- 5 Aralık 2019
- 787
- 3.210
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vala 6 ay olmasaydı polise kadar cagırmış olmasaydım asla söylemezdim . gece 3 te piyano sesine uyanıyordum ya böyle bir sey olabilir mi ?Açıkçası size özür dilememeleri saygisizlik ama soylemekte yazik yani simdi bu ayda ev bulmalari zor olur birde ogrenci olunca 2 katu oluyorkiralar ama siz soylemezsenizde aa soylemedi deyip tekrar ses yaparlar kesin
Terbiyesizlik yani normalde ogrenciler boyle degil hemen ozur dilerler tirsarlar ama bunlar kendilerine fazla guveniyorlar bence soyleyin birde bunlar mezun olursa yerine yenileri gelirvala 6 ay olmasaydı polise kadar cagırmış olmasaydım asla söylemezdim . gece 3 te piyano sesine uyanıyordum ya böyle bir sey olabilir mi ?
hala polise söylemeniz de ayrı bir konu diyip bana trip atıyor
Böyle böyle öğrenecekler. O yaşlarda ben özgürüm diye dolaşıyorlar. Kurallara uymaları gerekiyor6 aydır aynı modda devam ediyorlarsa, üzgünüm ben ev sahibi ile konuşup gönderirdim. Apartman kuralları bellidir, insan olanda en başından anlar. Vicdan yapmanıza hiç gerek yok bence.
aslında tırsmasalar asagı inince kapatmazlardı hemen sesi . ilk geldiklerinde uzun hava söylüyorlardı sürekli , sürekli !Terbiyesizlik yani normalde ogrenciler boyle degil hemen ozur dilerler tirsarlar ama bunlar kendilerine fazla guveniyorlar bence soyleyin birde bunlar mezun olursa yerine yenileri gelir
gaddarlık gibi geliyor ya evden attırmak . bir ton masraf yapacaklar şimdi , vicdanımı rahatlatamıyorum . zor bir işim var sessizlik benim için çok önemli . heleki gece 3te filanÖğrencilerin daha dikkatli olması gerekiyor. Onlar kendi bildiklerini yapıyorsa siz de yapın
polis gelince acayip tırstılar son bir bucuk aydır iyiydi son günlerde yine basladı . bu hali iyi diyorum ya normalde filmi birlikte izlerdik resmen , inanın bütün repliklerini anlayacak kadar duyuyordumVicdan yapmayin bence çünkü bir iki kere olmamış ve küçücük laftan sözden anlamayan çocuk yasta da değiller. Bence arayın ev sahibini. Insan içinde yaşamayi bilmeleri lazim. Yoksa kendilerine müstakil bir ev tutsunlar. Apartmanda gece yarisi şaka gibi.
Zaten 6 aydır sabrediyormussunuz. Gayet uzun bir süre. Umursamıyorlar belli.
6 aydır sabreden sizsiniz. Anlamamakta ısrar eden onlar. Duygusal Değil mantıklı düşünün.gaddarlık gibi geliyor ya evden attırmak . bir ton masraf yapacaklar şimdi , vicdanımı rahatlatamıyorum . zor bir işim var sessizlik benim için çok önemli . heleki gece 3te filan
Birdaha çatışmazsınız sanıyor olabilirler belki şuan. Bence şikayet edin. Çok sabirlisiniz ben asla dayanamazdım :) durup dururken sinir olmuyorsunuz çünkü. Evimde de kafamı dinleyemeyeceksem ? Uzun hava da iyiymiş türku bar tarzi saka gibi insanlar ya evde uzun havapolis gelince acayip tırstılar son bir bucuk aydır iyiydi son günlerde yine basladı . bu hali iyi diyorum ya normalde filmi birlikte izlerdik resmen , inanın bütün repliklerini anlayacak kadar duyuyordum
lanet olsun bu duygusallığıma iste :/Ben yurtta kaldığım dönemde 12 den sonra ışık ses yasaktı. Bu heryerde böyledir. Vicdan yapacağınız birsey yok ortada.
birbiriyle konusmaları bile bagıra cagıra böyle bir sey yok . ilk geldiklerinde arkadasıma üst kata hayvanat bahcesi acıldı demiştim oda kedisi köpeği olan biri tasındı sanmıstıBirdaha çatışmazsınız sanıyor olabilirler belki şuan. Bence şikayet edin. Çok sabirlisiniz ben asla dayanamazdım :) durup dururken sinir olmuyorsunuz çünkü. Evimde de kafamı dinleyemeyeceksem ? Uzun hava da iyiymiş türku bar tarzi saka gibi insanlar ya evde uzun hava
maalesef yukarıda da yazdım . 6 aydır sabrediyorum . 1 kere kapıcı 2 kere ev sahibi 1 kere polis kızdı bunlara . ben hepsinden sonra bu gece cıktım1 hafta şans verin yine olursa arayın.öğrenci olsun başka bir insan olsun farketmez saygılı olmayı öğrenecek herkes.film izliyorsa sesi aşağı kattan duyulacak şekilde izlemesinler.bizde sürekli oluyordu en son tespit ettim alt kattaki adam sürekli müzikli eğlence yapıyormuş bir kere gittim kapıya ses kesildi ondan beri iyiyiz.ayrıca ev sahibide uyarmış tv sesi çok yüksek diye.bazen açıyorlardı tvyi sanki sinemadaymışım gibi oluyordu ev ve inat gibi hep saat 1-2 gibi oluyordu sabaha kadar sürüyordu.
birbiriyle konusmaları bile bagıra cagıra böyle bir sey yok . ilk geldiklerinde arkadasıma üst kata hayvanat bahcesi acıldı demiştim oda kedisi köpeği olan biri tasındı sanmıstı