- 30 Nisan 2016
- 3.708
- 4.664
- 133
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
sırtında bir adam taşımakHayatın farklı yerlerinde cirit atan 2 insan olur mu?
1 2 aylığına olur tabi neden olmasın sonra fosss sesleri gelmeye başlar...
25 yaşında muhakeme yeteneğinin yeni tamamlandığını düşünürsek adam daha evrimini tamamlamamış ne iş olarak ne kafa olarak...
arkadaşınıza da şaştım kaldım ama sonra düşündüm,kadınlar duygusaldır bunla kadının gözünü boyuyor olabilir...
Ama yani kadında 31 yaşında artık o evreleri geçmesi lazım...
türkiye de yaşıyoruz ya bakalım bir de bebek bakmak nasıl olacak?
Kendisi bilir...
Sırtında bir adam taşımak istiyorsa duygusallık iyi anlaşmak ona yetecekse evlensin....
24 yaşındaki adamın evlilik için tutturması normal gelmiyor
Yazma geregini hissettim henüz diger yorumlari okumadim ama erkek yirmili yaslarda kadin 30lu yaslarda olmaz diyecekler vardir tahmin ediyorum.Selamlar kızlar,
Ben erkek-kadın ilişkilerinden pek anlamam o yüzden arkadaşıma fikir veremedim ama sizden fikir alabileceğimizi önerdim:)
Arkadaşım 31 yaşında erkek arkadaşı 24 yaşında yani aralarında 7 yaş farkı var. Ayrıca arkadaşım mimar ve devlette çalışıyor, erkek arkadaşı ise kargo şirketinde operatördü geçenlerde işinden ayrıldı, yeni iş arıyor. Böyle bir durum var...
Çocuk deli gibi evlenmek istiyor ancak arkadaşım bekletiyor. Çok aşık olduğunu bunu derinden hissettiğini söyledi Aralarının da iyi olduğunu iyi anlaştıklarını söyledi ancak derdi ailesine erkek arkadaşını nasıl söyleyeceği ve acaba ileride sıkıntı yaşar mıyım korkusu? çünkü ailesinin çocuğu kabul etmeyeceğinden emin ve aynı zamanda ya gerçekten ailem haklı çıkar da pişman olursam ileride diye de tedirgin (yaş ve iş farkından dolayı çıkabilecek sorunlardan) siz ne düşünürsünüz , çevrenizde örnekler var mı? ya da tecrübeleriniz var mı? fikirlerinizi merak ediyoruz.
Çalışmıyorsa doğru tabir hem çalışmayıp hem de evlenmek istiyorsa türkiye gibi tek maaşın yatmediği yerde doğru tabir.....sırtında bir adam taşımak
ne kadar doğru tabir....
daha önce hiç aşık olmamıştı arkadaşım sanırım ondan bu kadar kaptırdı kendisini
ilk defa birisi beni sevdi böylesine diyor bir de
ilk defa sevilip seviyor açıkçası
Size neden güven vermedi?
ben de ya çalışmayı sevmeyen bir tipse diye söylemiştim ona ama onu anlamak için zaman lazım
bir de çocuk samimi görünüyor ama mesela o güveniyor samimiyetine de ben dışarıdan bakan göz olarak arkadaşımı garanti hayat olarak mı görüyor diye endişeliyim açıkçası
çünkü kızın her şeyi tamam işi var, parası var, güzel ve temiz kalpli de bir kız
Yazma geregini hissettim henüz diger yorumlari okumadim ama erkek yirmili yaslarda kadin 30lu yaslarda olmaz diyecekler vardir tahmin ediyorum.
En iyi örnek yasanmisliktir. Ben iyi bir örnegim. Esimle tanistik 3 ay sonra evliydik. O 25 ben 30 yasindaydim. Benim bir evim, üniversitede devlette kadrolu bir isim vardi, onun henüz isi yoktu, hicbirseyi yoktu biz evlendigimizde. Yalniz cok iyi bir yerden mezundu. Ve aramizda derin bir ask vardi.
12 sene gecti. Hayatimda verdigim en iyi karardir.
Evet onu özellikle belirttim cünkü hemen ve hep iyi isler bulmasini sagladi bu durum. Issizlik zor. Bir süre cekilir, seven katlanir da, sadece bir süre.kızımada dediğim gibi burada gizli cümle nedir ,
yalnız çok iyi bir yerden mezundu ' cümlesi
dogru kararınızın sebebi iyi bir üniversiteden mezun olması ,
size mutluluklar ama arkadası asla mutlu olmaz
Evet onu özellikle belirttim cünkü hemen ve hep iyi isler bulmasini sagladi bu durum. Issizlik zor. Bir süre cekilir, seven katlanir da, sadece bir süre.
Ben yasa ve mevkiye takilmasin diye yazdim. Hayatta istenirse hersey basarilabilir. Caliskan olmak gerekiyor.
Genellestirirsek evet haklisin.ben yaşa takılmıyorum benım eşimde benden küçük 7 yaş değil ama 3 yaş ,
ama mevki meslek eğitim gelir düzeyi inan bunlar evliliğin temel taşları ,
heleki evlilikte olmazsa olmaz PARA dır , kim ne derse desin 14 yıllık evli 44 yaşında bir kadın oalrak
altına imzamı atarım ,
konu sahibinin arkadası evlenırse ozaman başını taşlara vurur ,
ben varım. Arkadaşın bana ulaşsın. Eşim benden 7 yaş küçük ve çok mutluyum. Dünyaya bir daha gelsem yine onunla evlenirdim.Selamlar kızlar,
Ben erkek-kadın ilişkilerinden pek anlamam o yüzden arkadaşıma fikir veremedim ama sizden fikir alabileceğimizi önerdim:)
Arkadaşım 31 yaşında erkek arkadaşı 24 yaşında yani aralarında 7 yaş farkı var. Ayrıca arkadaşım mimar ve devlette çalışıyor, erkek arkadaşı ise kargo şirketinde operatördü geçenlerde işinden ayrıldı, yeni iş arıyor. Böyle bir durum var...
Çocuk deli gibi evlenmek istiyor ancak arkadaşım bekletiyor. Çok aşık olduğunu bunu derinden hissettiğini söyledi Aralarının da iyi olduğunu iyi anlaştıklarını söyledi ancak derdi ailesine erkek arkadaşını nasıl söyleyeceği ve acaba ileride sıkıntı yaşar mıyım korkusu? çünkü ailesinin çocuğu kabul etmeyeceğinden emin ve aynı zamanda ya gerçekten ailem haklı çıkar da pişman olursam ileride diye de tedirgin (yaş ve iş farkından dolayı çıkabilecek sorunlardan) siz ne düşünürsünüz , çevrenizde örnekler var mı? ya da tecrübeleriniz var mı? fikirlerinizi merak ediyoruz.
Istiyor ama korkuyorevlenmek istemiyormuş zaten kadın daha ne düşünüyorsunuz ki?
bu arada ay ben mimarım benim parama geliyor muhabbeti ne saçma bi muhabbet. iyi o zaman mimar bulsun dengi dengine... öfff
Sizin iş durumlarınız nasıldı ?aileler nasıl karşıladı?ben varım. Arkadaşın bana ulaşsın. Eşim benden 7 yaş küçük ve çok mutluyum. Dünyaya bir daha gelsem yine onunla evlenirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?