7 yıllık eşyalarım ama huzurlu evim ,hadi buyrun :)

bi 7 yıl daha gider vallahi eşyaların , bayıldım evine ne kadar güzel kızının odasındakı perdesinede bayıldım çok cici :)

bi 7 yıl daha gider vallahi eşyaların , bayıldım evine ne kadar güzel kızının odasındakı perdesinede bayıldım çok cici :)

mümkünse bir 7 yıl daha gitmesin :) sıkılıyor insan bir süre sonra :)güzel yorumun için teşekkür ederim canımmm.

canım evinin geneli çok güzel şirin sıcacık bir görüntüsü var .krem rengi koltuklarına bayıldım ayrıca L koltuğunada ..Ama kalabalık misafir gelince biraz zorlanıyosundur sanırım.M obilyalar konusunda bende herkesle hemfikirim çok kaliteli duruyolar yalnız lütfen beyaz lakeye boyatma ya mat bir krem olsun yada böyle sarıya kaçan açık meşe rengi vardırya öyle olsun derim ben.Neden böyle düşünüyorum çünkü beyaz çok soğuk gösteriyor evi hastaneye benzetiyor bence ve artık herkesin evinde...Yatak odasının kapısı yok kızın biraz büyüyünce sorun olacaktır bence oraya bişey düşünmelisin.Banyon çok ferah renk seçimi çok zevkli yalnız ben o tip çanak lavaboları sevmiyorum.Mutfak değişecek demişsin ama kırmızı haliylede çok sevimli .Değişiklikler oluncada resimlersen seve seve bakarız canım.orta sehba çok kaliteli ve şık ama odayı çok daraltmış onu kaldırmanı öneririm .Benden bu kadar sağlık ve mutlulukla yaşayın evinizde..

canım öncelikle değerli yorumun için teşekkürler,fikir edinmek için birazda açtım aslında konuyu,hanımların geneli ne düşünüyor diye ,kırık beyaz kreme yakın bir renk banada yakın geliyor aslında ,o aşamaya gelince seçicem artık ,çocuk odası konusuna gelince ise ben orayı giyinme odası yapıcaktım fakat kızım oda istedi,ona alt katta küçük bir boş oda daha var orayı düşünüyordum ama yukarıyı isteyince böyle oldu,ilerde bakıcaz artık bakalım.sehpa konusunda herkesle hemfikirim ama kıyamıyorum çokta seviyorum onu,galiba kalkacak o da anneme doğru yol alıcak sanırım,çok misafir ağırladım hatta hemen her hafta kalabalık gelenim olur ,pek zorlanmadım ama büyük olsa evim daha iyi olurdu tabi.
Çok çok teşekkürler fikirlerin için canım.

eviniz 7 yıllık ama maşallah eşyaları çok süper kullanmışsınız...benimki 9 yıllık ama yeni demeye şehit lazım....Ayrıca eviniz çoook şıık....

çocuk odasını görmesem yeni evli evi deiyebilirdim..son derece şık zevkli.ben en çok oturma odanı beğendım.acı kahveyle kırmızının bukadar yakışcanı düşünmemiştim..duvar kağıdı seçimi çok doğru...halı perde uyumu süper açık renk:)senınbda salonun bnmkı gıbı bıraz ufak ama açık renk olduğu için koltukların ferah durmuş....mutfak rengi süper..sadece yemek masası kısmında konsolun üzerindekı 2 li tabak olmasamaıydıda,onun yerıne sağ tarafa koyduğun kayık tabak mı olsaydı bılemıyorum bi düşünce sadece..yuvanda huzurla otur..çok sıcak geldi bana

eviniz 7 yıllık ama maşallah eşyaları çok süper kullanmışsınız...benimki 9 yıllık ama yeni demeye şehit lazım....Ayrıca eviniz çoook şıık....
çok teşekkürler canım,allah sanada evinde huzur versin,önemli olan eşyaların yıllanması değil ,ömür yaşlanmasın.öpüyorum seni.
ellerinden öper 5 yaşında kızım var.konsolun üzerindekiler arada değişiyor,o gün o varmış demek fotoya denk gelmiş :) güzel yorumun için teşekkür ederim canım.

Aksesuarı çok seven biri olarak ben öncelikle farklı aksesuarlarını çok begendim. eşyalar 7 yıllık olsada seninde dekorasyon konusunda modayı takip ettiğin belli ayrıca çok zevklisin maşallah.... kırmızı oturma odasını gazeteliğini koridordaki yuvarlak aksesuarlarını kızının pembe yatak başını yada duvar kağıdını ( tam göremedim fotosu yok ama her neyse kelebekli falan)çok begendim. aşagı kat banyonu ve koyduğun aksesuarlarını da çok begendim...birde minik yapma çicekler çok güzel duruyor bende buldukça almaya çalışıyorum. degişiklik yapmayı planlıuyorsan bence yatak odanda biraz farklılık yaratmalısın.onun dışında kısacası herşey çok güzel ve zevkli.güle güle sağlıkla oturun eşinle ve çocugunla

öncelikle çok çok teşekkürler zarif yorumun için,oturma odamdaki gazetelik englishhome ,kediler zen harmony,banyo aksesuarları mudo consept,antre rafları bauhaus,kızımın odasındaki duvar kağıdı canım kendisi seçti :)aksesuar sade öz olarak seviyorum,modayı değilde beğendiğimi alıyorum diyellim.
Mutfak camındaki çiçekler yapay ama sümbüllerim ve kaktüslerim canlı bu arada .Öpüyorum seni :....

Son düzenleme:
Yeni gelin evi gibi duruyor
Salondaki orta sehpadan bendede vardı verdim teyzeme
şimdi eski model zigonlar gözüme batıyor sevmiyorum onları hiçç

Yeni gelin evi gibi duruyor
Salondaki orta sehpadan bendede vardı verdim teyzeme
şimdi eski model zigonlar gözüme batıyor sevmiyorum onları hiçç

sağol canım benim,bende salondaki zigonlardan kurtulucam inş.ikeanın kare üst üste konulabilen sehpalarından aldım indirime girmiş.beyaz ,tv odam için,orada ihtiyaç var,genelde tv izlerken bişeyler atıştırıyoruz,bugün yarın gelir kargodadır heralde,kurtuluyoruz bakalım eskilerden yavaş yavaş.

salonundaki berjer köşesine bayıldıııııııım,huzurla oturun

allah aşkına bu evin neresi 7 yıllık
benimkiler 8 aylık ben 10 yıldır almışım gibi hissediyorum
sizinkiler çok güzel.acaba ben acele mi ettim alırken
çok zevklisiniz bu arada.küçük dokunuşlarla bile modern bi hava katmışsınız evinize
güle güle daha nice 7-14-21 yıllarda kullanmanız dileğiyle

çok güzel bir evin var güle güle oturher ince ayrıntıyı düşündüğün belli
benim diyecek çok sözüm var izinle.
vazo penguen duvar ayrıntın harika ne zamandır antre duvarıma ne yapsam diye düşünüyodum çok güzel oldu fikir saol canım
mutfak halısı uymamış ama canım
genel olarak mutfak çok hoş ayrıca günceli takip ediyosun hayatım evin çok çok yeni
fırın mikrodalga önüne bir kapak yapılabilir mi acaba
bulaşık sepetini kaldırabilirsin çok yer kaplıyor bir dene lütfen yıkadığını havlu üstüne koy kurula kaldır
masa üstünde ki runner konsol üsütünde ki runner hiç uymamış canım ya onu mutfak balkouna koyabilirisn belki
tv rafına üstündekilere ayrıntılara bayıldım
ama gazetelik orda olmamış malesef
kaktüslerin gerçek sanırım kabın dışındaki kağıda zarar eriyor mu gerçi su dökmedikten sonra ne olacak
koltukların çok güzel ama üstündeki örtüleri kaldır daha modern olacaktır
orta sehpa kalsın çok şık ve çok güzel
vazodaki çiçek kırlent uyumu gözümden kaçmadı ayrıca
perde çok uygun olmuş canım

yatak odasında ip perde ayrıntısı çok hoş olmuş tebrikler
ama yatak örtünü beğenmedim daha pastel daha açık bir ton deneyebilirsin
halılarımız aynıymış kullanımı nasıl yıkadın mı hiç
bu halıları koridora serdin mi ben serdim çok çok şık durdu

banyo da ki raflar güzel olmuş ama çok kalabalık daha derli toplu şekilde olacak sepet kutulardan faydalanabilirsin
çamaşır makineni örtüsüz kullanabilirsin

biraz fazla yazdım ama benim evim olsa böyle yapardım
beğendiğini uygulayabilirsin canım

öncelikle çok teşekkür ederim güzel yorumun için ,sorularına cevap vereyim hemen
mutfakta çok açık renk kullanamıyorum,çabuk kirleniyor, o yüzden hemen silkelenebilen küçük birşey kullamak uygun geldi aslında
ankastre alacağım için fırın dolabını şimdilik o şekilde kullanıyorum ..
masadaki runnerları yeni aldım ,az hevesimi alayım :)) normalde english homun tül dantel örtülerini kullanıyorum orada aslında ,
kaktüs ve sümbüllerim gerçek ,dışına su taşırmadığın sürece sorun yok ,içi teneke zaten
ip perdelerim aslında simli çok daha hoş duruyor,ayırıcı vazifesi görüyor orada ,
yata örtüm taaa çeyizimden :) 10 yıllık diyelim ,günlük serdiğim çok şık pikelerim ve yatak örtülerim var ..
yatak odasındaki beyaz halıları diyorsan evet serdim alt kata arada değişimli kullanıyorum ..çok ta güzel duruyor ,yıkadım üstelik bişey olmadı şükür
rafa sepet olayını iyi dedin ,bir bakayım bugün koçtaşa filan alayım bir iki tane
çamaşır makinesi örtüsü de aslında koruma amaçlı ,eşimle ben o banyoyu kullanıyoruz ,duşumuzu orda alıyoruz ,duş kabini yaptırmadım yukarı banyoya ,ama yaptırırsam örtüyü kaldırırım ,eşim biraz fazla su sıçratır ortalığa

eleştiri ve yorumların için çok çok teşekkür ederim canımmm
mutlulukla kal ..

haksızlık etme kendine ,eminim sende zevkle seçmişsindir eşyalarını ,şimdi sana geleyim eminim bende seninkilere hayran kalırım ,hep başkasındaki şeyleri beğeniriz nedense,sıkılıyor gözümüz aynı şeyleri gördükçe bence birazda ondan

güzel temennilerin için çok teşekkür ederim ,allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…