7 yıllık evliyim eşimle ilişkiye giremiyorum

Guzideee

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2019
132
23
29
Herkese merhaba bir derdim var diyip konuya geçiyorum 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var son 1 Yıldır belki daha fazla eşimle ilişkiye girmek istemiyorum bu kadar müstehcen bir konuyu açmaya utanıyorum ama belki bir görüşü olan olur bana eşimle resmen köşe kapmaca oynuyorum türlü türlü bahaneler uyduruyorum bazen 3 aya kadar kaçtığım oluyor ciddi anlamda ilişki bana çok zor geliyor gözlerimi kapattığımda dua ediyorum çabuk bitsin diye Elimi yüzüme kapatıp hüngür hüngür ağlıyorum ona belli ettirmeden nolur bana yardım edin ne yapmalıyım neden böyle oldum hep böyle mi olacağım bu arada aldatma yada başka biri söz konusu bile değil evliliğimde bi kaç kez şiddete uğradım geçen sene çok ağır şiddete maruz kaldım çocukken çok kez tacize uğradım o sebep olabilir mi ama son 1 yada 2 yılda neden böyle oldum öncesinde bu kadar değildi nolur yardım edin bana 25 yaşındayım bu arada

Son düzenleme:
Şimdi olmaz da kadın doğum dr una gitmelisin. Östrojene bakıyorlar. Sıkıntı varsa blki doğum kpntrol haplarıyla falan düzenlenebilir. Ya da daha farklı hormon haplarıyla.

Psikologa gidin , kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz
Dermatologa diye cikin, psikiyatriye gidin
bunu söylemek zorunda degilsiniz
Evet yapabilirim öyle ama bir yere giderkemesela diyelim ki ben ayın 10unda ortopedi den randevu aldım hemen bana da ayın 10 una şuraya randevu al beraber gidelim diyor kayınvalidem yada görümcem

Hep sorunlu bir evlilikti ama son 1 yıl belki daha fazla özellikle bu konuda ciddi sorunlar yaşıyorum

Yani ağlamak falan değişik geldi bana . Uğradığın tacizden olabilir yeni evliykende mi böyleydi.

Tacize uğraşmışsınız, çok küçük evlenmişsiniz, evlatlarınız ve doğal olarak sorumluluklarınız var. Belki bunlar yıllar içinde birikip cinsellikte kendini belli ediyordur.
Deli derlerse desinler bırakın bu sağlığınızla ilgili

Evet yapabilirim öyle ama bir yere giderkemesela diyelim ki ben ayın 10unda ortopedi den randevu aldım hemen bana da ayın 10 una şuraya randevu al beraber gidelim diyor kayınvalidem yada görümcem

O zaman söyle de, ara almaya calistim ama o güne doluymus sana su günü verdiler yine beraber gideriz de
sonradan ararlarsa eger yer var derlerse de demek randevusunu iptal etmis biri dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…