7 yıllık evliyim eşimle ilişkiye giremiyorum

kadın sığınma evine de gitse aileler zaten akraba birlik olup barıştıracaklar bir şekilde.
durumu için en iyisi çift terapisi gibi görünüyor çünkü bu kızcağız boşanamaz.
Bizce ve normalde en iyisi destek almak ancak eşi senin birseyin yok diyormus.

Yardım alın. Şiddete uğrayan gencecik bir annesinin, eşinizle aranız iyi olmadığı, güven sorunu yaşadığınız için olmuş olabilir. Merak etmeyin, yavaş yavaş yaralarınızı sararsanız hayattaki diğer sıkıntılarınıza da bakış açınız değişir. Kadın olarak görev görmeyin, belli ki sıkıntılarınız var.

Yok hayır kavga etmiyorum sıkıntılarımı anlatıyorum oda dinliyor ama kayda değer görmüyor

Bende öyle diyorum ama o ısrar ettikçe ben daha da soğuyup iğreniyorum kendimden ondan

peki niye arkadaşım niye akraba evliliği yaptın niye aynı evde oturmayı kabul ettin eşin niye çalışmıyor sen neden çalışmayı denemedin niye 2 tane çocuk yaptın?
İstanbul da aynı evde değildik karşılıklı binaydı ama sadece uyumak için eve gidebiliyorduk 2 yıl önce bazı sıkıntılardan şehir değiştirdik kayınvalidemle birlikte burda beraber yaşamaya başladık geçen sene otelde çalıştık beraber ama bu sene oteller açılmadı zaten açılsada benim bu sene çalışmama izin yoktu

Uğradığınız Taciz ve Şiddet sebep olabilir şuan ki durumunuza.
Taciz Cinsel travmadır ve kişide ilerde anksiyete tik takıntı gibi psikolojik rahatsızlıklar cıkarır.
Psikologla çalışma yapmanız şart hatta en cabuk sonuc almanız icin size hatta önerim Barış Muslunun ekibinden bir Psikolog.
cok gecmiş olsun umarım önce sorunlarınızdan sonra da eşiniz dediğiniz adamdan kurtulursunuz

Bende bunu istiyorum işte benim sana gelmemi bekle diyorum ama yok

Daha önce çocuklarımı alıp gitmeyi denedim ama çocuklar kalır sen gidersin dediler evden çıktım jandarmaya gittim dayak yemiş halimle gidip darp raporu alalım dava aç dediler peki darp raporunu alıp eve gidip beraber çocuklarımı alabiliyor muyum dedim hayır müşterek çocuk mahkeme sonucunu bekleyeceksin dediler bende eve geri döndüm

Çok konuştum ama Naz yapıyorum sanıyor

Bu dönemde oraya da gidemem ki en az 1 ay yada daha fazla

Eşinizi sevmiyor olabilir misiniz? Belki de eşiniz yatakta size pek nazik davranmıyor olabilir. Zevk almanız gereken bir aktivite size işkence gibi geliyor bu yüzden

Hep sorunlu bir evlilikti ama son 1 yıl belki daha fazla özellikle bu konuda ciddi sorunlar yaşıyorum
Eger ailesiyle birlikte yasiyor iseniz belki evdekiler duyar anlar psikolojisi altindasinizdir ama farkinda degilsinizdir. Rahat olmadiginiz icin olabilir

Eger ailesiyle birlikte yasiyor iseniz belki evdekiler duyar anlar psikolojisi altindasinizdir ama farkinda degilsinizdir. Rahat olmadiginiz icin olabilir
Yok öyle bir sorun değil banyo zaten odanın içinde yani kimse anlamaz bile bide herkes horluyor duymazlar

Çok küçük yaşta evlenmişsin,seni doğru yönlendiren de olmamış. Sindirilmissin ama sen kayitsiz kaldikça bedenin ve ruhun savunma mekanizmasi gelistirmiş, böyle bir ortamda, yasadiğın onca seyden sonra böyle bir adamla iliskiye girememen hayatindaki en mantikli şey bence.

Umarim destek alıp aşabilirsin bu zorluklari. Zorluk derken iliski olmamasindan bahsetmiyorum bu ortamdan kendini kurtarman gerekiyor.

İnşallah teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…