7 yıllık evliyim eşimle ilişkiye giremiyorum

Bir tv programına çıkıp anlatsam sanırım büyün Türkiye’yi ağlatacak bir geçmişim var

Niye imkansız olsun? Çalışıyor musunuz? Kaç yaşındasınız? Aileniz yardımcı olmazlar mı?
Şuan çalışmıyorum geçen sene ilk kez otelde çalıştım bu sene açılmadı oteller açılsa da kv bu sene çalışamazsın ben çocuklara bakamam diyor geçen sene her ay 1000 TL veriyorsun ona ama onu da beğenmiyordu

Görücü usülü mü evlendiniz?

Çocuklarla aynı odada bir zahmet sevişmeyi. Travma yaratiyorsunuz
ÇOCUKLAR UYUDUKTAN SONRA TABİ Kİ ONLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE Mİ SEVİŞECEĞİM BEN TACİZE UĞRAMIŞ Bİ ANNEYİM ÇOCUKLARIMIN YANINDA ÖPMEM BİLE KOCAMI NE SEVİŞMESİ ONLAR UYUDUKTAN SONRA ZATEN 3 aY BAZEN DAHA FAZLA BİRLİKTE OLMUYORUM

Çocuklar uyuduktan sonra tabi ki onların gözü önünde değil o kadar da cahil bir insan değilim
Hanım efendi ben size cahil vb. Kötü ithamlarda bulunmadım bulunmam da. Sadece yaptığınız şey gerçekten çok yanlış. Uyuyup uyumadığın derin uykuda olup olmadığına emin olabilir misiniz? Olamazsınız. Belli ki bunun farkında değilsiniz ama yardımcı olmak için yazmıştım birçok pedagog 'un bu konuda yazıları var. Okumanızı tavsiye ediyorum. Umarım yaşadığınız bu kötü günler de son bulur. İyi günler diliyorum

Çocukların gözü önünde değil tabi ki onlar uyuduktan sonra
Yok bir de uyanıkken sevişin, çocuklara da eğlence olur hem. Tövbe Allahım sen sabır...

Çocukların psikolojisi ve ruh sağlığı açısından en yerinde karar boşanmanız olur ama onu da yapacak gibi durmuyorsunuz. Aman çicikliriniz bibisiz kilmisin.

Yok siz cahil deriniz demiyorum sağolun Yardımcısı olmaya çalışıyorsunuz ama herkes bir ağızdan sanki çocuklar otururken ben sevişiyormuşum gibi anladı yanlış olduğunu bende biliyorum çocuklarım küçük akşam geç uyurlar o yüzden kesintisiz uyurlar ben çocuklarıma öyle çirkin bir görüntüye maruz bırakırmıyım hiç

Eğer ayırabilme şansınız varsa odalarınızı ayırmanız naçizane tavsiyem size

Dışarıdan davulun sesi hoş gelirmiş ben 15 aylıkken benim babamı öldürdüler annem 27 yaşında 5 çocukla dul kaldı bütün akrabalarımız annem genç olduğu için bizden uzaklaştı eşlerinden kıskandılar annem kendimden 30 yaş büyük bir adamla evlendi adam ablalarımı taciz ederken gözlerinden akan yaşları ben gördüm kendi dayımın kızı beni taciz etti evet kız olay bir şekilde duyuldu aileden kimse bana inanmadı herkes kız kızı taciz mi eder dedi inanmadı sokağa döşenen kaldırım taşlarıyla dayak yedim artık gözüm korkmuştu sonra defalarca intikam alırcasına dayımın tacizlerine uğradım beni taciz eden kızın babası olan dayım anlayabiliyormusunuz sonra aynı aileden dayımın oğlu sanki anlaşmışlarcasına kimse bana inanmaz yine dayak yerim diye hep sustum vebunların hepsini babasız olduğum için yaşadım şimdi çocuklarıma sevgi gösteren babalarını bana kötü davrandığı için terk edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…