7 yıllık evliyim eşimle ilişkiye giremiyorum

İnstagramda gökçen Erdoğan diyr bi doktor var, ona bi mesaj yazın mutlaka dönüş yapacaktır size, en azından bi yol çizersiniz Allah yardımcınız olsun

Çok üzüldüm sizin için gerçekten. Allah yardımcınız olsun dua edeceğim size.

Bilinc altiniz malesef devrede yasadiginiz travmalar ve bazi kisileri affedememe kizginlik ofke bunlar sebebi Destek almak lazim gecmis olsun

Düşündüm ama psikoloğa gitsem bana deli diyecek zihniyette insanlarla beraber yaşıyorum kadın doğumun faydası olur mu bilmiyorum
Sizinkine sanırım sekonder vajinismus deniyor. Eşinizle birlikte cinsel terapiste görünmenizden başka bir çare olacağını sanmıyorum. Şiddet demişsiniz. Böyle şeyler travma yaratıyor ve kadınlar cinselliği daha çok beyniyle yaşıyor. Şiddet gördüğünüz adama kapıları fiziken olmasa da ruhen kapatmışsınız ki çok doğal bence.

Psikolojik danışmana gitmeniz de fayda olacaktır. Eskiden yaşadığınız tacizlerin büyük sebebi vardır.

Şiddet olaylarından sonra eşinizden resmen tiksinmişsiniz. Şu anda kendisi size karşı nasıl? Hala şiddet uyguluyor mu? Uygulamaya müsait mi? Uzmana görünün diyenler olmuş ama bunu sanki tek başınıza yapmanız zor gibi. Eşinizle gitmelisiniz terapiye.

Evet yapabilirim öyle ama bir yere giderkemesela diyelim ki ben ayın 10unda ortopedi den randevu aldım hemen bana da ayın 10 una şuraya randevu al beraber gidelim diyor kayınvalidem yada görümcem
Allah Allah bu insanlar neden kuyruk gibi sürekli peşinizde? Kendi işlerini kendi başlarına yapamazlar mı? Bi rahat verseler bütün dertler hallolacak, sıkıntıların kaynağı onlar sanki, öyle hissettim.

bence sorununuz piskolojik diye düşünüyorum son 1-2 yılda böle oldum diyorsunuz eşinizle. Şiddet görmeniz de aynı zamanlara denk geliyor. Eşinizden gördüğünüz şiddet çocukken yaşadığınız şiddet ve taciZler normal olarak sizde travma yaratmış ve eşinizin de siZe şiddet uygulaması bu travmayı yeniden yaşatmış size o yüzden cinsel yaşantınız bu durumda malesef çok üzüldüm adınıza böyle şeyler yaşadığınız için kesinlikle evliliğinize devam etsenizde etmesenizde her durumda piskolojik destek almanız şart. Etrafınızdaki insanların zihniyetini önemsemeyin kendinizi düşünün ve piskolojik destek alın daha çok gençsiniz önünüzde uzun bi hayat var ve size ihtiyacı olan iki çocuğunuz unutmayın allah yardımcınız olsun.

Bakın size boşanın diye kestirip atamam zaten buna gücünüz yok. Ama yanlış düşünüyorsunuz. Mutsuz, huzursuz,psikolojik sorunlarla boğuşan bir anne çocuklarına ne verebilir? Karısını döven, sorunlarını çözmek için kılını bile kıpırdatmayan, bencil, yuvanın huzurunun karısını güldürmekten geçtiğini idrak edemeyen bir baba çocuklarına ne verebilir? Durumunuz çok zor, bende size verecek akıl kalmadı, akıldan çok daha fazlasına ihtiyacınız var. Bende size olan tek şey dua maalesef. Önce ben demeyi öğrenin diyorum sadece. Siz ayakta duramazsanız o çocuklara sahip çıkan olmaz. Olsa da yarım yamalak olur.

Köylük yerde öyleymiş eskiden. İmkanlar kısıtlıymış, yokluk varmış. Biraz büyük yapılırmış ev, o evlere ihtiyaca göre oda konduruluverirmiş. Eşimin köyünde var öyle, büyük büyük dedesinin evini gösterdi kısmen yıkılmış. Bu evden 12 aile çıktı dedi. Ama baktım şöyle 12 aileye göre küçük. Hepsi en az dört çocuk doğurduğunu düşünün malum eskiden doğumlar fazlaymış. Ama şimdi öyle değil, eskiye nazaran öyle büyük bir darlık yok. Bu zamanda üç göz evin içinde kabile hayatını aklım almıyor.

Bazen iyi bazen kötü nasıl olduğunu bende tam anlamıyla anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…