- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
Bizce ve normalde en iyisi destek almak ancak eşi senin birseyin yok diyormus.kadın sığınma evine de gitse aileler zaten akraba birlik olup barıştıracaklar bir şekilde.
durumu için en iyisi çift terapisi gibi görünüyor çünkü bu kızcağız boşanamaz.
Doğru diyo valla kaynana üstüne bir de görümce aman allahım düşünmek bile istemiyorum hoş her kaynana aynı değil ama benim kaynanam gbi kıyafetine bile karışan uyuduğun saati bile hesaplayan biriyse tam delirmelik.
Aynen öyle
Yok hayır kavga etmiyorum sıkıntılarımı anlatıyorum oda dinliyor ama kayda değer görmüyorçünkü eşiniz aklınca zaman kazanıyor ve umursamıyor. yani üzgünüm ama ciddiye almıyor söylediğinizi.
bu da genelde biz kadınların fazlaca taviz vermesinden kaynaklanıyor. her fırsatta dile getirirsen - tabi kavga ederek bağırarak değil güzellikle çünkü şiddet şiddeti doğurur- her seferinde yapmak istemediğini belirtirsen belki çift terapisine gitmeye ikna edebilirsin.
Bende öyle diyorum ama o ısrar ettikçe ben daha da soğuyup iğreniyorum kendimden ondanYardım alın. Şiddete uğrayan gencecik bir annesinin, eşinizle aranız iyi olmadığı, güven sorunu yaşadığınız için olmuş olabilir. Merak etmeyin, yavaş yavaş yaralarınızı sararsanız hayattaki diğer sıkıntılarınıza da bakış açınız değişir. Kadın olarak görev görmeyin, belli ki sıkıntılarınız var.
Daim olsun inşallahAllah kolaylık versin
siz böyle yazdıkça kv min yanaklarını sıkıp öpesim geliyor
valla herkes kv sinden bezmiş.
İstanbul da aynı evde değildik karşılıklı binaydı ama sadece uyumak için eve gidebiliyorduk 2 yıl önce bazı sıkıntılardan şehir değiştirdik kayınvalidemle birlikte burda beraber yaşamaya başladık geçen sene otelde çalıştık beraber ama bu sene oteller açılmadı zaten açılsada benim bu sene çalışmama izin yoktupeki niye arkadaşım niye akraba evliliği yaptın niye aynı evde oturmayı kabul ettin eşin niye çalışmıyor sen neden çalışmayı denemedin niye 2 tane çocuk yaptın?
Küçük yaşta evlenmişsiniz, akraba evliliği, şiddet var, 10 kişi aynı evde yaşıyorsunuz ve haklı olarak eşinizle beraber olmak istemiyorsunuz. Hiç oluru yok böyle evliliğin ama ne desem bilemedim. 2 de çocukSizin derdinizin tek çözümü var ama size pek uyacak gibi değil.
Bende bunu istiyorum işte benim sana gelmemi bekle diyorum ama yokbu arada eşinizin kime gideyim demesi de çok çirkin bir ifade üzgünüm.
şu da var bir erkek ilişkide eşini mutlu etmeyi nasıl istemez anlamıyorum.
yani benim gördüğüm şu ben eşimi isteyince o daha çok mutlu oluyor. ne bileyim...
Allah kolaylık versin
siz böyle yazdıkça kv min yanaklarını sıkıp öpesim geliyor
valla herkes kv sinden bezmiş.
Daha önce çocuklarımı alıp gitmeyi denedim ama çocuklar kalır sen gidersin dediler evden çıktım jandarmaya gittim dayak yemiş halimle gidip darp raporu alalım dava aç dediler peki darp raporunu alıp eve gidip beraber çocuklarımı alabiliyor muyum dedim hayır müşterek çocuk mahkeme sonucunu bekleyeceksin dediler bende eve geri döndümÖnceki konusunu bilmiyorum. Eşinin dövdüğünü eklemesi gerekiyor. Eşi dövecek, 2 çocuk sahibi, evde 10kisi,kabile hayatı, eşi çalışmıyor, sıkıntı dinlemiyor senin birşeyin yok diyor, tepesinde görümce kv var, küçükken olumsuz durumlara maruz kalmış, burda bile çekinerek yazıyor. Nerden tutsan elinde kalıyor. Nasıl bir çıkış yolu bulunabilir ki? Boşanmaya kalkamaz gibi. Şu an o cesareti de yoktur. Çocukları alıp kadın sığınma evine gitse belki bir çare ama.
Çok konuştum ama Naz yapıyorum sanıyorArkadaşım fiziksel bişey değil bu... bence eşinden kaynaklı bir şey.. eşinle ilişkinde ters giden birşeyler olmalı. Eğer hoşlanmadığın seni soğutan şeyler varsa eşinle konuş. Sen böyle yaptıkça daha çok soğuyorum vs diye anlatsan o seni içten içe rahatsız eden her neyse önüne geçersin belki. En iyi seçenek psikolog veya çift terapisi aslında ama...
Bu dönemde oraya da gidemem ki en az 1 ay yada daha fazlaUğradığınız Taciz ve Şiddet sebep olabilir şuan ki durumunuza.
Taciz Cinsel travmadır ve kişide ilerde anksiyete tik takıntı gibi psikolojik rahatsızlıklar cıkarır.
Psikologla çalışma yapmanız şart hatta en cabuk sonuc almanız icin size hatta önerim Barış Muslunun ekibinden bir Psikolog.
cok gecmiş olsun umarım önce sorunlarınızdan sonra da eşiniz dediğiniz adamdan kurtulursunuz
Eger ailesiyle birlikte yasiyor iseniz belki evdekiler duyar anlar psikolojisi altindasinizdir ama farkinda degilsinizdir. Rahat olmadiginiz icin olabilirHep sorunlu bir evlilikti ama son 1 yıl belki daha fazla özellikle bu konuda ciddi sorunlar yaşıyorum
Evet cüsse olarak benden çok ağır Buda bir sebep olabilir canım çok acıyorEşinizi sevmiyor olabilir misiniz? Belki de eşiniz yatakta size pek nazik davranmıyor olabilir. Zevk almanız gereken bir aktivite size işkence gibi geliyor bu yüzden
Yok öyle bir sorun değil banyo zaten odanın içinde yani kimse anlamaz bile bide herkes horluyor duymazlarEger ailesiyle birlikte yasiyor iseniz belki evdekiler duyar anlar psikolojisi altindasinizdir ama farkinda degilsinizdir. Rahat olmadiginiz icin olabilir
İnşallah teşekkür ederimÇok küçük yaşta evlenmişsin,seni doğru yönlendiren de olmamış. Sindirilmissin ama sen kayitsiz kaldikça bedenin ve ruhun savunma mekanizmasi gelistirmiş, böyle bir ortamda, yasadiğın onca seyden sonra böyle bir adamla iliskiye girememen hayatindaki en mantikli şey bence.
Umarim destek alıp aşabilirsin bu zorluklari. Zorluk derken iliski olmamasindan bahsetmiyorum bu ortamdan kendini kurtarman gerekiyor.