- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.747
- 83
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
Peki düzgün bir işe girebilirse sizce o zaman olur mu?ben yaşa takılmıyorum benım eşimde benden küçük 7 yaş değil ama 3 yaş ,
ama mevki meslek eğitim gelir düzeyi inan bunlar evliliğin temel taşları ,
heleki evlilikte olmazsa olmaz PARA dır , kim ne derse desin 14 yıllık evli 44 yaşında bir kadın oalrak
altına imzamı atarım ,
konu sahibinin arkadası evlenırse ozaman başını taşlara vurur ,
2yilik bolum mezunu ailedeki durumlar dolayısıyla eğitimi önemsenmemiş küçükkenadamda okumuş mu ? okumuşta iş bulamadıgından oturu bu tarz işler yapmak zorundaysa belkı olabılır. ama egerkı adamın hıc bır okumuslugu yok , bellı bır meslegı yok ıse kesınlıkle olmaz. ben az maaş cok maaş olayında degılım hayat bu, yarın ne olacagmız bellı olmaz yarın bır gun kocam ıssız kalır belkı evı ben gecındırmek zorunda kalabılırım, ama şahsen ben devlet daıresınde şıkır şıkır gıyınıp mimarlık yaparkende kocamın oraya kargo getırmesını istemem. sonuc olarak davul bıle dengı dengıne. yada ne bılım ben öğretmensem,muhensıssem,doıktorsam kocamın vasızfsız ıscı olmasını ıstemem. kultur sevıysı,eğitim sevıyesı yakın olmalı. benım ortamıma gırdıgınde yada ben onun ortamına gırdıgımde her ıkı tarafta utanıp cekınmememelı. bence erkek maddı konuda, meslek konusunda her sekılde bayandan ust konumda olmalı. olmalı ki daha sonra başa kakma durumu erkekte ezıklık durumu olmasın. şimdi olaya duygusal acıdan bakanlar asıksa olur sevıyorsa olur dıyenler olacak ama. 3 yıl olur 5 yıl olur daha sonra ılla bır yerlerden catlak verır. haytaında bazı gerceklerı var maalesef..
Iyi bir is bulmasi ce 2 yil calismasi sonrasinda da ayni gorur muydunuz?Evet onu özellikle belirttim cünkü hemen ve hep iyi isler bulmasini sagladi bu durum. Issizlik zor. Bir süre cekilir, seven katlanir da, sadece bir süre.
Ben yasa ve mevkiye takilmasin diye yazdim. Hayatta istenirse hersey basarilabilir. Caliskan olmak gerekiyor.
Mesela is adamı olsaydi da ayni dusunur muydunuz bu benim merakim bu arada arkadasim sornuyor cidden meraktan sordum:)Yas onemli degil de
Kargocuyla mimar olmaz. Ben gercekci bir insanim,kargocu gidip ev hanimiyla evlenmeli,mimar da muhendisle doktorla evlenmeli. Tabi bu benim fikrim.
2 yillik bolum mezunuadamda okumuş mu ? okumuşta iş bulamadıgından oturu bu tarz işler yapmak zorundaysa belkı olabılır. ama egerkı adamın hıc bır okumuslugu yok , bellı bır meslegı yok ıse kesınlıkle olmaz. ben az maaş cok maaş olayında degılım hayat bu, yarın ne olacagmız bellı olmaz yarın bır gun kocam ıssız kalır belkı evı ben gecındırmek zorunda kalabılırım, ama şahsen ben devlet daıresınde şıkır şıkır gıyınıp mimarlık yaparkende kocamın oraya kargo getırmesını istemem. sonuc olarak davul bıle dengı dengıne. yada ne bılım ben öğretmensem,muhensıssem,doıktorsam kocamın vasızfsız ıscı olmasını ıstemem. kultur sevıysı,eğitim sevıyesı yakın olmalı. benım ortamıma gırdıgınde yada ben onun ortamına gırdıgımde her ıkı tarafta utanıp cekınmememelı. bence erkek maddı konuda, meslek konusunda her sekılde bayandan ust konumda olmalı. olmalı ki daha sonra başa kakma durumu erkekte ezıklık durumu olmasın. şimdi olaya duygusal acıdan bakanlar asıksa olur sevıyorsa olur dıyenler olacak ama. 3 yıl olur 5 yıl olur daha sonra ılla bır yerlerden catlak verır. haytaında bazı gerceklerı var maalesef..
Evet inanin ayni seyi dusunurdum. Cok zengin de olsa yine 2 yillik mezunu siradan bir kisi olurdu benim gozumde. Para her sey degil ama statu cok seydir. Ben mimarsam esimin de en azindan bir mimar,bir muhendis olmasini beklerim sahsen.Mesela is adamı olsaydi da ayni dusunur muydunuz bu benim merakim bu arada arkadasim sornuyor cidden meraktan sordum:)
Bence pek belli olmuyor arkadas da kucuk gosteriyor cunkuFark dışardan belli oluyor mu ,
Çocuk olgun biri mi ?
Fikri uyum var mı aralarında ?
Yasam tarzları benzer mi ?
Ne kadardır beraberler ?
Bunlar önemli.
Bir de Kızın düzenli bir işi var ama Erkeğin yoksa bu yastan daha önemli bir problem bence.
7 yasın önemli yok ama iş konusu önemli.
Onu iyi düşünsün.
Ne kadardır beraberler ?Bence pek belli olmuyor arkadas da kucuk gosteriyor cunku
Olgun olduğunu söylüyor epey zorluk yaşamış henüz küçük yaşta annesine sahip çıkma rolünü üstlenmiş baba alkolik olduğu icin (boşanmış tabi sonra anne babasi)
1 yildirNe kadardır beraberler ?
Dediğim gibi kafalar uyduktan sonra sıkıntı yok. Ama iş önemli
Biz yan yanayken eşimi benden büyük sanıyorlarBence pek belli olmuyor arkadas da kucuk gosteriyor cunku
Olgun olduğunu söylüyor epey zorluk yaşamış henüz küçük yaşta annesine sahip çıkma rolünü üstlenmiş baba alkolik olduğu icin (boşanmış tabi sonra anne babasi)
1.5 yıldır tanışıyorlarmış 1 yıldır beraberlermis
Ahahah ya işte keşke meslek sorun olmasaymış ciddenBurda Bi kadın erkek arkadasım benden 10 yaş büyük sorun olur mu yazsa burdaki tüm kadınlar yok canımmm şükürr bizim 15 yaş var çok mutluyuz falan yazardı, erkek küçük olunca hemen yok erkek geç olgublasır bilmem ne. Siz kadınlar böyle yaparsanız erkekler size neler yapmaz. Yaş farkında hiçbişi yok bence çok uygın ama eğitim farkı sorun olabilir,. Hep erkekler mi yapcak biraz da biz çıtırlarla takılalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?