Arkadaşlar merhabalaaar... =)
Yazacaklarım biraz uzun olacak kafamda tasarladığım kadarıyla okuyacaklara şimdiden teşekkürler
Ben yazın bu başlıkta 5 kg. vermiştim ama sonra okullar başlayınca koptum, nedeni de bu sene sınav senem ve bu nedenle ertelemek istememdi. O zaman üyeliğim başkaydı.
Her neyse ben yavaştan yeniden başlamak istiyorum; zaten önemsemeyince, ucunu bırakınca verdiğim o 5 kg. fazlasıyla geri döndü bana. =) Sabah birkaç yaprak sarması yedim, sabah sabah ne sarması amma da oburmuşsun demeyin sakın, arkadaşlara yapmıştım bu yüzden tadına bakmak istedim.
Sonra biraz tuzlu çekirdek yedim ve sonrasında da 1 bardak kola içtim. Tüm bunların sonucunda birkaç dakika önce kesin olarak aranıza katılmaya karar verdim ve tartıldım yediklerimin etkisi ne kadardır bilemem ama 76.8 kg geldim. Yanlış hatırlamıyorsam tartılma gününüz cuma idi. Bugün cuma, hala aynıysa benim için iyi olur çünkü tam da olması gerektiği gibi bir sonraki sonuç bildirimine bir hafta var. :) Dediğim gibi sınav senem olduğu için güçsüz dirençsiz kalmak istemiyorum bu yüzden şimdilik çok büyük sonuçlar ve ataklar beklemiyorum kendimden. Haftada 500 - 1000 gr. arası verebilirsem mutlu olurum. Yazın biraz daha asılacağım tabii ki. Öyle özel bir diyet yapmayacağım az önce de fark etmişsinizdir çok dengesiz besleniyorum bunu düzene sokup, yediklerimi de biraz azaltabilirsem başarabileceğime inanıyorum. Bol bol meyve yemeyi düşünüyorum, malum bahar geldi çeşit çeşit meyveler falan... Neyse öyle işte... 18 yaşındayım. Aranızda daha küçük olan var mı bilmiyorum ama yoksa topicinizin küçük kızı olarak alın beni aranıza.
Neyse şimdilik bu kadar ben matematik çalışmaya gidiyorum.
Kendinize iyi bakın. :)