7 yıllık eşyalarım ama huzurlu evim ,hadi buyrun :)

Kesinlikle birçok yeni gelin evlerine taş çıkartır.eşyaların şimdi alınmış olması önemli değil zevkli ve tarz sahibi olması önemli.mutlulukla oturun

bebeğim bayıldım çok güzel olmuş herşey evin çok tatlı güle güle oturn iyi mutlu huzurlu sağlıklı günlerde inşallah

kırmızı mutfakta çok hoş duruyormuş bunu da görmüş olduk :)) ayrıca arkadaşların dediği gibi koridordaki raflara bayıldım bende

canım arkadaşım çookkk teşekkür ederim ,dediğim gibi bu mutfağı sevmiyorum değişiyor zaten en kısa zamanda
seninde telaşın bitsin sende koy bakalım evine ,
öpüyorum seni ve oğullarını ..

evin eşyaların renk seçimin çok güzel yalnız senin tek dezavantajın mobilyalarının koyu renk oolması onları beyaza boyatırsan ki tam süper olacak veee kızının odasındaki perdeyi nerden aldın çok beğendim rengini ve salonunun perdesi çok hoşuma gitti çok şık bir renk çok yakışmış güle güle mutlulukla otur evinde canım

aklımı okuyorsun sanırım :)) şu anda tek istediğim şey yemek odamı beyaza boyatmak ,yatak odam zaten komple değişecek yakında ,
o zaman sanırım biraz daha şekillenecek ,işte 7-8 yıl önce bunlar vardı :)
kızımın odasındaki perdeyi english homedan aldım ,salon perdem area home'dan yapıldı..aksesuarların bir çoğu english home ve zen harmony den ,birkaç tane mudo var tablo ayna filan ..
güzel yorumların için çok teşekkür ederim ..

merhaba eylül.evini görünce hiç şaşırmadım çünkü yaptığın yorumlardan evinin ferah şık tasarımlı bir ev olduğunu tahmin ettim....eleştiri yapmak var mı????????öğrencilerim hep böyle sorar dışarı çıkmak var mı diye hep gülerim onların sorusuna :))))))
7 yıllık olduğuna gerçekten bende inanamadım.masa üstündeki runner ve ekmek sepeti ayrıca kapıda asılı olan sanırım poşetlik çok güzeller nereden acaba?????salonunuzdaki koltuk grubunuz açıkrenkli ve ben 7 yıllığım demiyo sadece biraz renk püskürtebilirseniz nacizane fikrim kremle canlı bi renk yani mavi olabilir fuşya olabilir kırmızı olabilir benim fikrimce....mutfağınız çok tatlı.zaten kk de gezindiğim evlerin büyük çoğunluğu kırmızı yada siyah ama siz 7 sene önce yakalmıssınz modayı buda sizin çok zevkli olduğunuzu gösterir....çocukların odasıda çok güzel yatak örtüsü benimkinden english home .şimdiki aklım olsa özdilek değilde bütün nevresimlerimi pikelerimi english home dan alırdım.başınızı ağrıttım.güle güle oturun sağlıklaaaaa

bişey söylemeyi unuttum.mobilyalarınız ceviz rengi olduğu için çok şanslısız boyanması mümkün.benim mobilyalarda koyu renk ama lake olduğu için boyanmıyor yada ben öyle zannediyorum tam olarak araştırmadım .mobilyalarınız beyaza boyansa inanın yenilerinden bile daha havalı duruyor hatta country tarzı mobilyalar var o kadar pahalı ki bence kesinlikle boyatın derim orta sehpaları falan boyatısanız 10 numara olur:))))))

çok teşekkür ederim güzel yorumların için öncelikle,
2 adet runnerım ,ekmek sepeti ,ekmek poşeti ve poşetlik hepsi english home ,ayrıca sana bir tüyo vereyim ,% 25 indirimli şuan cupcake modeli ,bende yeni aldım zaten.özel günlerde yine aynı markanın tül örtülerini kullanıyorum ..
benimde nevresim ve pikelerim ağırlıklı english home ,aksesuarlarımda da var english home ,mudo ,zen harmony gibi markalar ..
ayrıca salonda daha önce mor kırlentler ve boncuklu filan örtüler vardı sıkıldım onlardan ,yine english homedan aldığım tül örtüler ve kırlentler koydum ,birazda böyle kullanayım :))
kırmızı mutfağı sevmiyorum inanın ,değişecek kısmetse bakalım ..

Nice huzurlu yıllara olsun,yeni gelin evinden bence farksız..Dediğiniz gibi taş gibi duruyor,yemek odası takımı sanki ahşap gibi baya ağır bir mobilyaya benziyor yani(şuankı bir cok marka miblyaları kaplama mdf veya suntalem)ileride yine sağlam kalırsa boyatabilirsiniz ...

insan birşeye uzun uzun baktıkça oda eskiyor. al yeniyi 1 ay sonra gene eski olacak .. onun yerine o parayı gezmeye tozmaya hobiye spora verilsin. en azından kısacık hayatta bir yaşamaya değer anılar olsun ..

evine 7 yıllık deyip da haksızlık etme:) hepsinin maşallahı var çok güzel döşenmiş ve özenle seçilmiş:)

yemek odası ve salon masif ahşap ,suntalem filan değil yani oldukça da ağır ,taşımakta epey güçlük çekmişti nakliyeciler ,şimdi boyatmak için atölyeye gitmesi gerekiyor ,nasıl indirecekler bilemediğim için hep erteledim,ama baya çizildi masam filan acil boya şart
kervan mobilyadan epeyce yüksek bir meblaya alınmıştı zamanında ,o yüzden kimseye veremiyorum ..

güzel yorumun içinde çok çok teşekkür ederim ayrıca

Kendini gösteriyor mobilyanız masif ahşap olduğunu doğru tahmin etmişim onlar genelde ömürlüktür zaten,bencede kimseye vermeyin çok asiller,rica ederim:))

temiz düzenli bir ev hiç 7 yıllık gibi durmuyor..mutfağını begendim tezgah üstün cok iyi sade...çöpe hep takılıyorum burda benim çöpüm metalik gri, bir sistem var tam lavabo altına monteli yani kapağın içinde, acınca dolabı çöp de dışarı çıkıyor basit bi sistem ucuz yaptırabilirsiniz..çok kullanışlı..bu arada holdeki 3 penguenin aynısı bende de var arkadasımın hediyesi benimkiler salonda cok seviyorum onları..bir de paspaslarımız aynı dolama paspas ben koçtaştan almıştım hafif simli onları da çok seviyorum.evin güzel zamanla değiştiriyoruz zaten bazı seyler yenileniyor ben de 3yıllık evliyim yenilikler bitmiyor bütçe elverdiği sürece..güle güle otur ben beğendim genel olarak sadece salon takımın koltuk hariç yani masa vitrin biraz ağır geldi bana hepsi bu allah huzur versin ..

canım vardı bende ondan,dolabın içindeydi ,kapağı kırıldı hatta daha yeni oldu yani ,bende idarelikten bunu aldım şimdilik ,ama çıkayım alışverişe ilk işim o olacak ,penguenlerim zen harmony den ,köpeklisi kedilisi de vardı ben penguenleri beğendim ,sende güle güle kullan canım ..
paspalarımı bende koçtaştan almıştım hafif simli bende seviyorum :))

mobilyam boyanacak bakalım kararımı verirsem en kısa sürede :))
güzel yorumun için çok teşekkür ederim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…