7 yıllık evliyim eşimle ilişkiye giremiyorum

Küçükken köye gittiğimde kuzenlerim birbirlerinin üzerine çıkıp tuhaf hareketler yapıyordu. Ne bu dedim, biz uyuyor gibi yapınca babam annemin üzerine çıkıp böyle yapıyor derlerdi. Bi ara da yengem laf arasında söylemişti "uyumalarını bekliyoruz" diye...

Bir insanin kaderi zorlu baslayinca hep oyle gidiyor galiba. Cok zor bir hayat zor sartlar anlayissiz bir es siddet hersey var cok uzuldum ciddi psikolojik destek almaniz lazim keske hayat sizin icin kolaylassa guzellesse ayri eve ciksaniz en azindan

Biri 2 diğeri 3.5 yaşında

Geçen sene şiddet gördüm demişsiniz, sorun belli aslında. Size şiddet gösteren biri ile hala beraber olmanız sorun.

Merhabalar çok üzgünüm yaşadığın şeyler hiç kolay değil. Geçmişte yaşadığın taciz öykülerindeki kişilerin sana yaklaşımı ile son bir yılda eşinin sana yaklaşımı aynı olabilir belki bu geçmişteki travmalarını açığa çıkartıp ondan uzaklaşmana sebep olmuştur. Üzerine eşinden gördüğün şiddette senin ona karşı bişeyler hissetmemene sebep olabilir. Psikolojik bir destekle geçmişteki tüm kötülükleri unutup yeni bir başlangıç yapmalısın. Eşinle konuşup onun sana şevkat göstermesini iste. Çünkü senin önce şevkat ve güvene ihtiyacın var . Bunlar sağlandıktan sonra sen sevişmeyi istersin zaten...

Kaynana görümce baskısı eşinizin sizi koruyup kollama adı? Eşinize karşı içinizde his yok? Cocuklar da bi yandan Kafa dolu.. Tabiki de istememen cok normal.

Bunu da kullanın sizin o desteği almanız şart. Evi ayırmaniz şart. Tüm evi yıkın apartmanı ayağa kaldırın ambulans çağırsinlar. Rezillikten korkunca yaparlar
Pardon da bunlar pek sağlıklı tavsiyeler değil, yani uzaktan konuşmak kolay ama ya ters teperse, Allâh korusun kötü şeyler de olabilir, yani zaten şiddet konusu varken böyle durumda şiddetin dozu da artabilir ,napiyosunuz siz allah aşkına, bukadar gaz vermek hiç hoş değil, hem çocukları düşündünüz mü bunları söylerken, lütfen az sakin

Bakın herkes aynı şartlar altında yaşamıyor. İnsanın karşısında laftan anlayan kişiler olmuyor. Bazen onların anladığı dilden konuşmak şarttır. Bu üye güzel davranmış, alttan almış, dediklerini yapmış sonuç? Eeee ne yapacak???? Ne yapacak artık, alttan almaya ezilmeye, mutsuzluğa devam mı etsin? Siz bu şartlar altında ne gibi bir çözüm oneriyorsunuz? Bu üye ne yapsın?
Bu arada ben dediklerimin her zaman arkasındayım. İnsanlıktan anlamayan birçok kişi var. Bazılarının anladığı dil bu, bundan konuşmak şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…