7 yıllık eşyalarım ama huzurlu evim ,hadi buyrun :)

Zaten acık renk kullandıgın ıcın evınızde ayrı bır gferahlık var masallah 20 yılda olsa maslallaah

bu ev mi 7 senelik.. hadi canım. bugün düşenmiş gibi şık canım. sen modern dokunuşlarınla can vermişsin evine. güle güle oturun çok güzel birşey sorcaktım kızının odasındaki perde çok hoş. ing. homedanmı alındı acaba ?

çok teşekkürler canım,beğenmene sevindim,evet english home un hazır perdelerinden,mutlulukla kalın sevgiler.

Öncelikle evinde Allah daima huzur mutluluk ve sağlık nasip etsin.eşyaların çok güzel.düzenli ve temiz kadın olduğun belli banyo dolabının içi bile düzenli.bende düzeni çok severim kimsenin görmediği yerler bile kitap gibi olacak illa.holune bayıldım.raflarda örtünde çok güzel.oturma odanda tam olması gerektiği gibi fazla hiçbirşey gözüme ilişmedi.güzel evinde mutlu olun inşallah.tarzın hoş.

O kadar yıllara rağmen gayet güzel kullanmışsınız eşyalarınızı.
Hepsi yepyeni duruyor.Çokta güzeller.İyi günler de oturun

canım benim çok ama çok teşekkür ederim ,düzeni seviyorum ,ortalıkta kalan şeylere pek tahammülüm yok ,ayrıca senin gibi dolap içleri mühim ,aaa deli birde örtü sermiş dolapların içine diyorlar ama ben seviyorum ,temiz temiz geliyor bana :))
aslında bir tarzım yok ,beğendiğim parçaları bir arada seviyorum ben ,çok alakasız iki şey yanyana olabiliyor bazen
yemek odamdaki klasik mobilyaya serdiğim spor örtüler gibi :)))

allah hepimize sağlık sıhhat versin ,gerişi boş arkadaşım ..öpüyorum seni..

valla 8.yıla girecek nerdeyse ,evlendiğim günden değişen tek şey oturma odamın halısı ve perdesi ,perde de vardı da mekanizma yaptırdım sadece :))
çok teşekkür ederim canımmm..

Güle güle oturun,hepsi çok güzel...Benim bir ayrıntı dikkatimi çekti.Yatak odasındaki tül perde ,merdiven başı ayıracı olarak mı kullanılmış,bu türlü bir uygulamayı bende yapmak istiyorum da ,size bir danışayım dedim. Cevap için şimdiden teşekkürler. :80:

Hiçte 7 yıllıga benzemiyor , hepsi gayet hoş gayet güzel..Allah ım sevdiklerinizle mutlulukla, huzurla oturmayı nasip etsin.

Güle güle oturun çok güzel eviniz 7 yıllık demişsiniz ama perdelerinizi ve halılarınızıda 7 yıl önce almadınız değil mi o zamanlar shagy halı ve o tarz tüller yoktu diye biliyorum

kızının odasında pembe tülü markasını öğrenebilirmiyim canm :)

evet canım simli ip perde ayırıcı vazifesi görüyor ,hemde dekoratif olsun diye yaptım ,teşekkürler güzel yorumun için

Güle güle oturun çok güzel eviniz 7 yıllık demişsiniz ama perdelerinizi ve halılarınızıda 7 yıl önce almadınız değil mi o zamanlar shagy halı ve o tarz tüller yoktu diye biliyorum
detaylar ve aksesuarlar elbette zaman içinde alınmış eşyalar ,tüllerim 7 yıllık mekanizmasını sonradan taktırdım ama ,7 yıl önce shagy vardı ama bende yoktu evlendikten 1 yıl sonra aldım bazılarını ,oturma odamdakinin yeni odluğunu belirtmiştim zaten ,
insan aynı şeyleri görmekten sıkılıyor elbet bir zaman sonra ,yeni çıkan şeylerde gönlü kalıyor ,bende bazı aksesuar tarzı şeyleri sonradan aldım tabi ,ama mobilyalarım salonum ,oturma odam,yemek odam ,yatak odam tamamı 7 yıllık :))
ayrıca beğenmene de sevindim ,teşekkürler ..

kızının odasında pembe tülü markasını öğrenebilirmiyim canm :)

english home canım ..

Köşe takımının olduğu odadaki tülden bahsetmiştim bende 8 yıllık evliyim sonradan değiştirdim shagy aldım hiç görmememiştim o zaman çok seviyorum alırdım bulsaydım diye meraktan sordum küçücük bi aksesuar bile değiştiriyor güzel olmuş modern bi evin var
yalnız söylemeden geçemiycem yanlış anlamada salonda mutfak takımından bi örtü var pembeli onun yerine girişteki beyaz dolabın üstündeki beyaz gibi şık bişey örtsen hem tamamlar hemde daha şık durur

köşe takımın olduğu tülüm eski aslında ama mekanizma taktırınca yeni gibi oldu :)) shagy vardı ,hatta ben düğün alışverişi sırasında bunlarda ne ,böyle halımı olur demiştim :)))ama sonra moda oldu 1 seneye kalmadı bende aldım

o gördüğün pembe takımlı yemek odası canım salonum değil ,mutfak ile yanyana ,diğer parçaları ise mutfakta ,poşetlik ,ekmek torbası ,tutacak,mutfak önlüğü gibi parçaları da var ,o günlük zaten ,aynen dedğin antredeki tül örtülerden masa ve konsol içinde var ,ama günlük bunları kullanıyorum ..

Anladım şimdi yemek odasıymış diyorum takım bide bunlar bi kaç yerde gördüm çünkü yemek bölümü olduğu için sorun yok o zaman Allah huzurla oturmayı nasip etsin bide erkek evladı en kısa zamanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…