7 yaş küçük erkek ve meslek farkı

Peki düzgün bir işe girebilirse sizce o zaman olur mu?

2yilik bolum mezunu ailedeki durumlar dolayısıyla eğitimi önemsenmemiş küçükken

Iyi bir is bulmasi ce 2 yil calismasi sonrasinda da ayni gorur muydunuz?

Yas onemli degil de
Kargocuyla mimar olmaz. Ben gercekci bir insanim,kargocu gidip ev hanimiyla evlenmeli,mimar da muhendisle doktorla evlenmeli. Tabi bu benim fikrim.
Mesela is adamı olsaydi da ayni dusunur muydunuz bu benim merakim bu arada arkadasim sornuyor cidden meraktan sordum:)

Hiç-bir acıdan olurunu goremedim. Aralarındaki tutku mu çekim mi her ne ise hayat boyu şurmeyecek. Evlenseler adamın kirli donunu yıkayıp ay sonunu getirmeye uğraşırken kafasını duvarlara vurur arkadaşın

2 yillik bolum mezunu

Fark dışardan belli oluyor mu ,
Çocuk olgun biri mi ?
Fikri uyum var mı aralarında ?
Yasam tarzları benzer mi ?
Ne kadardır beraberler ?
Bunlar önemli.
Bir de Kızın düzenli bir işi var ama Erkeğin yoksa bu yastan daha önemli bir problem bence.
7 yasın önemli yok ama iş konusu önemli.
Onu iyi düşünsün.

Mesela is adamı olsaydi da ayni dusunur muydunuz bu benim merakim bu arada arkadasim sornuyor cidden meraktan sordum:)
Evet inanin ayni seyi dusunurdum. Cok zengin de olsa yine 2 yillik mezunu siradan bir kisi olurdu benim gozumde. Para her sey degil ama statu cok seydir. Ben mimarsam esimin de en azindan bir mimar,bir muhendis olmasini beklerim sahsen.

Daha önce bir evlilik yaşamış biri olarak söylüyorum. Herkes kendi dengine olanıyla evlenmeli.
Meslek, kültür, yaşam standartları, Güzellik bakım anlayışı vs vs bunlar farklı olupta birbirlerine saygısı olan çok ama çok nadir çiftler vardır.
İşsizlik olayına inanmıyorum ben, talihsizlik olur belli bir süre işsiz kalınır ama çalışkan adam taşı sıkar suyunu çıkarır.
Benim eski eşim 2 üni mezunu 2 yabancı dili vardı bankacıydı, işten çıkartıldı sonra tam 2 sene işsiz gezdi, tamamen tembellikten. Sonra boşandım işte. Bazı şeylere göz göre göre kabul etmemek gerekiyor.

Bence pek belli olmuyor arkadas da kucuk gosteriyor cunku
Olgun olduğunu söylüyor epey zorluk yaşamış henüz küçük yaşta annesine sahip çıkma rolünü üstlenmiş baba alkolik olduğu icin (boşanmış tabi sonra anne babasi)
1.5 yıldır tanışıyorlarmış 1 yıldır beraberlermis

Ne kadardır beraberler ?
Dediğim gibi kafalar uyduktan sonra sıkıntı yok. Ama iş önemli

Eşim şu an 3. üniversitesini okuyor ben çalışıyorum. Onun ailesi hiçbir şey demedi ama başta benimkiler çok zorluk çıkardı tabi.. Fakat ben bu hayatı ben yaşayacağım dedim ve kimseyi dinlemedim ama eşimin ailesini de her zaman arkamda destekçi buldum. Okulu bittikten sonra da zaten hiçbir sıkıntımız kalmaz Allah'ın izniyle. Ayrıca kimin bu dünyada ne için garantisi var ki ? kim mutsuz olmak için evlenir ? kimin zenginliğinin, işinin, güzelliğinin, yaklışıklılığının, sağlığının garantisi var ?? O yüzden ben kalbimin sesini dinledim. Yaşarken hayatımı beni gerçekten seven, bana saygı duyan, beni destekleyen biriyle evlenmek istedim. Eşim benden 7 yaş küçük evet ve bunu gizlemiyorum, gizlemeyeceğim hiçbir zaman çünkü onun aslında benden 7 yaş büyük bir kalbi var, merhameti var,insanlığı var... Arkadaşının şüphelerini anlayabiliyorum aynı şüpheler bende de vardı taa ki ona bir şans tanıyana kadar... Şimdi iyi ki diyorum her gün, iyi ki hayatımın belli bir döneminde yanımda o var ve olacak. Arkadaşın kendinden eminse onunla mutlu olacağına inanıyorsa bu yola girsin gerçi evlilik böyle bir şey değil mi aslında zaten ? O insanla mutlu olacağına inanıyorsan evlenirsin.

Biz yan yanayken eşimi benden büyük sanıyorlar

Arkadaşınız 37 çocuk 30 yaşında olsaydı sorun olmazdı. Aman 24 yaş bir erkek için olgun kararlar alabileceği bir yaş değil. Ayrıca çocuğun evlenmeyi cok istemesi anlattığınız maddi şartlarda çok normal.

yaş değil de meslek farkı biraz düşündürücü. erkekler bu tür durumlarda aşağılık kompleksine girmeye daha yatkın oluyor. Evlendikten sonra başlıyor sorunlar. çok aşıksa sevgili olarak devam etsin o sırada erkek arkadaşı da kendini geliştirebilir.

Burda Bi kadın erkek arkadasım benden 10 yaş büyük sorun olur mu yazsa burdaki tüm kadınlar yok canımmm şükürr bizim 15 yaş var çok mutluyuz falan yazardı, erkek küçük olunca hemen yok erkek geç olgublasır bilmem ne. Siz kadınlar böyle yaparsanız erkekler size neler yapmaz. Yaş farkında hiçbişi yok bence çok uygın ama eğitim farkı sorun olabilir,. Hep erkekler mi yapcak biraz da biz çıtırlarla takılalım :))

Ahahah ya işte keşke meslek sorun olmasaymış cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…