7 yaş küçük erkek ve meslek farkı

Yaşadığımız bu Coğrafya da mümkün değil.
Adam 7 yaş küçük bu ciddi bir yaş farkı,
Adam işsiz,
Kadın Lisans mezunu ve kariyer sahibi.
2-3 ay eyvallah aşk derler sevgi derler idare ederler.
Ya sonra hayatın gerçekleri yüzlerine tokatı geçirdiğinde ne olacak ???
Türkiye de ki ev huzurunu kaçıran yegane huzursuzluk nedeni geçim sıkıntısı.
Tabi ki bu sıkıntılar herkesin evinde ama bu iki kişi birbirlerine başkalkınca yapmayacak mı?
İnsanız dilimizde kemik yok,

sırtında bir adam taşımak
ne kadar doğru tabir....
daha önce hiç aşık olmamıştı arkadaşım sanırım ondan bu kadar kaptırdı kendisini
ilk defa birisi beni sevdi böylesine diyor bir de
ilk defa sevilip seviyor açıkçası

Yazma geregini hissettim henüz diger yorumlari okumadim ama erkek yirmili yaslarda kadin 30lu yaslarda olmaz diyecekler vardir tahmin ediyorum.
En iyi örnek yasanmisliktir. Ben iyi bir örnegim. Esimle tanistik 3 ay sonra evliydik. O 25 ben 30 yasindaydim. Benim bir evim, üniversitede devlette kadrolu bir isim vardi, onun henüz isi yoktu, hicbirseyi yoktu biz evlendigimizde. Yalniz cok iyi bir yerden mezundu. Ve aramizda derin bir ask vardi.
12 sene gecti. Hayatimda verdigim en iyi karardir.

Çalışmıyorsa doğru tabir hem çalışmayıp hem de evlenmek istiyorsa türkiye gibi tek maaşın yatmediği yerde doğru tabir.....

gerçekler bunlar siz para harcama da rahat olduğunu söylemiştiniz...
Belli süre sonra artık batacak yani batması da normal değil mi?

ha bu seçimi yapacaksa sonradan bana attı ay oy etmesinin anlamı yokki...

kesinlikle garanti görüyor ,

Olmaz bu iş. Evlendiler diyelim, çevrelerinde kimle gorusucekler? Kızın çevresinde adam rahat olmucak. Erkeğin çevresinde kız. Şahsen entelektüel olarak uyum sağlamayacagim birini evlilik için seçmem. Çocuk arkadaşınızın yanında asalak gibi görünecek evli kaldıkları süre içinde.

kızımada dediğim gibi burada gizli cümle nedir ,

yalnız çok iyi bir yerden mezundu ' cümlesi

dogru kararınızın sebebi iyi bir üniversiteden mezun olması ,

size mutluluklar ama arkadası asla mutlu olmaz

kızımada dediğim gibi burada gizli cümle nedir ,

yalnız çok iyi bir yerden mezundu ' cümlesi

dogru kararınızın sebebi iyi bir üniversiteden mezun olması ,

size mutluluklar ama arkadası asla mutlu olmaz
Evet onu özellikle belirttim cünkü hemen ve hep iyi isler bulmasini sagladi bu durum. Issizlik zor. Bir süre cekilir, seven katlanir da, sadece bir süre.
Ben yasa ve mevkiye takilmasin diye yazdim. Hayatta istenirse hersey basarilabilir. Caliskan olmak gerekiyor.

adamda okumuş mu ? okumuşta iş bulamadıgından oturu bu tarz işler yapmak zorundaysa belkı olabılır. ama egerkı adamın hıc bır okumuslugu yok , bellı bır meslegı yok ıse kesınlıkle olmaz. ben az maaş cok maaş olayında degılım hayat bu, yarın ne olacagmız bellı olmaz yarın bır gun kocam ıssız kalır belkı evı ben gecındırmek zorunda kalabılırım, ama şahsen ben devlet daıresınde şıkır şıkır gıyınıp mimarlık yaparkende kocamın oraya kargo getırmesını istemem. sonuc olarak davul bıle dengı dengıne. yada ne bılım ben öğretmensem,muhensıssem,doıktorsam kocamın vasızfsız ıscı olmasını ıstemem. kultur sevıysı,eğitim sevıyesı yakın olmalı. benım ortamıma gırdıgınde yada ben onun ortamına gırdıgımde her ıkı tarafta utanıp cekınmememelı. bence erkek maddı konuda, meslek konusunda her sekılde bayandan ust konumda olmalı. olmalı ki daha sonra başa kakma durumu erkekte ezıklık durumu olmasın. şimdi olaya duygusal acıdan bakanlar asıksa olur sevıyorsa olur dıyenler olacak ama. 3 yıl olur 5 yıl olur daha sonra ılla bır yerlerden catlak verır. haytaında bazı gerceklerı var maalesef..

Benm akrabamda da var boyle biru 88 li biri 94 lü. Evliler 4 senelik ama boşanma aşamasina geldiler coğu zaman
Kadin buyuk olunca erkeģi evirme cevirme derdinde
Erkekte ben senin dediklerini yapmak zorundamiyim benim dedigim olucak derdinde surekli ortamda kavgalarina şahit oldum.. dik başli bi erkrkse hele cok zor.
Yani bilmiyorum bu işler biraz surcemli dogrusunu diyelim. Kadin buyuk olunca erkekten beklentilero cok farkli oluyor
Erkekte kendini ezdirmeme savaşina giriyor hele meslekle ilgili bi fark varsa ustüne ..
Zorla filan yüruyor. Kişiliklede alakali biraz tabi ama zor.

ben yaşa takılmıyorum benım eşimde benden küçük 7 yaş değil ama 3 yaş ,
ama mevki meslek eğitim gelir düzeyi inan bunlar evliliğin temel taşları ,
heleki evlilikte olmazsa olmaz PARA dır , kim ne derse desin 14 yıllık evli 44 yaşında bir kadın oalrak
altına imzamı atarım ,

konu sahibinin arkadası evlenırse ozaman başını taşlara vurur ,

Genellestirirsek evet haklisin.
Ben 42 yasindaydim esim benden 5 Yas ufak. Evlendigimizde ask disinda hicbirseyi yoktu bana verecek. Ustelik ekonomik duzeyi ve aile kültürü benimkinden cok cok farkli idi. Hicbir sorun olmadi aramizda. Beraber her yönden zenginlestik. Belki de biraz sans isi, güven isi, saygi isi.

7 yas farka karsi degilim ve kadinlarin daha erken yiprandigini dusunmuyorum ancak 24 yasindaki erkek daha cocuk. 30 u gecseydi normal derdim.

ben varım. Arkadaşın bana ulaşsın. Eşim benden 7 yaş küçük ve çok mutluyum. Dünyaya bir daha gelsem yine onunla evlenirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…