7 yaş küçük erkek ve meslek farkı

Erkekler zor olgunlaşıyor zamanla kaldıramadığını görecek yaş farkının en kötü yanı bu ne kadar hayat okulu mezunuyum deseler de olgunluk farklı bir şey meslek farkına gelince o da yaş kadar sorun oluyor ama sorun eden taraflar değilse bir sey olmaz arkadaşınız aa sen mimarsın o şu şu işi mi yapıyor sen söyle kariyerlisin o şurda mı çalışıyor laflarına gögüs gerip bunu hiç ilişkisine yansıtmam diyorsa devam etsin çünkü kulak asmaya başlayınca ilişkinin de idam fermanı çıkıyor yavaş yavaş

Arkadaşınız seviyorsa zaten ailesine kabul ettirir kendi de bunları düşünmez.
Yaşına ve mesleğine denk göremiyorsa da çevresinden kendine uygun birini bulacak becerebiliyorsa. Bu kadar basit.
Takıntılı biri açıkçası biraz:) diyemem ki çevresine aldırmaz..yok aldırır yani

Neden 3 tane üniversite okuyor

Takıntılı biri açıkçası biraz:) diyemem ki çevresine aldırmaz..yok aldırır yani
Çok fazla böyle hemcinsimiz var. Gezip tozarken iyi ama evlilik konusu açılınca acaba denk miyiz diye düşünürler.
Kendini üst seviyede görüyorsan büyük toplarla oynayacaksın o zaman.
Ama ona da burada dile getirmek istemediğim şeyler engel oluyordur.

Getirebilirsin ona her şeyi yumuşatarak soyluyorum:)) yazışmaları direk görmüyor

Neden 3 tane üniversite okuyor
ilk olarak anestezi okumuş fakat o meslekte mutlu olmayacağına karar vermiş ve havacılık sektörünün kendisine daha uygun olduğunu düşünmüş. Direkt uçak mühendisliği için sınava girmek yerine önce uçak teknikerliğini bitirmiş şimdi mühendisliğe tamamlıyor. Yani hayalleri, idealleri için 3. üniversitesini okuyor.

Getirebilirsin ona her şeyi yumuşatarak soyluyorum:)) yazışmaları direk görmüyor
Onun için demedim :) Her ne kadar feminist de olsam insanım. Bende bazen nazik şeyler düşünemeyebiliyorum. En azından dillendirmeyeyim dedim. Ama yanlış bir anlaşılma olmasın diye “asıl istediği seviyedeki erkeklere hitap edememe” diyebilirim.

Anladimm

Oh be. Sizin gibi insanlarin varolduguna seviniyorum inanin. Insanlik kavraminin hala ölmedigini bilmek güzel.
Insallah cok mutlu bir evlilik hayatiniz olur bundan sonra da. Her yönden zenginlesirsiniz.
Ben de size benzer bir hikayeyle evlendim. Cok mutluyum. Insan gercekten mutluluk isterse neden olmasin degil mi?

Kesinlikle. Evlilikte zaten öncelik belirlenmeli her zaman, benimki mutluluktu :)) Sizin de mutluluğunuz katlansın inşallah

Ben 32 yaşındayım... 20li yaşlarda olan bir erkeği dengim olarak görmüyorum.
Arkadaşın memnunsa neden olmasin?

İş konusu sıkıntı (yaşınla alakasiz olarak)
Çocuk kariyerini oturtsun ilk.

Simdi karşımda olsaydi şunu derdim: "yavrum, ekmeğin yok yemeye....., sen bir evin nasil döndüğünü biliyormusun? Evlilik sadece mucuk mucuk değil, para lazim paraaaaa, neyinle gecindirmeyi düşünüyorsun yuvani? Domatesin kilosu kac para haberin varmi? Pazarda öpücükle vermiyorlar...
Hadi yavrum, az büyü sonra kari kiz derdine düş"

Ohhh bide alkolik baba ve kendini "anneye" adamış bir erkek.
Arkadaşın bu durumu iyice analiz etsin...
Resmen dizilere konu olacak sorunlari yaşar arkadaşın.
Benden söylemesi

Benim de eşimle aramda belli bir fark var bu konuda, tabi ki lise terk degilim ama eşim benden çok daha ileride egitim, kariyer olarak. Bu sorun olmadi hicbir zaman ne kendi aramizda ne sosyal cevrede, yaninda rahatlikla her ortamda bulunup sohbet edebiliyorum.

Lakin tersi bir durumu ben istemezdim acikcasi yaş farkina zaten girmiyorum, o
yastaki çogu erkek gozumde coluk cocuktur.

Ben de mantik evliligi yapmadim eşimi sevdim, hala çok seviyorum lakin şu kafaya inanmiyorum "dunyada bir tanecik mukemmel karakterli adam var ve o da bu" oyle birsey yok yani dunyada asik olabilecegimiz bir tane insan yok o yuzden her anlamda içime sinmeyen biriyle kalkip "aşık" diye evlilik yoluna girmezdim ben.

Cocugun gunahına girmek istemem ama yaglı kapı bulmus elbette evlenmek ister diyesim geldi.
Ki bence oyle.
Vasıfsızsın, olgun kariyer yapmis bir kadın tarafından seviliyorsun? Evlenmek istemeyip ne yapacaksın...
yasın benden buyuk olmaz, henuz cok gencim iki uc sene sonra sen bana yaslı geleceksin seni begenmeyecegım diye gercegı soyler mı? Hatta kadın bırakamasın diye bir an evvel evlenmek ister...

ya genelde kadınlar erkekten düşük kariyerde olduğunda sorun olmuyor zaten de tersi olunca olabiliyor işte maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…