- 12 Nisan 2012
- 164
- 0
Kullanıcı kontrol paneli / seçenekleri düzenle açılan sayfada en alta dorğu standart editört- toolbarı işaretle kaydet canım
Hımm bu diyeti duymuşdum sanki ama ne kadar sağlıklı nasıl bir etkisi var bilemicem.
Bu diyeti forumda okudum ben de,ekleyen kişi 20 kilo civarında kilo vermiş.Ama dediğim gibi devamlı yapmam ben,zaten istesem de tavuk haşlayamam
verdiğim 1 kilonun şerefine rezenemin yanında 1 küçük poğaça 1 yarım kurabiye götürdüm hayırlı olsun haftasonuna hızlı giriş yaptım allah sonumu hayır etsin)
Canım sana bir sır vereyim mi
burada kimse diyet yaparak kilo vermiyor
yemememiz gereken şeylerin hepimiz farkındayız, yemiyoruz onları ve porsiyonlarımızı bünyemize göre sınırlandırıyoruz...
azcık spor, azcık bitki çayı fln derkeeeenA Aa! bi bakıyorsun ki baya bildiğin , aç kalmadan kilo veriyorsun
pöööff daha 1 lt su içtim şimdi kim 1 litre daha içecek amaaan
Bu diyeti forumda okudum ben de,ekleyen kişi 20 kilo civarında kilo vermiş.Ama dediğim gibi devamlı yapmam ben,zaten istesem de tavuk haşlayamam
Evet sorun burada zaten,herşey yenilmeli ama ölçülü. Biz ölçüyü kaçırıyoruz
Aaaa ben cuma günü ofis dışında eğitimde olcam kızlar nasıl bildirim yapıcamm
Kızlar neder bilmiyorum ama bence pek sağlıklı değil tatlım.
Heleki sen öğrencisin sana hiç uygun değil.Yinede yönlendirmek istemem tabi.
Dilooşşşuuuummm
bahaneye bak
cumartesi sabaha kadar vaktin var len dobiç
nooldu korktun di miiiiii
Bak biz burda bi de saç çekeriz herşey yenilir mi len
olmaz öyle
ben şimdi akşam 1 tane baklava yesem gayet ölçülü olur ama , istediğim kiloya yakınlaşamam böyle...
Kilomuzu sabit tutmaya çalışsak ok ama biz yağları eritmeye çalışıyoruz şekercim...
Mümkün olduğunca içinde çok fazla şeker, yağ, tuz ve un bulunan mamalardan uzak durcaz tamam mı
Gelir gelmez azar işittin haa sen kaşındın
bu diyette birgün sınırsız meyve, birgün tavuk,birgün sebze,birgün yumurta,birgün de patates yeniliyo.
Sürekli yapılabilecek bir diyet değil zaten.Ben gaza gelmek için başladım buna :))yoksa geçmez hayat :)