bu ev mi 7 senelik.. hadi canım. bugün düşenmiş gibi şık canım. sen modern dokunuşlarınla can vermişsin evine. güle güle oturun çok güzelbirşey sorcaktım kızının odasındaki perde çok hoş. ing. homedanmı alındı acaba ?
zaten acık renk kullandıgın ıcın evınızde ayrı bır gferahlık var masallah 20 yılda olsa maslallaah
Çok zevkli döşenmiş ferah bir eviniz var. Ağız tadıyla oturun inşallah
maşşallah öncelikle eviniz harika beğenmedim yeri yok inanın.eşyalarınız hem güzel hem kullanışlı hem sağlam mutluluk sizinle olsun
Öncelikle evinde Allah daima huzur mutluluk ve sağlık nasip etsin.eşyaların çok güzel.düzenli ve temiz kadın olduğun belli banyo dolabının içi bile düzenli.bende düzeni çok severim kimsenin görmediği yerler bile kitap gibi olacak illa.holune bayıldım.raflarda örtünde çok güzel.oturma odanda tam olması gerektiği gibi fazla hiçbirşey gözüme ilişmedi.güzel evinde mutlu olun inşallah.tarzın hoş.
valla 8.yıla girecek nerdeyse ,evlendiğim günden değişen tek şey oturma odamın halısı ve perdesi ,perde de vardı da mekanizma yaptırdım sadece :))
çok teşekkür ederim canımmm..
evet canım simli ip perde ayırıcı vazifesi görüyor ,hemde dekoratif olsun diye yaptım ,teşekkürler güzel yorumun içinGüle güle oturun,hepsi çok güzel...Benim bir ayrıntı dikkatimi çekti.Yatak odasındaki tül perde ,merdiven başı ayıracı olarak mı kullanılmış,bu türlü bir uygulamayı bende yapmak istiyorum da ,size bir danışayım dedim. Cevap için şimdiden teşekkürler. :80:
detaylar ve aksesuarlar elbette zaman içinde alınmış eşyalar ,tüllerim 7 yıllık mekanizmasını sonradan taktırdım ama ,7 yıl önce shagy vardı ama bende yoktuGüle güle oturun çok güzel eviniz 7 yıllık demişsiniz ama perdelerinizi ve halılarınızıda 7 yıl önce almadınız değil mi o zamanlar shagy halı ve o tarz tüller yoktu diye biliyorum
kızının odasında pembe tülü markasını öğrenebilirmiyim canm :)
Köşe takımının olduğu odadaki tülden bahsetmiştim bende 8 yıllık evliyim sonradan değiştirdim shagy aldım hiç görmememiştim o zaman çok seviyorum alırdım bulsaydım diye meraktan sordum küçücük bi aksesuar bile değiştiriyor güzel olmuş modern bi evin var
yalnız söylemeden geçemiycem yanlış anlamada salonda mutfak takımından bi örtü var pembeli onun yerine girişteki beyaz dolabın üstündeki beyaz gibi şık bişey örtsen hem tamamlar hemde daha şık durur