70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayhh yok vazgeçtim bu topikte geçmiş yapmak çok zor :111::111:
artıkın yarın sabah hepinize bakarım listeden yorum yaparım canlar...
ee anlatın bakem ben yokken naptınııız ?

Teşekkür ederim canım muz u yarın sabah ki ara da ye istersen:26:
Dr bana spordan önce de muz yiyebilirsin demşti gerçi ama :26:

banada sadece yarım ad. yiyebilirsin dedi.esasında sabahki nesfitimin içine doğrasamda güzel olur demi
acıktım geneeeeeeeeeeee
akşamı iple çekiyorummmmmm

sen naptin tugbis
iyiyim aşkitom napem yaa,geçmişe bakıyodum annem geldi,lafladık gitti şimdi geçmişe gözgezdiriyodum,artı dün geçen haftalarımın tüm acısı çıkarcasına gece tınlamadan yemek yedim gündüz neler yedim sayısını unuttumpişman değilim,bugün sıfır kaçamak,lahanaya devam ediyorum iyice alıştım tadına çok güzel2yeşilçay içicem hatta birini hüplettim şimdizencefil çayımı içicem akaşamdan sonra bide yatarken sirkeli suyumu içtimmi tamamdıralllaaaaaaaaaaahhhhyarın 56yı göreyim gene artık bukadarda kaçamak yapmıyom bak bugün
Güzel şekerim

Kıza garezin mi var anlamadım ki.

Ufuuuuuu bayaaa yenmişş hemde iddaaaya az kala
Afiyet olsun canım.
Teşekkür ederim ayrıca

iddaa deme bana leeynnben iddaa günü konusunda kendi kendime iddaya girmiştimhaftasonuna yani cumartesi eşimin tatiliya ozamana görürüm 55 dyodum ama şuan tepetaklak döndürdüm kendimi neyse haberi olmasın eşiminde pazar günü son paşasını yapıcak(15.00-01.00)sonraki hafta akşam yemeklerinde evde napcam bilmem:26:yarında tatili akaşam kimbilir neler yicez evdee

Son düzenleme:
Wowwww Aslı sahalara geri dönüşşş yaptııııııı
Süpersinn

hadi bakalım bakta gel sen bildirim yapmadın bu arada özelime

evet döndüm dileğim
artık güzel menülerimi paylaşabilirim sizinle
bende haftaya 2 kg vermek istiyorum
daha önce 68 i gördüğüm için 2 kg gidebileceğini düşünüyorum
yarı protein yapıyorum işte bebem

Dobiç beybiler ben kaçıyorum, eve gidince malum uğrayamıyorum

Sabah görüşürüz

Masallah canim ya
Allah emeline ulastigin gunleri de gosterir insallah
Ben pis bogazimi tutmakta zorlaniyorum ki bi duzenim yok ondan da kaynaklaniyor sanirim
Bi diyetisyene gitmeyidusunuyorum

Sabah görüşürüz

Görüşürüzz çekirgeee

Verirsin canımm ben bile verdiysem.
Bide senin ki yerleşik değil daha çabuk gider.
H.sonu kapuska yemeni şiddetle öneririm.

Tamam beaa hatırlatmıyorummm

yaa dilek ben geçen hafta yaptım sana bildirim vallahi giden kutumda gözüküyo ahanda şimdi de buraya yazdımm

Geçen hafta yazmıştım zaten seni mesaj kutun doluysa boşalt tekrar at canım.

banada sadece yarım ad. yiyebilirsin dedi.esasında sabahki nesfitimin içine doğrasamda güzel olur demi
acıktım geneeeeeeeeeeee
akşamı iple çekiyorummmmmm

Sabah sabah nesfit yerine kahvaltı yapsana şekerim ya.

ayhh yok vazgeçtim bu topikte geçmiş yapmak çok zor :111::111:
artıkın yarın sabah hepinize bakarım listeden yorum yaparım canlar...
ee anlatın bakem ben yokken naptınııız ?

Kilo verdik bol bol sen naptın

doktor bu hafta nesfit verdi sadece meyveyle:2:

mesaj kutum boş kii kimseye mesah atmıyom
bildirimimi buraya yaptım ya bi de mesaj atam o zaman
ben de verdim işte 500 gr kadar sen nekadan verdin bakemm ?

ne çok konuşmuşsunuz canlarım
yaa süper kilolar gitmiş ben niye böyle oldum halbuki bi kaç gündür dikkat etmiştim
sınavdan sonra bana da biri rakip olsun

haftaya full dolusun allah kolaylik versin canim
güzel gezmeler canim
Ay bu arada benim oglani asiya goturdum
5 6 km yurumusumdur bi bogaz keyfi yaptik oglusumla :)
Bu ara kantarin topuzu kacik yarin da toparlayamam pazar nasipse bompa gibi geliyorum full motivation
hadi bakalim canim bende öyle diyorum isallah verecez bak nediycem sana belki senide benide gaza getiririm haftaya ikimizden hangisi daha fazla verecek ben ben diyorum ama korkma benden öyle cok attip tuttugum ve tosladigim olmusdur
yarim kilo yarim kilodur canim tebrikler
olur öyle arada istah patlamalari tugbisim gerci sen tecrübelisin hemen toparliyorsun gersin geri bakarsan burayada yaz gi yarin tarti ne gösterdi diye

Sabah görüşürüz

görüsürüz canim
İyi akşamlar kızlar
iyi aksamlar fistik
ne çok konuşmuşsunuz canlarım
yaa süper kilolar gitmiş ben niye böyle oldum halbuki bi kaç gündür dikkat etmiştim
sınavdan sonra bana da biri rakip olsun
sen napdiydin canim :44: unutkanlik var bende kilo verdin sanediyordum :26:
ben çıkıyorum canlar
güle güle canim

bende kacayim annem activiam bitmis aliver dedi cikasim yokdun ama yazik sevinsin gideyimde alayim

kız 4ayda 10kilo değil 3ayda 10kilo vermişin dikkatini çekerim,,yanlış görmediysem
Bu sefer kazanacaksın iddiayı
öylemi dersiin
kız ne diyon senbaşlardaki yazılarını okudum okudum çok hoşuma gidiyoduuki bibaktım sonunda ne demişin öylebidaha bana kimse iddaa demesin,ben kendi kendimle bile girmem iddaya 55kalmak için,tek kuralım 60ın üstüne çıkma tuğba çıkarsan bidaha inemezsinoyüzden ben 50li kiloları koruycam ama 55te kalıyım diye şartlarsam çok streste kalırım ben daha fazla zoraki yaşam istemiyorum,sadece dilediğin gibi yediğin günlerin ertesi günü dengeleyip kilo korumakçok teşekkür ederim güzel sözlerin için:13:
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şu azime bi bakın hele

afeerin len sana , seni böyle gördükçe kalkıp ayakta alkışlayasım geliyoo
:82::103::119:alkışla beni anam:89::94:

minecim yazını şimdi gördüm çok düşüncelisin,farkındayım bitanem hatırlıyorum o lafımı yazarkenki durumumu,bahar yorgunluğumuydu kansızlıkmıydı neydiyse artık sebebi ölümden beterdi yaşamak,ama şuan okadar mutluyum ve sağlıklıyımki,lahana diyeti dediğime bakma günde iki kase içiyorum,sabah kahvaltıyı 4-4lük yapıyorum,anlıycan çok rahat geçiyo,tam anlamıyla istesemde uyamam,çünkü eşim sabah evde kahvaltıyı beraber yapıyoruz,hem bu diyette ekmek şeker bilmemne yasak ben ekmeği sabah 4-5d.yiyorumakşama kadar yiyemem diyeebide şekerli çay içiyorum sabah bi bardak sadece ben adam olmam yaa,oyüzden sağlığımı riske atıcak tam uyucam bidiyet yapmıyorum,yapmamda zatenaman allah korusun,ben okadarfeci durumda değilim ansızın 8kilo vermem gereksin 1haftadaben lahananın zayıflatıcı ve düşük kalorisi sayesinde 2kilo vermekti niyetim oluyo gibi bakalım,zaten 1gün yiyemedim ,nesfitle kapattım akşamı,öyle böyle hedefime ulaşayım bari,hedefim değil pardon iddaa şeysine,çünkü benim hedefim 57ydi

yazmammıı gıııı56yı görcemde ben yazmıcem haaaama tabi 56 çıkmazsam yarın buralara uğramam haberin olaanlarsın ozaman 56 olmadığımı
bende kacayim annem activiam bitmis aliver dedi cikasim yokdun ama yazik sevinsin gideyimde alayim

ay kıyamam git git alıver:13:

bugünkü menüm

sabah
1 yeşil çay
2 dilim çavdar ekmeği
2 dilim light peynir,4 zeytin,3 çay kaşığı reçel
domates,salatalık

öğlen
1 kase çorba
et sote (sebzeli)
1 tane baklava (140 kalori mi ???) :26:
çok uzun zamandır tatlı yememiştim ondan yedim
ara
2 ısırık elma
1 tane kuru kayısı

akşam
3 kaşık mısır gevreği

2.5 lt su
2 yeşil çay

sizce çok muuu:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…