7 yıllık eşyalarım ama huzurlu evim ,hadi buyrun :)

Anladım şimdi yemek odasıymış diyorum takım bide bunlar bi kaç yerde gördüm çünkü yemek bölümü olduğu için sorun yok o zaman Allah huzurla oturmayı nasip etsin bide erkek evladı en kısa zamanda :)

ayyy ne güzel bir temenni bu böyle ,allah vakti zamanı geldiğinde birde erkek evlat verirse işte o zaman bu ev saray olur bana..
allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin canımmm..öpüyorum kocaman ..

valla 8.yıla girecek nerdeyse ,evlendiğim günden değişen tek şey oturma odamın halısı ve perdesi ,perde de vardı da mekanizma yaptırdım sadece :))
çok teşekkür ederim canımmm..:KK16:

benim de eşyalarımın çoğu 7. yılında, hatta sandalye ve berjerlerim 30 yıllık, ama yenileyerek kullanıyorum hala..ve çok ta seviyorum..
güle güle kullan canım..
yatak odası benim çok tarzım olmasa da birşey dikkatimi çekti: eviniz ne kadar sıcak ve huzurlu öyle...fotoğraflara bakarken bile içim ısındı., ben çok sevdim..
iyi günlerde olsun..

aklımı okuyorsun sanırım :)) şu anda tek istediğim şey yemek odamı beyaza boyatmak ,yatak odam zaten komple değişecek yakında ,
o zaman sanırım biraz daha şekillenecek ,işte 7-8 yıl önce bunlar vardı :)
kızımın odasındaki perdeyi english homedan aldım ,salon perdem area home'dan yapıldı..aksesuarların bir çoğu english home ve zen harmony den ,birkaç tane mudo var tablo ayna filan ..
güzel yorumların için çok teşekkür ederim ..:KK16::KK16:

ben de aksine salonumda ceviz rengi mobilyalar istiyorum:/
yatak odası ve mutfak tamam, beyaz iç açıcı olabiliyor, çok ta şık ve huzur dolu görünüyor ama bence salonda ceviz rengi yan sehpa, orta sehpa ve masa çok daha zengin ve farklı duruyor...ben sandalye ve berjerlerimi beyaza boyattım bir hevesle ama eşyalarımı değiştirmek için oğlumun büyümesini bekliyorum ve salon mobilyalarımı kesinlikle ceviz rengi yapacağım kısmetse..
yani bu benim naçizane zevkim ve fikrim..

Kendini gösteriyor mobilyanız masif ahşap olduğunu doğru tahmin etmişim onlar genelde ömürlüktür zaten,bencede kimseye vermeyin çok asiller,rica ederim:))

kesinlikle! ben de sizin gibi düşünüyorum..inşallah benim de bundan sonraki mobilyalarım masif olacak..:KK16:

Allah evinizde aileniz ile birlikte mutlu, huzurlu bir ömür geçirmenizi nasip etsin inş.. :)

Gördüğüm en güzel evlerden biri...Ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Allah..ayrıca hiiiççç yedi yıllık gibi görünmüyor...Maşallah :nazar:

benim de eşyalarımın çoğu 7. yılında, hatta sandalye ve berjerlerim 30 yıllık, ama yenileyerek kullanıyorum hala..ve çok ta seviyorum..
güle güle kullan canım..
yatak odası benim çok tarzım olmasa da birşey dikkatimi çekti: eviniz ne kadar sıcak ve huzurlu öyle...fotoğraflara bakarken bile içim ısındı., ben çok sevdim..
iyi günlerde olsun..

canım teşekkür ederim :KK16:

Allah ağzınızın tadını,huzurunuzu bozmasın Eylül.
Çok hoş bir evin var. Güle güle mutlulukla oturun :nazar:

Cok begendim gercekten, koltuklarin ve dekore edilisi cok hos.

Allah ömür boyu mutlu huzurlu yasamayi nasip etsin :).

eylülcüğüm evin eşyalarınn cokkk ama cokkk güzelmişş hayatımm rabbim bi oğluş nasip etsin de inşallah hep birlikte mutlulukla huzur ve sağlıkla yaşayın evinizdeee :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
bende bebişim olsunnn ozman onun odasıyla birlikye koycamm evimi şimdi bebişimin odası bo eşya yokk boyle koymaya içim el vermiyorr bebişim gelsin ozmana teyzesiii inaşşalh:KK16::KK16::KK16:

eylülcüğüm evin eşyalarınn cokkk ama cokkk güzelmişş hayatımm rabbim bi oğluş nasip etsin de inşallah hep birlikte mutlulukla huzur ve sağlıkla yaşayın evinizdeee :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
bende bebişim olsunnn ozman onun odasıyla birlikye koycamm evimi şimdi bebişimin odası bo eşya yokk boyle koymaya içim el vermiyorr bebişim gelsin ozmana teyzesiii inaşşalh:KK16::KK16::KK16:

lavişim canımmm allah tez zamanda bir evlat nasip etsin sanada o boş odan gülücüklerle dolsun inşallahh.çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
öpüyorum kocamannn..:KK16:

valla 8.yıla girecek nerdeyse ,evlendiğim günden değişen tek şey oturma odamın halısı ve perdesi ,perde de vardı da mekanizma yaptırdım sadece :))
çok teşekkür ederim canımmm..:KK16:

benimde 9 sene olacak canım hiç yıpranmadı aynen seninki gibi gelen kimse inanmıyor:KK1:ama inan bir oglun olsa herşey degişirdi benimde 1 kızım war.ama diger 2 kızının odasını koymamışsın.3 ü aynı odadamı kalıyolar.
evinin en pasaklı halinide görmüştüm:KK1::KK1:
gayat temizdi ama dagınıktı sadece
Allah mutlulugunu arttırsın
birde evin gayet hoş ve güzel bırak sen oyorucu işini gücünü otur kızım evinde yaaaa çok üzüldüm dün ben saana
erken yaşlanırsın bak benden söylemesi

eylülcüm kızın 3 taneydi degilmi bir arkadaş bizde 3 sandık 1 kızın varmış yazmışta:KK1:biraz karışık oldu anlayabildin mi?

eylülcüm kızın 3 taneydi degilmi bir arkadaş bizde 3 sandık 1 kızın varmış yazmışta:KK1:biraz karışık oldu anlayabildin mi?

merhaba canım ,evlerimizin pis hali diye koyduğum fotoda 3 kızla evin hali dedim ama sonra kızlardan birinin benim diğer ikisinin ablamın olduğunu belirttim ,o anda ev o haldeydi çektim yolladım konuyu görünce ,yani 1 kızım var 5 yaşında ,birde oğlum olsa defter kapanacak ama önce sağlık tabiki ..
güzel yorumların içinde teşekkür ederim ,benim için üzülmüşsün canım benim, ama napalım ,mesleğimiz varken birde gençken çalışalım ,yaşlanınca hiçbirşey yapamayız elbet ,çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak için şart .
öpüyorum seni :KK16:

lavişim canımmm allah tez zamanda bir evlat nasip etsin sanada o boş odan gülücüklerle dolsun inşallahh.çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
öpüyorum kocamannn..:KK16:

ayyy çokkk teşekkür ederimmm canımm benim aminnnnn inşallah tez zmanda gelir o gülücükler evlerimize dolar seninde benimde inşallah:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

maşallah yeni gelın evınden farksız evınız gule gule nıce 7 seneler oturun ınsallah ev tıpımızde aynı benımde ust kat yatak odası ve cocuk odası olucak ınsallah mayısta duğunumuz var da:))

çok güzeeeel eylül... allah daha nice 7 yıllar nasip eder inş :nazar:

maşallah yeni gelın evınden farksız evınız gule gule nıce 7 seneler oturun ınsallah ev tıpımızde aynı benımde ust kat yatak odası ve cocuk odası olucak ınsallah mayısta duğunumuz var da:))

allah mesut mutlu bahtiyar etsin inşallahh canım ,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

çok güzeeeel eylül... allah daha nice 7 yıllar nasip eder inş :nazar:

canımmmm:KK16:çok teşekkür ederim arkadaşımmm öpüyoruz seni kızımla ,kızıma arkadaş bekliyorum haberin olsun :KK34:

allah mesut mutlu bahtiyar etsin inşallahh canım ,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

canımmmm:KK16:çok teşekkür ederim arkadaşımmm öpüyoruz seni kızımla ,kızıma arkadaş bekliyorum haberin olsun :KK34:

oy oy oyyy oy oyyy ne güzel bi dilek.. amin inş canım benim :KK16: bende miniğini öpüyorum çok çok çok :KK54:

X