Yani çok güzel bir evliliğim var denemez ama son yıllarda bu duygularımı yenemiyorumUzmana görünmeniz gerekiyor.İsteksizlik diyeceğim göz kapatıp ağlamak falan ?Eşinizle aranızda problem var mı?
Düşündüm ama psikoloğa gitsem bana deli diyecek zihniyette insanlarla beraber yaşıyorum kadın doğumun faydası olur mu bilmiyorum
Aynı evin içinde yaşıyorum ve herşeyimi takip ediyorlar maalesefherkese gittiğini yayın yapmak zorunda değilsin ki böyle devam ederek eşini kötü yola iteceksin asıl
Sorunlarınızı yazarsanız daha mantıklı yorumlar gelir.Şiddet falan mı var ?Yani çok güzel bir evliliğim var denemez ama son yıllarda bu duygularımı yenemiyorum
Bu olaylar bitince ilk işim olacak teşekkür ederimŞimdi olmaz da kadın doğum dr una gitmelisin. Östrojene bakıyorlar. Sıkıntı varsa blki doğum kpntrol haplarıyla falan düzenlenebilir. Ya da daha farklı hormon haplarıyla.
Aynı evin içinde yaşıyorum ve herşeyimi takip ediyorlar maalesef
Evet yapabilirim öyle ama bir yere giderkemesela diyelim ki ben ayın 10unda ortopedi den randevu aldım hemen bana da ayın 10 una şuraya randevu al beraber gidelim diyor kayınvalidem yada görümcemPsikologa gidin , kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz
Dermatologa diye cikin, psikiyatriye gidin
bunu söylemek zorunda degilsiniz
Adetin 2. Gününe ayarla olur mu? En geç 3Bu olaylar bitince ilk işim olacak teşekkür ederim
Hep sorunlu bir evlilikti ama son 1 yıl belki daha fazla özellikle bu konuda ciddi sorunlar yaşıyorum6 yıl boyunca hiç sorun olmamiş ilişkiye girmek 2de çocuk doğurmuşsunuz son 1 yıl sizi bu hale getiren birşeyler olması lazım eşinizden mi soğudunuz acaba sorunun kaynağına inin ya da etrafa aldırış etmeden bir uzmana görünün
Evet yapabilirim öyle ama bir yere giderkemesela diyelim ki ben ayın 10unda ortopedi den randevu aldım hemen bana da ayın 10 una şuraya randevu al beraber gidelim diyor kayınvalidem yada görümcem
Tamam inşallah ayarlayabilirimAdetin 2. Gününe ayarla olur mu? En geç 3