıflamak istiyorum 80 kiloyum fakat burada benden daha zayıf arkadaşların arasında bana daha iyi motive ve hırs sizede moral verir diye :) buraya dahil olmak istiyorum kabul ederseniz...daha önce 80ler topiğindeydim diyete başladım biraz verdim geri aldım falan başarısız denemelerim oldu ama artık başlayıp zayıflayana kadar devam etmek istiyorum kızlar ben çok zor az az kilo veriyorum buda benim sabrımı tüketiyor malesef bana motive ve yardım edici yaklaşırsanz çok mutlu olurum buraya cleopatra arkadaşım tevsiyesiyle geldim umarım onun gibi başarılı olup zayıflarım diliyorum hepinize kolay gelsin amacına ulaşabilirsiniz inşş...
bende başlıcam şu maydonoz suyuna ama ne zaman blmiorumm
eşim bu akşam erken qelcek aslında sölim de alsın qelirken
kk portal da bi yzı okumuştum maydonoz suyuda zayıflatıyormuşş
herqün taze mi yapıyosun?
[/COLOR][/B]
Meraba canim hosgeldin sende bende hic kilo veremiycegmi saniyodum cunki dur diyemedim bogazima :) Ama insan zamanlar alisiyor ve kararli oluyor.. Allah yardimcin olsun insAllah verirsin cizelge yapmakla basla ise :)
hoşqeldin canımm
hadi bismillah .. hayırlı olsun diyetinin ilk saatleri
maşallah sen çok harika kilo vermişsin umarım bende senin gibi verebilirim cnm evet bi çizelge yapayım şimdii doğruu. teşekkürler canm
Yok canim ben suyunu icmiyorum sabah kahvaltilarda bolca yiyorum Sonra 3 lt de su maydonoz faydaliymis sabahlari yiyorum sadece ben. Maydonoz suyu ayrica rahimde iltihap varsa onlarida sokuyormus rahimede faydasi var zayiflamayada..
ben surekli su icen biri degildim gunde 2 bardak felan icerdim ama cok su iceli baya hizli kilo veriyorum.
hmm evet bende çok su içiyorum artk. normalde suyu pek içmeyen biriyim
maydonozuda hiç sevmem hee
heleki hiç yiyemem yutarken boğazıma takılıyo sanki
suyunu içicem inş. limon suyuyla karıştırıp maydonozun suyunu sabahları için yazıyordu portalda.
Bende suyunu icemedim bi keresinde denedimde.. boyle daha guzel oluyo iyice cigniyorum epey ugrastiriyor fakat sonunda isime yariycak :) Simdi su iciyorum bi yandan birazdan da yesil cay icicem arada :)
starda sis diye film vardin sis geliyordun bilmem hayaletler cikiyordun pek hosuma gitmedi bi tarafdan da iyi oldu seker yoksa wcye bile gidemiyorum yanliz :18: