çok hoş gerçekten.yeni gibi hepsi.mutfakta kırmızı beyaza bayılırım...ayrıca rafların da çok hoş....
çok teşekkürler canım ..
bayıldımmm... yeni gelin evlerine taş cıkarır.. evimi döşerken senin evinden biraz çalıp çırpmalar yapacagım izninle :) allah agız tadıyla oturmak nasip etsin.
eylül hoşgeldin .bayadır yoksun.yeni konular açtım rica etsem yorum yapar mısın? özel mesaj atamadım kutrun dolu
8 yıl diyince bende demode bir ev bekliyordum fakat herşey yepyeni harikulade. güle güle oturun..
çok hoş gerçekten.yeni gibi hepsi.mutfakta kırmızı beyaza bayılırım...ayrıca rafların da çok hoş....
Hoşgeldin Eylül:)
canıımmm hoşbulduk,özlemişim vallahi,bir ay kadar cezalıydım yine,ah şu dilimi bi tutabilsem,sen nasılsın ,kızın nasıl ?
Bende çok aktif değildim yazdan beri.yine cezalaydınbağımlılık yaptı galiba.kızımda bende idare ediyoruz.zor bir yaz geçirdik ve geçiriyoruz.Allah beterinden korusun.
güle güle otur Allah huzur ve sağlık versın
evin çok zevksizce döşenmiş. hele mutfak ve salon.. paranı çöpe atsaydın daha iyiymiş.
hiijj beeenmedim. bizimla değılsın :)
Desem de inanma sen şaka yapıyorum :) 7 yıllık deyip geçmemek lazım. gayet modern. huzurla oturun.
kız devrim döverim seni haaasen önce salonuna masa al ,misafirlerin yerde yiyo ayıp bee hahahha
sağol şekerim öpüyorum
Her şey çok güzel veeee sen bana süper bir fikir vermiş oldun. Evlenirken eşimin kötü tarafına denk geldim ve fırın üstü ocak yerine fırını ayrı ocağı ayı aldı aynı seninki gibi. Sen dolap yaptırmışsın fırınını ocağın altına koymuşsun. Ben de bu şekilde bir düzenleme yapacağım mutfağıma :)) teşekkürler:)