7 yıllık evliyim eşimle ilişkiye giremiyorum

Düşündüm ama psikoloğa gitsem bana deli diyecek zihniyette insanlarla beraber yaşıyorum kadın doğumun faydası olur mu bilmiyorum
Insanların bunu öğrenmesine gerek yok ki. Psikoloğa gitmelisiniz. Şuan şu durumda psikologlar da çok mesai yapmıyor.
Zaten dünya olarak çok kritik dönemler yaşıyoruz. Şu sıra kendinize yüklenmeyin.

Konuyu okuyunca 40 yaslarında bir hanımefendi zannettim. Çok küçük yasta tacize uğramışsınız. Üzerine siddet görmüşsünüz. Kendi rızanız olup olmadığını bilmeden 2 cocuk doğurmuşsunuz. Kimbilir daha neler neler cok normal böyle hissetmeniz

Yani bir boşluktaydım o zaman bana çok Farklı geldi kendini çok Farklı gösterdi

Evet elimi kolumu onlar bağlıyor zaten

Destek almaya çalışacağım bu olaylar geçince

Yani eşim biraz Farklı biri bana normalde pek para vermez modada genelde olmaz da olduğunda işte gel sana bu kadar vereyim birlikte olalım falan diyor o zaman daha da soğuyorum ilişkiden yani ucuz basit hissediyorum kendimi anlıyor musunuz mesela hadi gel yapalım diyor bana sanki yemek yapıyoruz bu bir duygu işi ya bir ihtiyaç yada karın doyurmak uyumak gibi bir zorunluluk değil

Şiddete maruz kalmışsınız ama hala sorunu kendinizde arıyorsunuz
Bence eşinizle açık açık konuşun, bunları yaptığın için senden uzaklaşıyorum ve üzülüyorum diyin. Kendi kafasında siz özellikle uzak duruyorsunuz diye erkeklik gururu kabarıp size daha kötü davranıyor olabilir..
Bilinçaltınızda mutlaka sorunlar var bu yüzden istemiyorsunuz, bunun suçlusu siz değilsiniz ama ancak birlikte çözebilirsiniz. Evlilikte sorun olduğu sürece kimse ilişki istemez..

Teşekkür ederim inşallah alcağım belki tüm başıma gelenleri anlatırsam omuzlarındaki kalbimde ki yük hafifler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…