70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu diyette birgün sınırsız meyve, birgün tavuk,birgün sebze,birgün yumurta,birgün de patates yeniliyo.
Sürekli yapılabilecek bir diyet değil zaten.Ben gaza gelmek için başladım buna :))yoksa geçmez hayat :)

Son düzenleme:
verdiğim 1 kilonun şerefine rezenemin yanında 1 küçük poğaça 1 yarım kurabiye götürdüm hayırlı olsun haftasonuna hızlı giriş yaptım allah sonumu hayır etsin)

Bu diyeti forumda okudum ben de,ekleyen kişi 20 kilo civarında kilo vermiş.Ama dediğim gibi devamlı yapmam ben,zaten istesem de tavuk haşlayamam

Canım sana bir sır vereyim mi

burada kimse diyet yaparak kilo vermiyor

yemememiz gereken şeylerin hepimiz farkındayız, yemiyoruz onları ve porsiyonlarımızı bünyemize göre sınırlandırıyoruz...

azcık spor, azcık bitki çayı fln derkeeeen A Aa! bi bakıyorsun ki baya bildiğin , aç kalmadan kilo veriyorsun

Son düzenleme:

Evet sorun burada zaten,herşey yenilmeli ama ölçülü. Biz ölçüyü kaçırıyoruz

Bu diyeti forumda okudum ben de,ekleyen kişi 20 kilo civarında kilo vermiş.Ama dediğim gibi devamlı yapmam ben,zaten istesem de tavuk haşlayamam

Kızlar neder bilmiyorum ama bence pek sağlıklı değil tatlım.
Heleki sen öğrencisin sana hiç uygun değil.Yinede yönlendirmek istemem tabi.

3 gün ofisde 2 gün ofis dışında.
Ofisteyken araya çıktığımda pc başına geçerim bakınırım ama ofis dışındayken çok zor.
Nasıl yapmalıyım sizce?Evde net yok biliyorsunuz.

Evet sorun burada zaten,herşey yenilmeli ama ölçülü. Biz ölçüyü kaçırıyoruz

Bak biz burda bi de saç çekeriz herşey yenilir mi len

olmaz öyle

ben şimdi akşam 1 tane baklava yesem gayet ölçülü olur ama , istediğim kiloya yakınlaşamam böyle...

Kilomuzu sabit tutmaya çalışsak ok ama biz yağları eritmeye çalışıyoruz şekercim...

Mümkün olduğunca içinde çok fazla şeker, yağ, tuz ve un bulunan mamalardan uzak durcaz tamam mı

Gelir gelmez azar işittin haa sen kaşındın

Kızlar neder bilmiyorum ama bence pek sağlıklı değil tatlım.
Heleki sen öğrencisin sana hiç uygun değil.Yinede yönlendirmek istemem tabi.

Evet sağlıklı denilemez ama yeni başlayanların vücudunun kaldırabileceği bi diyet gibi .
kısa süreli olduğundan denemek istedim.Ne yazıkki sürekli dışarıdan yemek yemek zorundayım ve bunlarda çok kalorili şeyler

bahaneye bak

cumartesi sabaha kadar vaktin var len dobiç

nooldu korktun di miiiiii

Böyle söyliyeceğini biliyordummm
Neden korkmayım tatlım keşke tüm gün kalabilseydimde yazdıklarını okuyabilseydim.
Ama cidden sıkıntı olcak benim için ya.Eğitim kaça kadar sürecek onu bile bilmiyorum.
Sabahın köründe de nerden net bulcam nennnn

Ben kilo almamak için demek istemiştim:44:,ölçülü yemeyip kilo alıyoruz tabiki ölçülü yiyerek zayıflanmaz

cnm bız bu dıyetı yaptk bu gruptan bı arkdsla eet werıosn ama fazlasyla gerı alıosun
bnce hemmen bırak tabı sen blırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…