Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım evin gayet şık, düzenli, temiz...ve aynen söylenenler gibi hiçte 7 yıllık gibi değil..güle güle güzel günlerde otur..
mis valla hersey mükemmel sen sölemesydin 7 yıl olduguna inanmazdım çok şirin ve sık bir ev birsey dikkatimi cekti ebeveyn banyondakı raftaki seleri azaltabilirisn sık kutular al içlerine koy daha ferah olur sonucta kendi alanın kendini sımartmaya deger çiçek fln da koyabilrisin makinanın üstüne küçük bir öneri benden öptüm kocaman rabbim huzurunuzu bozmasın
evınız cok guzel yenı gıbı eşyalar.
bu arada sagiyy halılarınızdan memnunmusunuz almayı dusunuyorum da
Yeni gelin evi gibi hiç bir farkı yok çok ferah ve temiz maşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın.
Evinize bayıldım 7 yıllık ev demek için bin şahit ister harika tarzınız
eviniz ferah ve zevkli, güle güle oturun. arkadaşların da dediği gibi hiç 7 yıllık gözükmüyor.
bizim evimiz de plan olarak sizinkine benziyor, üst kata çıkan merdivenden sonra duvar yok, büyükçe bir alan var, tıpkı sizin yatak odası gibi.. orayı perdeyle ayırma fikri çok hoş olmuş, ilerde düşünebilirim. ama şu orası misafir yatak odası, bebeğimiz olduğu için alt katta yatıyoruz.
yemek odasını ben de çok beğendim, daha önce bir arkadaş yazmış bembeyaz hastane gibi oluyor diye, ona katılıyorum, lütfen bembeyaz boyatmayın, kırık beyaz daha hoş olur, hatta bana kalsa ben koyu renk seviyorum mesela, bu hali de çok güzel.
eviniz çok güzel maşallah derli toplu ev gibi ev.mutlulukla sağlıkla bereketle dolsun eviniz.
bu kadar kişinin beğenisini almakta gerçekten haklılık payı olduğunu görüyor insan fotoğraflara bakınca..
güle güle huzurla oturunn
yeni gelin evinde hersey yeni oluyor ama bence icinde yasadıkca insan evini daha iyi tanıyıp neye ihtiyacı oldugunu anlıyor ve alınması gereken seyi evine gore bulabiliyor o yuzden evinizde hersey dortdortluk cok guzel masallah.. Rabbim guzel gunlerde oturmak nasip etsin..