hiç çalışasım yok ya çok sıkıldımmmmm
Evet sağlıklı denilemez ama yeni başlayanların vücudunun kaldırabileceği bi diyet gibi .
kısa süreli olduğundan denemek istedim.Ne yazıkki sürekli dışarıdan yemek yemek zorundayım ve bunlarda çok kalorili şeyler
hiç çalışasım yok ya çok sıkıldımmmmm
Ayyy ben çok eğleniyorum ofiste
lunaparka gidelim gamzem gel
Bende çok sıkıldım ki yazdıklarımın arasındaki sıklığa bakılırsa evet çalışmıyorum sadece laklak yapıyorumm
orasıda paklamaz beni şekerim.ben havuz istriyom deniz istiyom sahil istiyom içim daraldı
dört duvar arasında
selam çıtırcıklarkilo verenler varmı kızlaar aranızda, heh işte o verenleri kutluyorum tebriklerr
cuma günü diye böle oldum heralde bıkkınlık geldi
olabilir esasında değişiklik olur
Oooo nerelerdesinn sennn kaçak Tuğbik.
Sence kilo vermişmiyim :82:
Aynı ruh hali bende de var.
Neyseki mesai bitimine son 1 saat 7 dkcık kaldı
Öğlen sahile indimde bende öyle rahatladım azcık.
görünce yeminle ahanda böyle oldu gözbebeklerim ekrana yapıştı
afferim kız:13:bu anın fotosunu çekeydin,tabi bakmadım belkide çekmişindir,,ama inanki şimdi 60.5li tartı fotolarıma bakıyorumda aman diyorum bidaha görmek istemiyorum onları
hah işte o tebrik ettiğim kişilerden biri doğru yere gitmiş bravoooo
görünce yeminle ahanda böyle oldu gözbebeklerim ekrana yapıştı
afferim kız:13:bu anın fotosunu çekeydin,tabi bakmadım belkide çekmişindir,,ama inanki şimdi 60.5li tartı fotolarıma bakıyorumda aman diyorum bidaha görmek istemiyorum onları
hah işte o tebrik ettiğim kişilerden biri doğru yere gitmiş bravoooo
aaayy kıyamam
zaten kilomla dövdüm bu hafta
bende çok sıkıldım annem naapcaz ?
bilmiyomki noram içim daraldıdokunsalar ağlayacak durumdayım.bide maddi durumdanda kötüyüm
sabahtan beri iş yerinde herkes gezmekten alış verişten falan bahsetti dahada moralim bozuldu
zayıflıycam ama kendime doğru düzgün alış veriş bile yapamıcam
offfffffffffffffffffff :44::44:
slm kızlar ne güzel herkes kilocuklar vermiş ben bugün çok bir depresifim ya.uykusuz olmak beni hep böyle etkiler
neşenizi kaçırmayayım diye pek uğramadım size de