Çok sağolun bende isterim ama evde boş oda yok yine de deneyeceğimEğer ayırabilme şansınız varsa odalarınızı ayırmanız naçizane tavsiyem size
Konuyu silebilebiyor muyuz yeni üyeyim de kaldırmak istiyorum konuyuÇok sağolun bende isterim ama evde boş oda yok yine de deneyeceğim
Derdim zaten cinsel ilişki yaşamak değil ki nasıl kurtulabilirim diye sordum
Dışarıdan davulun sesi hoş gelirmiş ben 15 aylıkken benim babamı öldürdüler annem 27 yaşında 5 çocukla dul kaldı bütün akrabalarımız annem genç olduğu için bizden uzaklaştı eşlerinden kıskandılar annem kendimden 30 yaş büyük bir adamla evlendi adam ablalarımı taciz ederken gözlerinden akan yaşları ben gördüm kendi dayımın kızı beni taciz etti evet kız olay bir şekilde duyuldu aileden kimse bana inanmadı herkes kız kızı taciz mi eder dedi inanmadı sokağa döşenen kaldırım taşlarıyla dayak yedim artık gözüm korkmuştu sonra defalarca intikam alırcasına dayımın tacizlerine uğradım beni taciz eden kızın babası olan dayım anlayabiliyormusunuz sonra aynı aileden dayımın oğlu sanki anlaşmışlarcasına kimse bana inanmaz yine dayak yerim diye hep sustum vebunların hepsini babasız olduğum için yaşadım şimdi çocuklarıma sevgi gösteren babalarını bana kötü davrandığı için terk edemiyorum
gerçekten işiniz zor. ama belkide eşiniz sizinle evlenmeden önce hep parayla ilişkiye girmişte olabilir ve bu durumda kafası da karışmış olabilir.Yani eşim biraz Farklı biri bana normalde pek para vermez modada genelde olmaz da olduğunda işte gel sana bu kadar vereyim birlikte olalım falan diyor o zaman daha da soğuyorum ilişkiden yani ucuz basit hissediyorum kendimi anlıyor musunuz mesela hadi gel yapalım diyor bana sanki yemek yapıyoruz bu bir duygu işi ya bir ihtiyaç yada karın doyurmak uyumak gibi bir zorunluluk değil
Dinler ama önemsemez yine de bir kez daha deneyeceğimSizin ayakta duruyor olmanız mucize.
Biraz gücünüzü, kendinizi toparlamaya bakın
Çocuklarınıza doğru ortam sağlamaya çalışın.
Bakın sizdeki izler nasıl hayatınızın her yerinde karsiniza çıkıyor.
Onlar da etkilenebilir.
Madem çocuklarınız için katlanacaksınız babalarına, onların doğru ortamını sağlamakla başlayın.
Eşiniz sizinle oturup konuşmaz mi? Derdinizi dinlemez mi?
Çok teşekkür ederim yok belki kötü niyetle de yazmadılar da mesajda insan tam olarak duyguyu alamıyorBir sürü kişi bundan snraki hayatın için dua edicez. Sen moralini bozma. Burası böyle. Bbklerimden biri kronik bronşit ateşlenince ciğerinden hırıltı geldiğinde antibiyotiksiz asla düzelmiyor. Korona döneminde antibiyotiklere biraz daha rahat ulaşışabilse( hastaneler virüs ortamı) diye bir konu açtım allahımm ne bişey bilmezliğim ne çocuğumu düşünmediğim ne cahilliğim kalmadı. Üzme kendini olur mu
Evet zor bir ihtimalgerçekten işiniz zor. ama belkide eşiniz sizinle evlenmeden önce hep parayla ilişkiye girmişte olabilir ve bu durumda kafası da karışmış olabilir.
siz yine de alınmamaya çalışın. zevke odaklanmaya çalışın. boşanmak şu durumda sizin için zor gibi.
Rlbette kötü niyetle yazmıyprlar. Ama bazen genellemeler her hayata uymuyor işteÇok teşekkür ederim yok belki kötü niyetle de yazmadılar da mesajda insan tam olarak duyguyu alamıyor
Dinler ama önemsemez yine de bir kez daha deneyeceğim
Şimdi olmaz da kadın doğum dr una gitmelisin. Östrojene bakıyorlar. Sıkıntı varsa blki doğum kpntrol haplarıyla falan düzenlenebilir. Ya da daha farklı hormon haplarıyla.
Yaşadıklarınız çok zor, kimse kaldıramaz bunları. Ama bunların bu konuyla ne alakası var şimdi? Boşanmış her kadının çocuklarının başına bunlar gelmiyor. Sizinki istisnai bir durum. Evet boşanırsanız zor olur ama güçlü, dirayetli olursanız baş edebilirsiniz. Şartlarınız şimdikinden daha kötü olamaz herhalde.Dışarıdan davulun sesi hoş gelirmiş ben 15 aylıkken benim babamı öldürdüler annem 27 yaşında 5 çocukla dul kaldı bütün akrabalarımız annem genç olduğu için bizden uzaklaştı eşlerinden kıskandılar annem kendimden 30 yaş büyük bir adamla evlendi adam ablalarımı taciz ederken gözlerinden akan yaşları ben gördüm kendi dayımın kızı beni taciz etti evet kız olay bir şekilde duyuldu aileden kimse bana inanmadı herkes kız kızı taciz mi eder dedi inanmadı sokağa döşenen kaldırım taşlarıyla dayak yedim artık gözüm korkmuştu sonra defalarca intikam alırcasına dayımın tacizlerine uğradım beni taciz eden kızın babası olan dayım anlayabiliyormusunuz sonra aynı aileden dayımın oğlu sanki anlaşmışlarcasına kimse bana inanmaz yine dayak yerim diye hep sustum vebunların hepsini babasız olduğum için yaşadım şimdi çocuklarıma sevgi gösteren babalarını bana kötü davrandığı için terk edemiyorum
Şaka gibi adam bunun nazı mı olur ya ailen neredeDinler ama kâle almaz yani bişey yapmaz benim için Naz yaptığımı sanıyor
Kadın doğuma gidiyorum diyip psikoloğa görünebilirsiniz. Kadın doğumun bununla bir alakası yok. Inşallah en kısa sürede düzelir bu durum.Herkese merhaba bir derdim var diyip konuya geçiyorum 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var son 1 Yıldır belki daha fazla eşimle ilişkiye girmek istemiyorum bu kadar müstehcen bir konuyu açmaya utanıyorum ama belki bir görüşü olan olur bana eşimle resmen köşe kapmaca oynuyorum türlü türlü bahaneler uyduruyorum bazen 3 aya kadar kaçtığım oluyor ciddi anlamda ilişki bana çok zor geliyor gözlerimi kapattığımda dua ediyorum çabuk bitsin diye Elimi yüzüme kapatıp hüngür hüngür ağlıyorum ona belli ettirmeden nolur bana yardım edin ne yapmalıyım neden böyle oldum hep böyle mi olacağım bu arada aldatma yada başka biri söz konusu bile değil evliliğimde bi kaç kez şiddete uğradım geçen sene çok ağır şiddete maruz kaldım çocukken çok kez tacize uğradım o sebep olabilir mi ama son 1 yada 2 yılda neden böyle oldum öncesinde bu kadar değildi nolur yardım edin bana 25 yaşındayım bu arada
Evet kesinlikleRlbette kötü niyetle yazmıyprlar. Ama bazen genellemeler her hayata uymuyor işte
Onlar başka şehirde yaşıyorlarŞaka gibi adam bunun nazı mı olur ya ailen nerede
Çok açıklayıcı oldu çok sağolun aynen bunları yapacağım teşekkür ederimÖnceliklerinizi belirleyin, sıra ile gidin.
Cinsel isteksizliginiz hormonal olabilir, doktora gidersiniz onun için, sonrasını sonra dusunursunuz
Önceliğiniz çocuklarınız ve şiddet görmemeniz.
Çocuklarla başlayın, bu evliliği sürdürmek zorundaysanız, ki öyle görünüyor, eşinizin karakterini artık biliyorsunuz. şiddete götüren eylemleri yapmayın.
Sizin suçunuz degil, yanlis anlasilmasin, ama bu konu yaşandıkça yüz göz olunup dozu artıyor.
O yüzden yaşamanın önüne geçmek durumundasınız
Şimdi sizin hayat şartlarınıza evlilik terapisti desek olmayacak..
Boşanın desek olmuyor.
Yaşınız küçük, iki çocuk, muhtemelen aile desteğiniz yok, eğitiminiz yok, işiniz yok, hayatınızı sürdürecek geliriniz yok.
Eşinizle, şartlarınıza uygun çözümler bulmak lazım
Oturma odası varsa evde, orayı duzenleyin çocuk odası için.. eğer salonunuz kırk yılda bir misafirden misafire kullanılan bir odaysa orayı normal kullanıma gecirin.
Yada halalarının odasına bir düzen kurun.
En azından çocuklara bir oda sağlamaya bakın
Uzun vadede evi ayırmaya.
Ev halkını karıştırmayın, önce esinize danisinin, boyle olmaz, cocuklar icin uygun degil diye.
Hastaneler polikliniğe basladiginda da kadın doğuma gidersiniz.
Eğer sorun hormonal değilse yine eşinizle paylaşın durumu, psikiyatri için. Gelen de gelsin hastaneye, sizinle odaya girecek değiller.
Yok girerler dersen, kadın doktor seç, bir not yaz cebine koy yalniz konusmak istiyorum diye, şikâyetlerim bunlar diye uzat, o cikarir.
Her şeyin çözümü var.
Önce sen iyi ol
Büyük harfle yazmak yasak.ÇOCUKLAR UYUDUKTAN SONRA TABİ Kİ ONLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE Mİ SEVİŞECEĞİM BEN TACİZE UĞRAMIŞ Bİ ANNEYİM ÇOCUKLARIMIN YANINDA ÖPMEM BİLE KOCAMI NE SEVİŞMESİ ONLAR UYUDUKTAN SONRA ZATEN 3 aY BAZEN DAHA FAZLA BİRLİKTE OLMUYORUM