7 yıllık evliyim eşimle ilişkiye giremiyorum

Cocuklar yoruyor olabilir mi peki hem cocuk hem evin kalabalikligi isler gucler derken belkide hemen yatip uyumak istiyorsunuzdur
Evet Buda doğru tespit saçlarım çok uzun duş almak çok zor ama duygu işte o duygu yok yani sevmiyorum ilişkiye girmeyi çok kötü ucuz hissediyorum

Daha önce çocuklarımı alıp gitmeyi denedim ama çocuklar kalır sen gidersin dediler evden çıktım jandarmaya gittim dayak yemiş halimle gidip darp raporu alalım dava aç dediler peki darp raporunu alıp eve gidip beraber çocuklarımı alabiliyor muyum dedim hayır müşterek çocuk mahkeme sonucunu bekleyeceksin dediler bende eve geri döndüm
Pişman misiniz geri döndüğünüz için

Evet yapabilirim öyle ama bir yere giderkemesela diyelim ki ben ayın 10unda ortopedi den randevu aldım hemen bana da ayın 10 una şuraya randevu al beraber gidelim diyor kayınvalidem yada görümcem
Böyle bir hayat insanı herşeyden soğutur ki

Allah yardimcin olsun senin oncekileri yasadiklarin ve simdiki yasadiklarin artik disariya vurmus gibi cocuklar kayinvalide gorumce es butun sorumluluk sende olunca iyice daralmissin bu bir iki ayi atlatmaya bak sonra bir psikologa gozuk anlattigina gore esinon kabul edecegini sanmiyorum en azindan seni yonlendirir bide ortada iki cocuk var adim atmak dahada zorlasiyo

öncelikle yaşadığınız şeylere göre bunu tek başınıza atlatmanız mümkün değil, destek şart, özele gerek yok devlette de çözebilirsiniz işinizi imkanınız yoksa. travma oluşmuş olabilir. kendinizi sakın suçlamayın, elinizde olan şeyler değil. eşiniz o, güvenmeli ve teslim olmalı ayrıca bir bütün olabilmenin keyfine varabilmelisiniz ancak bir terapi almadan bunları ne kadar mantığınıza oturtsanız da ruhunuz kabul etmeyecek, düzelecek eğer destek alırsanız, peşini bırakmayın

Herkese merhaba bir derdim var diyip konuya geçiyorum 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var son 1 Yıldır belki daha fazla eşimle ilişkiye girmek istemiyorum bu kadar müstehcen bir konuyu açmaya utanıyorum ama belki bir görüşü olan olur bana eşimle resmen köşe kapmaca oynuyorum türlü türlü bahaneler uyduruyorum bazen 3 aya kadar kaçtığım oluyor ciddi anlamda ilişki bana çok zor geliyor gözlerimi kapattığımda dua ediyorum çabuk bitsin diye Elimi yüzüme kapatıp hüngür hüngür ağlıyorum ona belli ettirmeden nolur bana yardım edin ne yapmalıyım neden böyle oldum hep böyle mi olacağım bu arada aldatma yada başka biri söz konusu bile değil evliliğimde bi kaç kez şiddete uğradım geçen sene çok ağır şiddete maruz kaldım çocukken çok kez tacize uğradım o sebep olabilir mi ama son 1 yada 2 yılda neden böyle oldum öncesinde bu kadar değildi nolur yardım edin bana 25 yaşındayım bu arada
Bu kadar ufak yaşta evlenip
( istisnalar hariç) bazı şeyleri cokk çabucak tüketen sonrasında bikkinliklar yaşayan .. sonu aldatmalara kadar giden o kadar çok çift var ki ..Allah yardımcın olsun severek mi evlendin

Herkese merhaba bir derdim var diyip konuya geçiyorum 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var son 1 Yıldır belki daha fazla eşimle ilişkiye girmek istemiyorum bu kadar müstehcen bir konuyu açmaya utanıyorum ama belki bir görüşü olan olur bana eşimle resmen köşe kapmaca oynuyorum türlü türlü bahaneler uyduruyorum bazen 3 aya kadar kaçtığım oluyor ciddi anlamda ilişki bana çok zor geliyor gözlerimi kapattığımda dua ediyorum çabuk bitsin diye Elimi yüzüme kapatıp hüngür hüngür ağlıyorum ona belli ettirmeden nolur bana yardım edin ne yapmalıyım neden böyle oldum hep böyle mi olacağım bu arada aldatma yada başka biri söz konusu bile değil evliliğimde bi kaç kez şiddete uğradım geçen sene çok ağır şiddete maruz kaldım çocukken çok kez tacize uğradım o sebep olabilir mi ama son 1 yada 2 yılda neden böyle oldum öncesinde bu kadar değildi nolur yardım edin bana 25 yaşındayım bu arada
Bana yaşadıklarınız çok normal geldi 25 yaş iki çocuk geçmişte taciz evlilikte şiddet ayrıca çocuk gelinsiniz resmen eşiniz nasıl biri oturup anlatsanız anlar mı ?

Sevgili konu sahibi.durumınuz gerçekten çok zor.
Ama unutmayın akıl en büyük silahtır.
Eşinizden neticede bir erkek ona değişik yaklaşım mesela fantezi gibi cinsellik ten konuşun vs. Tahrik olmaya çalışın. Bu bile onu etkisiz hale getirebilir. Mesela yatakta oral filan deneyin hiçbir erkek buna hayır demez. Ve pavlovun deneylerindeki gibi ödül ceza sistemini uygulayın.
Yani bana iyi davranın uslu bir çocuk olursan seni bu gece ödüllendireceğim vs.. Gibi konuşun.
Emin olun erkekler o kadar da akıllı değil.
Cinsellik te istekli ve yönetimi ele alan bir l
Kadının karşısında köle olurlar.
Artı anladığım kafarıyla sizin eşiniz kendi..... Zevkinden başka birşey düşünmüyor.
Sizde bu yolu bir deneyin.

Düşündüm ama psikoloğa gitsem bana deli diyecek zihniyette insanlarla beraber yaşıyorum kadın doğumun faydası olur mu bilmiyorum
illa psikologa gidiyorun demenize hatta birşey demenize gerek yok neden insanları düşünüyorsunuz burda siz önemlisiniz başkasının düşüncesi değil.Bence biran önce psikologa gidin ,inşallah atlatırsınız.

Profesyonel destek alın. Normal bir durum değil çünkü. Psikoloğa gidebilirsiniz. Bizim buradan yardım edebileceğimiz bir şey değil.

17 yaşında akrabayla evleniyorsunuz, eşinizin ailesiyle aynı evde yaşıyorsunuz ve bir tane bile arkadaşınız yok. İyi bile dayanıyorsunuz. Sıyırmadığınıza şükür.

Esini sevmiyorsun normal olarak. Yasadiklarini unutamiyorsun bu da normal. Yani bu sekilde iliski istemen daha garip olurdu. Senin icin cok uzuldum. Keske kurtulabilsen sunlarin elinden

Çocukluk travmalarınızın üstüne, çok erken yaşta bir evlilik yapmışsınız. Ruhunuzu hangi ara tamir ettiniz ki, bir de evlilik sorumluluğunu aldınız, üstüne 2 çocuk... Yargılamak için yazmadım, az şey yaşamamışsınız ve muhtemelen bunları bastırıp yolunuza devam etmişsiniz. Bir yerden patlak veriyor işte böyle olunca. Biz bir şey yapamayız. Şahsen ruh halinizi anlamak bile benim için zor. Yardım almanız gerekir. =( Umarım da alırsınız.

Tamamen psikolojik bir durum. Psikoloğa git ve derdini anlat

İlk dönemlerde çok oluyordu sonra bazen ama geçen sene hiç olmadığı kadar ağır oldu çok fazlaydı o olaydan sonra bi süre ara verdim 2 ay falan sonra belki normale döner diye yeniden barıştım ama evden falan ayrılmadım yani aynı evin içinde konuşmuyorduk
Kızıyorlar böyle diyince ama boşan yani.İnsan kendisine şiddet uygulayan biriyle güle eğlene sevişemez normal olan bu bence.

X