70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl yetişsem acaba :) bende 24 nisanda tam 22 oluyorum :)

Tamam peki kabulleniyorum senden yaşlıyımm

Burada çıkan yemeklerden hiçbirisi diyete uygun değil açıkçası,ama salata,meyve ve kahvaltılık tarzında yeme şansım var.

Örnek menülerimizi gördükçe,elinin altındakileri değerlendirebileceksin şekerim.
Sonra tartıda - leri görükçe hevese geleceksin heveslendikçe daha sıkı asılıcaksın.

Sonra benim gibi iddaya giriceksin.Ben NorA__'yi yenicem sende beni rebrik etceksin

vuhuuu sevdim bunu :) ben 5 günlük bi diyete başladım,bunda zaten menü diye birşey yok ve bu sayede başlığa uygun kiloya gelicem :)

Yeni gelen arkadaşlar nilay böyle arada hayaller kurar ve bu hayaller cuma günlerine kadar sürer

kızııııım kızııııım bak çok büyük konuşuyorsun 2ee, ptty, suzi, bursa, gamze... bak uyardılar seni bak çok fena olcan bu hafta haa

hayal mi :)) belli olmaz ama bakalım hadi :)

Ben ingilizceyi seviyorum ama :)) bu arada nasıl yüz ifadesi ekliyoruz
güzelmişşş

canım onun bi ayarı var ama ben bilmiyorum:26:
bilenler yardımcı olurlar

Hiç sormadınız ki bende aklıma gelipde söylemedim.
O kadar adapte olmuşum ki zayıflamaya isme takılmamışım.
Aynı harfleri kullanıyoruz aylin ismi bence daha hoş tabi.

ben de seviyorum ismimi
ama nilay da güzel

vuhuuu sevdim bunu :) ben 5 günlük bi diyete başladım,bunda zaten menü diye birşey yok ve bu sayede başlığa uygun kiloya gelicem :)

Paylaşabilirsem nedir o 5 günlük diyet.
Bak bizde bir kural var yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz sağlıklı besleniyoruz.
Sağlığını etkileyecek bir şey yapma hemi.Yavaş ama kalıcı gitsin.
Evet sabretmek zor insan hemen zayıflasın incecik olsun istiyor ama sabretmeyi bilmek lazım.
Bende bir huy vardı kaçamak yapınca amannn deyim hafta başını beklerdim.
Şimdi kaçamak bile yapsam özellikle cumaya yakınsa hemen toparlıyamıyorum kendimi.
Ve - çıkıyorum.100 gr bile bir fark oluyor çünkü biliyorum ki sağlıklı veriyorum.

Niye bizi kandırıyon len aylin maylin ha sıpa

Ben çok edepli hanfendi bir karekterde olduğum için sormadan söylemedimmm.
Peki siz sordunuz mu yok ehh ben ne yapayımm

Ay nasıl gülesim geldi nasıl gülesim geldi anlatamam :)
Verceğin kilodan çok uygulamayı düşündüğün yöntemi merak ediyorum ne yalan söyliyim.
Fenalık senden giden - lerden gelsin şekerim ne olacamışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…