7 yıllık eşyalarım ama huzurlu evim ,hadi buyrun :)

Allah ağzınızın tadını,huzurunuzu bozmasın Eylül.
Çok hoş bir evin var. Güle güle mutlulukla oturun

Cok begendim gercekten, koltuklarin ve dekore edilisi cok hos.

Allah ömür boyu mutlu huzurlu yasamayi nasip etsin :).

ya inanın bu güzel yorumları görmek beni çok mutlu etti ,allah herkesi yuvasında mutlu huzurlu etsin inşallah..

yeni gelin evlerinden hiç bir farkı yok bence. gayet güzel eviniz...

vallahi bu konu sayesinde kendimi yeni gelin gibi hissettim
,sağolsun eşim ve ailesi evlendiğimde hiçbirşeyde hevesimi bırakmadılar ,ne istediysem yapıldı alındı ,allah razı olsun onlardan ,şimdi de işte böyle ufak tefek dokunuşlarla yenilemeye çalışıyoruz
teşekkürler güzel yorumun için..

canım evın çok ferah içim acıldı korıdorundakı yuvarlak aksesuarları nerden aldın çok begendım tamoturma odama gore aslında sende oturma odana kullanabılırdın benım oturma odamda kırmızı siyahlı:))huzurla otur inşalllahhh...

çok teşekkür ederim canım ben bauhausdan aldım 79 tl idi ama şu anda 64 tl bence indirimdeyken kaçırma derim
benim oturma odam küçük ayrıca aksesuar fazla oldu zaten orda ,tv altında raf var ,duvarda raf var ,tablo saat duvar kağıdı filan fazla göz yorar diye antreye koydum ..

eviniz çok güze güle güle oturun oturma odanızda balkon kapısını kullanırken rahat ediyormusunuz bende öyle perde diktirmek istiyorum ama kullanışlı olmaz diye korkuyorum.

eviniz çok güze güle güle oturun oturma odanızda balkon kapısını kullanırken rahat ediyormusunuz bende öyle perde diktirmek istiyorum ama kullanışlı olmaz diye korkuyorum.

hiç tereddüt etmeyin ,bende önce tereddüt ettim ama hiç düşündüğüm gibi olmadı ,kapıyı açıyorum kafamı biraz eğip giriyorum hepsi bu ,yaptırın içinizde kalmasın..
beğenmenize de sevindim ayrıca

eylülcümmmmm mutfağın kırmızı benimde öyleeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…