7 yıllık eşyalarım ama huzurlu evim ,hadi buyrun :)

bayıldımmm... yeni gelin evlerine taş cıkarır.. evimi döşerken senin evinden biraz çalıp çırpmalar yapacagım izninle :) allah agız tadıyla oturmak nasip etsin.

8 yıl diyince bende demode bir ev bekliyordum fakat herşey yepyeni harikulade. güle güle oturun..

bayıldımmm... yeni gelin evlerine taş cıkarır.. evimi döşerken senin evinden biraz çalıp çırpmalar yapacagım izninle :) allah agız tadıyla oturmak nasip etsin.

ayy canımm çok mutlu oldum inan bana ,evimde şuan daha farklı değişimler var ,banyoda ve çocuk odasında özellikle ,onları da çekip bir ara koyucam .sende evini keyifle döşe inşallahh
eylül hoşgeldin .bayadır yoksun.yeni konular açtım rica etsem yorum yapar mısın? özel mesaj atamadım kutrun dolu

canım ya evet işler çok yoğundu bir dönem ,sonra izne çıktım ,bayram seyran derken ancak gelebildim ,hemen bakıyorum konularına
8 yıl diyince bende demode bir ev bekliyordum fakat herşey yepyeni harikulade. güle güle oturun..

valla sürekli içinde yaşayan için bir süre sonra demode oluyor herşey ,bende ufak tefek değişimlerle farklı hava katmaya çalışıyorum canım ,güzel yorumun içinde ayrıca çok çok teşekkür ederim..

canıımmm hoşbulduk,özlemişim vallahi,bir ay kadar cezalıydım yine,ah şu dilimi bi tutabilsem,sen nasılsın ,kızın nasıl ?

Bende çok aktif değildim yazdan beri.yine cezalaydın😄bağımlılık yaptı galiba.kızımda bende idare ediyoruz.zor bir yaz geçirdik ve geçiriyoruz.Allah beterinden korusun.

Bende çok aktif değildim yazdan beri.yine cezalaydınbağımlılık yaptı galiba.kızımda bende idare ediyoruz.zor bir yaz geçirdik ve geçiriyoruz.Allah beterinden korusun.

allah korusun canım ,hayırdır ,anlatmak istersen özelden yaz ,bende izne çıktım ,bayram seyran derken ancak iş başı yaptım ,bende çok aktif değilim açıkçası ..

maşallah ne kadar temiz kullanmışsınız yeni gibi duruyor hepsi Rabbım bir ömür boyu mutluluğunuzu huzurunuzu eksik etmesin evinizden

Her şey çok güzel veeee sen bana süper bir fikir vermiş oldun. Evlenirken eşimin kötü tarafına denk geldim ve fırın üstü ocak yerine fırını ayrı ocağı ayı aldı aynı seninki gibi. Sen dolap yaptırmışsın fırınını ocağın altına koymuşsun. Ben de bu şekilde bir düzenleme yapacağım mutfağıma :)) teşekkürler:)

evin çok zevksizce döşenmiş. hele mutfak ve salon.. paranı çöpe atsaydın daha iyiymiş.
hiijj beeenmedim. bizimla değılsın :)

Desem de inanma sen şaka yapıyorum :) 7 yıllık deyip geçmemek lazım. gayet modern. huzurla oturun.

kız devrim döverim seni haaa sen önce salonuna masa al ,misafirlerin yerde yiyo ayıp bee hahahha

sağol şekerim öpüyorum

çok sağol canım,umarım güzel fikir olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…