Cocuklar yoruyor olabilir mi peki hem cocuk hem evin kalabalikligi isler gucler derken belkide hemen yatip uyumak istiyorsunuzdurYok öyle bir sorun değil banyo zaten odanın içinde yani kimse anlamaz bile bide herkes horluyor duymazlar
Evet Buda doğru tespit saçlarım çok uzun duş almak çok zor ama duygu işte o duygu yok yani sevmiyorum ilişkiye girmeyi çok kötü ucuz hissediyorumCocuklar yoruyor olabilir mi peki hem cocuk hem evin kalabalikligi isler gucler derken belkide hemen yatip uyumak istiyorsunuzdur
Pişman misiniz geri döndüğünüz içinDaha önce çocuklarımı alıp gitmeyi denedim ama çocuklar kalır sen gidersin dediler evden çıktım jandarmaya gittim dayak yemiş halimle gidip darp raporu alalım dava aç dediler peki darp raporunu alıp eve gidip beraber çocuklarımı alabiliyor muyum dedim hayır müşterek çocuk mahkeme sonucunu bekleyeceksin dediler bende eve geri döndüm
Böyle bir hayat insanı herşeyden soğutur kiEvet yapabilirim öyle ama bir yere giderkemesela diyelim ki ben ayın 10unda ortopedi den randevu aldım hemen bana da ayın 10 una şuraya randevu al beraber gidelim diyor kayınvalidem yada görümcem
Bu kadar ufak yaşta evlenipHerkese merhaba bir derdim var diyip konuya geçiyorum 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var son 1 Yıldır belki daha fazla eşimle ilişkiye girmek istemiyorum bu kadar müstehcen bir konuyu açmaya utanıyorum ama belki bir görüşü olan olur bana eşimle resmen köşe kapmaca oynuyorum türlü türlü bahaneler uyduruyorum bazen 3 aya kadar kaçtığım oluyor ciddi anlamda ilişki bana çok zor geliyor gözlerimi kapattığımda dua ediyorum çabuk bitsin diye Elimi yüzüme kapatıp hüngür hüngür ağlıyorum ona belli ettirmeden nolur bana yardım edin ne yapmalıyım neden böyle oldum hep böyle mi olacağım bu arada aldatma yada başka biri söz konusu bile değil evliliğimde bi kaç kez şiddete uğradım geçen sene çok ağır şiddete maruz kaldım çocukken çok kez tacize uğradım o sebep olabilir mi ama son 1 yada 2 yılda neden böyle oldum öncesinde bu kadar değildi nolur yardım edin bana 25 yaşındayım bu arada
Bana yaşadıklarınız çok normal geldi 25 yaş iki çocuk geçmişte taciz evlilikte şiddet ayrıca çocuk gelinsiniz resmen eşiniz nasıl biri oturup anlatsanız anlar mı ?Herkese merhaba bir derdim var diyip konuya geçiyorum 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var son 1 Yıldır belki daha fazla eşimle ilişkiye girmek istemiyorum bu kadar müstehcen bir konuyu açmaya utanıyorum ama belki bir görüşü olan olur bana eşimle resmen köşe kapmaca oynuyorum türlü türlü bahaneler uyduruyorum bazen 3 aya kadar kaçtığım oluyor ciddi anlamda ilişki bana çok zor geliyor gözlerimi kapattığımda dua ediyorum çabuk bitsin diye Elimi yüzüme kapatıp hüngür hüngür ağlıyorum ona belli ettirmeden nolur bana yardım edin ne yapmalıyım neden böyle oldum hep böyle mi olacağım bu arada aldatma yada başka biri söz konusu bile değil evliliğimde bi kaç kez şiddete uğradım geçen sene çok ağır şiddete maruz kaldım çocukken çok kez tacize uğradım o sebep olabilir mi ama son 1 yada 2 yılda neden böyle oldum öncesinde bu kadar değildi nolur yardım edin bana 25 yaşındayım bu arada
illa psikologa gidiyorun demenize hatta birşey demenize gerek yok neden insanları düşünüyorsunuz burda siz önemlisiniz başkasının düşüncesi değil.Bence biran önce psikologa gidin ,inşallah atlatırsınız.Düşündüm ama psikoloğa gitsem bana deli diyecek zihniyette insanlarla beraber yaşıyorum kadın doğumun faydası olur mu bilmiyorum
Tamamen psikolojik bir durum. Psikoloğa git ve derdini anlatHerkese merhaba bir derdim var diyip konuya geçiyorum 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var son 1 Yıldır belki daha fazla eşimle ilişkiye girmek istemiyorum bu kadar müstehcen bir konuyu açmaya utanıyorum ama belki bir görüşü olan olur bana eşimle resmen köşe kapmaca oynuyorum türlü türlü bahaneler uyduruyorum bazen 3 aya kadar kaçtığım oluyor ciddi anlamda ilişki bana çok zor geliyor gözlerimi kapattığımda dua ediyorum çabuk bitsin diye Elimi yüzüme kapatıp hüngür hüngür ağlıyorum ona belli ettirmeden nolur bana yardım edin ne yapmalıyım neden böyle oldum hep böyle mi olacağım bu arada aldatma yada başka biri söz konusu bile değil evliliğimde bi kaç kez şiddete uğradım geçen sene çok ağır şiddete maruz kaldım çocukken çok kez tacize uğradım o sebep olabilir mi ama son 1 yada 2 yılda neden böyle oldum öncesinde bu kadar değildi nolur yardım edin bana 25 yaşındayım bu arada
Kızıyorlar böyle diyince ama boşan yani.İnsan kendisine şiddet uygulayan biriyle güle eğlene sevişemez normal olan bu bence.İlk dönemlerde çok oluyordu sonra bazen ama geçen sene hiç olmadığı kadar ağır oldu çok fazlaydı o olaydan sonra bi süre ara verdim 2 ay falan sonra belki normale döner diye yeniden barıştım ama evden falan ayrılmadım yani aynı evin içinde konuşmuyorduk
Villada filan mu yasiyorsunuz ? Yoksa çocuklarla aynı odada yatıp sevisiyorsunuz sanki.Şuan 10 kişi çoluk çocuk dahil normalde 6