İnstagramda gökçen Erdoğan diyr bi doktor var, ona bi mesaj yazın mutlaka dönüş yapacaktır size, en azından bi yol çizersiniz Allah yardımcınız olsunHerkese merhaba bir derdim var diyip konuya geçiyorum 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var son 1 Yıldır belki daha fazla eşimle ilişkiye girmek istemiyorum bu kadar müstehcen bir konuyu açmaya utanıyorum ama belki bir görüşü olan olur bana eşimle resmen köşe kapmaca oynuyorum türlü türlü bahaneler uyduruyorum bazen 3 aya kadar kaçtığım oluyor ciddi anlamda ilişki bana çok zor geliyor gözlerimi kapattığımda dua ediyorum çabuk bitsin diye Elimi yüzüme kapatıp hüngür hüngür ağlıyorum ona belli ettirmeden nolur bana yardım edin ne yapmalıyım neden böyle oldum hep böyle mi olacağım bu arada aldatma yada başka biri söz konusu bile değil evliliğimde bi kaç kez şiddete uğradım geçen sene çok ağır şiddete maruz kaldım çocukken çok kez tacize uğradım o sebep olabilir mi ama son 1 yada 2 yılda neden böyle oldum öncesinde bu kadar değildi nolur yardım edin bana 25 yaşındayım bu arada
Çok üzüldüm sizin için gerçekten. Allah yardımcınız olsun dua edeceğim size.Dışarıdan davulun sesi hoş gelirmiş ben 15 aylıkken benim babamı öldürdüler annem 27 yaşında 5 çocukla dul kaldı bütün akrabalarımız annem genç olduğu için bizden uzaklaştı eşlerinden kıskandılar annem kendimden 30 yaş büyük bir adamla evlendi adam ablalarımı taciz ederken gözlerinden akan yaşları ben gördüm kendi dayımın kızı beni taciz etti evet kız olay bir şekilde duyuldu aileden kimse bana inanmadı herkes kız kızı taciz mi eder dedi inanmadı sokağa döşenen kaldırım taşlarıyla dayak yedim artık gözüm korkmuştu sonra defalarca intikam alırcasına dayımın tacizlerine uğradım beni taciz eden kızın babası olan dayım anlayabiliyormusunuz sonra aynı aileden dayımın oğlu sanki anlaşmışlarcasına kimse bana inanmaz yine dayak yerim diye hep sustum vebunların hepsini babasız olduğum için yaşadım şimdi çocuklarıma sevgi gösteren babalarını bana kötü davrandığı için terk edemiyorum
Sizinkine sanırım sekonder vajinismus deniyor. Eşinizle birlikte cinsel terapiste görünmenizden başka bir çare olacağını sanmıyorum. Şiddet demişsiniz. Böyle şeyler travma yaratıyor ve kadınlar cinselliği daha çok beyniyle yaşıyor. Şiddet gördüğünüz adama kapıları fiziken olmasa da ruhen kapatmışsınız ki çok doğal bence.Düşündüm ama psikoloğa gitsem bana deli diyecek zihniyette insanlarla beraber yaşıyorum kadın doğumun faydası olur mu bilmiyorum
herkese gittiğini yayın yapmak zorunda değilsin ki böyle devam ederek eşini kötü yola iteceksin asıl
MalesefEsimden siddet gordum diyor, sizce daha ne kadar kotu yolda olabilir esi?
MalesefOnu çok sonra yazmış Sonradan gördüm İlk yazısına ekleseydi yazar mıyım
Şiddet olaylarından sonra eşinizden resmen tiksinmişsiniz. Şu anda kendisi size karşı nasıl? Hala şiddet uyguluyor mu? Uygulamaya müsait mi? Uzmana görünün diyenler olmuş ama bunu sanki tek başınıza yapmanız zor gibi. Eşinizle gitmelisiniz terapiye.Herkese merhaba bir derdim var diyip konuya geçiyorum 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var son 1 Yıldır belki daha fazla eşimle ilişkiye girmek istemiyorum bu kadar müstehcen bir konuyu açmaya utanıyorum ama belki bir görüşü olan olur bana eşimle resmen köşe kapmaca oynuyorum türlü türlü bahaneler uyduruyorum bazen 3 aya kadar kaçtığım oluyor ciddi anlamda ilişki bana çok zor geliyor gözlerimi kapattığımda dua ediyorum çabuk bitsin diye Elimi yüzüme kapatıp hüngür hüngür ağlıyorum ona belli ettirmeden nolur bana yardım edin ne yapmalıyım neden böyle oldum hep böyle mi olacağım bu arada aldatma yada başka biri söz konusu bile değil evliliğimde bi kaç kez şiddete uğradım geçen sene çok ağır şiddete maruz kaldım çocukken çok kez tacize uğradım o sebep olabilir mi ama son 1 yada 2 yılda neden böyle oldum öncesinde bu kadar değildi nolur yardım edin bana 25 yaşındayım bu arada
Allah Allah bu insanlar neden kuyruk gibi sürekli peşinizde? Kendi işlerini kendi başlarına yapamazlar mı? Bi rahat verseler bütün dertler hallolacak, sıkıntıların kaynağı onlar sanki, öyle hissettim.Evet yapabilirim öyle ama bir yere giderkemesela diyelim ki ben ayın 10unda ortopedi den randevu aldım hemen bana da ayın 10 una şuraya randevu al beraber gidelim diyor kayınvalidem yada görümcem
Kendi odamda yazıyorum telefonuma bakmazlar
Herkese merhaba bir derdim var diyip konuya geçiyorum 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var son 1 Yıldır belki daha fazla eşimle ilişkiye girmek istemiyorum bu kadar müstehcen bir konuyu açmaya utanıyorum ama belki bir görüşü olan olur bana eşimle resmen köşe kapmaca oynuyorum türlü türlü bahaneler uyduruyorum bazen 3 aya kadar kaçtığım oluyor ciddi anlamda ilişki bana çok zor geliyor gözlerimi kapattığımda dua ediyorum çabuk bitsin diye Elimi yüzüme kapatıp hüngür hüngür ağlıyorum ona belli ettirmeden nolur bana yardım edin ne yapmalıyım neden böyle oldum hep böyle mi olacağım bu arada aldatma yada başka biri söz konusu bile değil evliliğimde bi kaç kez şiddete uğradım geçen sene çok ağır şiddete maruz kaldım çocukken çok kez tacize uğradım o sebep olabilir mi ama son 1 yada 2 yılda neden böyle oldum öncesinde bu kadar değildi nolur yardım edin bana 25 yaşındayım bu arada
Bakın size boşanın diye kestirip atamam zaten buna gücünüz yok. Ama yanlış düşünüyorsunuz. Mutsuz, huzursuz,psikolojik sorunlarla boğuşan bir anne çocuklarına ne verebilir? Karısını döven, sorunlarını çözmek için kılını bile kıpırdatmayan, bencil, yuvanın huzurunun karısını güldürmekten geçtiğini idrak edemeyen bir baba çocuklarına ne verebilir? Durumunuz çok zor, bende size verecek akıl kalmadı, akıldan çok daha fazlasına ihtiyacınız var. Bende size olan tek şey dua maalesef. Önce ben demeyi öğrenin diyorum sadece. Siz ayakta duramazsanız o çocuklara sahip çıkan olmaz. Olsa da yarım yamalak olur.Dışarıdan davulun sesi hoş gelirmiş ben 15 aylıkken benim babamı öldürdüler annem 27 yaşında 5 çocukla dul kaldı bütün akrabalarımız annem genç olduğu için bizden uzaklaştı eşlerinden kıskandılar annem kendimden 30 yaş büyük bir adamla evlendi adam ablalarımı taciz ederken gözlerinden akan yaşları ben gördüm kendi dayımın kızı beni taciz etti evet kız olay bir şekilde duyuldu aileden kimse bana inanmadı herkes kız kızı taciz mi eder dedi inanmadı sokağa döşenen kaldırım taşlarıyla dayak yedim artık gözüm korkmuştu sonra defalarca intikam alırcasına dayımın tacizlerine uğradım beni taciz eden kızın babası olan dayım anlayabiliyormusunuz sonra aynı aileden dayımın oğlu sanki anlaşmışlarcasına kimse bana inanmaz yine dayak yerim diye hep sustum vebunların hepsini babasız olduğum için yaşadım şimdi çocuklarıma sevgi gösteren babalarını bana kötü davrandığı için terk edemiyorum
Köylük yerde öyleymiş eskiden. İmkanlar kısıtlıymış, yokluk varmış. Biraz büyük yapılırmış ev, o evlere ihtiyaca göre oda konduruluverirmiş. Eşimin köyünde var öyle, büyük büyük dedesinin evini gösterdi kısmen yıkılmış. Bu evden 12 aile çıktı dedi. Ama baktım şöyle 12 aileye göre küçük. Hepsi en az dört çocuk doğurduğunu düşünün malum eskiden doğumlar fazlaymış. Ama şimdi öyle değil, eskiye nazaran öyle büyük bir darlık yok. Bu zamanda üç göz evin içinde kabile hayatını aklım almıyor.Küçükken köye gittiğimde kuzenlerim birbirlerinin üzerine çıkıp tuhaf hareketler yapıyordu. Ne bu dedim, biz uyuyor gibi yapınca babam annemin üzerine çıkıp böyle yapıyor derlerdi. Bi ara da yengem laf arasında söylemişti "uyumalarını bekliyoruz" diye...
Bazen iyi bazen kötü nasıl olduğunu bende tam anlamıyla anlamıyorumŞiddet olaylarından sonra eşinizden resmen tiksinmişsiniz. Şu anda kendisi size karşı nasıl? Hala şiddet uyguluyor mu? Uygulamaya müsait mi? Uzmana görünün diyenler olmuş ama bunu sanki tek başınıza yapmanız zor gibi. Eşinizle gitmelisiniz terapiye.