- 28 Şubat 2017
- 7.956
- 22.206
Boşanmayı düşünür müsün pekiOnlar başka şehirde yaşıyorlar
Bilmiyordum sağolunBüyük harfle yazmak yasak.
Size laf anlatmaya calismayacagim. Umarım her şey duzelir.
Hep düşünüyorum zaten ama imkanların kısıtlıBoşanmayı düşünür müsün peki
Yani böyle adama git boşanalım de demiyorum zaten napcağı belli olmaz çocukları alıp sığınma evine falan gidemez misinHep düşünüyorum zaten ama imkanların kısıtlı
Çocukları alamam işte sıkıntı orda mahkemeye kadar beklemem lazım ardımda bırakamamYani böyle adama git boşanalım de demiyorum zaten napcağı belli olmaz çocukları alıp sığınma evine falan gidemez misin
Neden alamazsın mesela parka götürüyorum diye evden çıkamazmmısınÇocukları alamam işte sıkıntı orda mahkemeye kadar beklemem lazım ardımda bırakamam
ÇOCUKLAR UYUDUKTAN SONRA TABİ Kİ ONLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE Mİ SEVİŞECEĞİM BEN TACİZE UĞRAMIŞ Bİ ANNEYİM ÇOCUKLARIMIN YANINDA ÖPMEM BİLE KOCAMI NE SEVİŞMESİ ONLAR UYUDUKTAN SONRA ZATEN 3 aY BAZEN DAHA FAZLA BİRLİKTE OLMUYORUM
Cevap verir mi ki
Bence bide prolaktine baktir süt hormonuna stressden yükseliyor ve isteksizlik yapiyorAdetin 2. Gününe ayarla olur mu? En geç 3
Kimseye demeden gidin. Ben gittim başka konudan kimse bilmiyor.Düşündüm ama psikoloğa gitsem bana deli diyecek zihniyette insanlarla beraber yaşıyorum kadın doğumun faydası olur mu bilmiyorum
Biri 2 diğeri 3.5 yaşındaKüçükken köye gittiğimde kuzenlerim birbirlerinin üzerine çıkıp tuhaf hareketler yapıyordu. Ne bu dedim, biz uyuyor gibi yapınca babam annemin üzerine çıkıp böyle yapıyor derlerdi. Bi ara da yengem laf arasında söylemişti "uyumalarını bekliyoruz" diye...
Biri 2 diğeri 3.5 yaşında
Merhabalar çok üzgünüm yaşadığın şeyler hiç kolay değil. Geçmişte yaşadığın taciz öykülerindeki kişilerin sana yaklaşımı ile son bir yılda eşinin sana yaklaşımı aynı olabilir belki bu geçmişteki travmalarını açığa çıkartıp ondan uzaklaşmana sebep olmuştur. Üzerine eşinden gördüğün şiddette senin ona karşı bişeyler hissetmemene sebep olabilir. Psikolojik bir destekle geçmişteki tüm kötülükleri unutup yeni bir başlangıç yapmalısın. Eşinle konuşup onun sana şevkat göstermesini iste. Çünkü senin önce şevkat ve güvene ihtiyacın var . Bunlar sağlandıktan sonra sen sevişmeyi istersin zaten...Herkese merhaba bir derdim var diyip konuya geçiyorum 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var son 1 Yıldır belki daha fazla eşimle ilişkiye girmek istemiyorum bu kadar müstehcen bir konuyu açmaya utanıyorum ama belki bir görüşü olan olur bana eşimle resmen köşe kapmaca oynuyorum türlü türlü bahaneler uyduruyorum bazen 3 aya kadar kaçtığım oluyor ciddi anlamda ilişki bana çok zor geliyor gözlerimi kapattığımda dua ediyorum çabuk bitsin diye Elimi yüzüme kapatıp hüngür hüngür ağlıyorum ona belli ettirmeden nolur bana yardım edin ne yapmalıyım neden böyle oldum hep böyle mi olacağım bu arada aldatma yada başka biri söz konusu bile değil evliliğimde bi kaç kez şiddete uğradım geçen sene çok ağır şiddete maruz kaldım çocukken çok kez tacize uğradım o sebep olabilir mi ama son 1 yada 2 yılda neden böyle oldum öncesinde bu kadar değildi nolur yardım edin bana 25 yaşındayım bu arada
Öyle düşünme psikoloğa gitmen kesinlikle şartDüşündüm ama psikoloğa gitsem bana deli diyecek zihniyette insanlarla beraber yaşıyorum kadın doğumun faydası olur mu bilmiyorum
Pardon da bunlar pek sağlıklı tavsiyeler değil, yani uzaktan konuşmak kolay ama ya ters teperse, Allâh korusun kötü şeyler de olabilir, yani zaten şiddet konusu varken böyle durumda şiddetin dozu da artabilir ,napiyosunuz siz allah aşkına, bukadar gaz vermek hiç hoş değil, hem çocukları düşündünüz mü bunları söylerken, lütfen az sakinBunu da kullanın sizin o desteği almanız şart. Evi ayırmaniz şart. Tüm evi yıkın apartmanı ayağa kaldırın ambulans çağırsinlar. Rezillikten korkunca yaparlar
Bakın herkes aynı şartlar altında yaşamıyor. İnsanın karşısında laftan anlayan kişiler olmuyor. Bazen onların anladığı dilden konuşmak şarttır. Bu üye güzel davranmış, alttan almış, dediklerini yapmış sonuç? Eeee ne yapacak???? Ne yapacak artık, alttan almaya ezilmeye, mutsuzluğa devam mı etsin? Siz bu şartlar altında ne gibi bir çözüm oneriyorsunuz? Bu üye ne yapsın?Pardon da bunlar pek sağlıklı tavsiyeler değil, yani uzaktan konuşmak kolay ama ya ters teperse, Allâh korusun kötü şeyler de olabilir, yani zaten şiddet konusu varken böyle durumda şiddetin dozu da artabilir ,napiyosunuz siz allah aşkına, bukadar gaz vermek hiç hoş değil, hem çocukları düşündünüz mü bunları söylerken, lütfen az sakin