- Konu Sahibi NeuroCathy
-
yaşda sorun olmaz ama iş hayatı sıkıntılı geçer arkadasının ailesi izin vermemekte haklı gibi ilerde büyük sıkıntılar çekerlerSelamlar kızlar,
Ben erkek-kadın ilişkilerinden pek anlamam o yüzden arkadaşıma fikir veremedim ama sizden fikir alabileceğimizi önerdim:)
Arkadaşım 31 yaşında erkek arkadaşı 24 yaşında yani aralarında 7 yaş farkı var. Ayrıca arkadaşım mimar ve devlette çalışıyor, erkek arkadaşı ise kargo şirketinde operatördü geçenlerde işinden ayrıldı, yeni iş arıyor. Böyle bir durum var...
Çocuk deli gibi evlenmek istiyor ancak arkadaşım bekletiyor. Çok aşık olduğunu bunu derinden hissettiğini söyledi Aralarının da iyi olduğunu iyi anlaştıklarını söyledi ancak derdi ailesine erkek arkadaşını nasıl söyleyeceği ve acaba ileride sıkıntı yaşar mıyım korkusu? çünkü ailesinin çocuğu kabul etmeyeceğinden emin ve aynı zamanda ya gerçekten ailem haklı çıkar da pişman olursam ileride diye de tedirgin (yaş ve iş farkından dolayı çıkabilecek sorunlardan) siz ne düşünürsünüz , çevrenizde örnekler var mı? ya da tecrübeleriniz var mı? fikirlerinizi merak ediyoruz.
Sakin diyorum başkada bişey demiyorum...Selamlar kızlar,
Ben erkek-kadın ilişkilerinden pek anlamam o yüzden arkadaşıma fikir veremedim ama sizden fikir alabileceğimizi önerdim:)
Arkadaşım 31 yaşında erkek arkadaşı 24 yaşında yani aralarında 7 yaş farkı var. Ayrıca arkadaşım mimar ve devlette çalışıyor, erkek arkadaşı ise kargo şirketinde operatördü geçenlerde işinden ayrıldı, yeni iş arıyor. Böyle bir durum var...
Çocuk deli gibi evlenmek istiyor ancak arkadaşım bekletiyor. Çok aşık olduğunu bunu derinden hissettiğini söyledi Aralarının da iyi olduğunu iyi anlaştıklarını söyledi ancak derdi ailesine erkek arkadaşını nasıl söyleyeceği ve acaba ileride sıkıntı yaşar mıyım korkusu? çünkü ailesinin çocuğu kabul etmeyeceğinden emin ve aynı zamanda ya gerçekten ailem haklı çıkar da pişman olursam ileride diye de tedirgin (yaş ve iş farkından dolayı çıkabilecek sorunlardan) siz ne düşünürsünüz , çevrenizde örnekler var mı? ya da tecrübeleriniz var mı? fikirlerinizi merak ediyoruz.
siz ne yaşadınız detay verir misiniz rica etsem?Sakın diyorum.. Başka da bir şey demiyorum
Ben yandım kimse y
Sakin diyorum başkada bişey demiyorum...
evet bir diğer yandan şu yaşa kadar aşkı yaşamamışım diyor30 lu yaşlar zekasına kavuşmuş bir kadının 20'li yaşlardaki erkeği eylemesi imkansız net yazayım arkadaşınız evde kalıyorum çocuğum olmayacak psikoloji sine mi girdi ki vasıfsız bir çocuğu abiyene tabirle koca diye evine alacak..eğer bu psikolojiye girdiyse durdurun mantığıyla hareket ediyorsa biyolojik saatine bakıyordur karışmayın derim.
anne yeniden evlenmiş eşiyle yaşıyor çocuk da arkadaşım için şehir değiştirdi arkadaşımın yaşadığı şehre geldi burada hayat kurmaya çalışıyorOhhh bide alkolik baba ve kendini "anneye" adamış bir erkek.
Arkadaşın bu durumu iyice analiz etsin...
Resmen dizilere konu olacak sorunlari yaşar arkadaşın.
Benden söylemesi
evet evet kafası karışık sürekli psikologlara gidiyor fikir almak içinBirde burda sormak ve baskalarinin hayatindan örnek görerek kendisini rahatlatmak istiyor sanirim...
Ama kendisi dahi duraksamis. Yoksa sevgilisi zaten istiyor..yani arkadasin hemen evlenebilirdi. Ama demekki ici rahat degil..
Hangi konuda rahat degil onu sorgulasin.
Eger cevresinden cekiniyorsa ama sevgilisinden eminse evlensin yani ne diyelim.
Baska cekindigi ve icine sindirmedigi durumlar varsa sevgilisi ile ilgili ozaman evlenmesin.
evet evet kafası karışık sürekli psikologlara gidiyor fikir almak için
hepsi farklı farklı yorum yapıyor işin tuhaf kısmı
yaş ve işten kafası karışık işte sevgiden yana değil de
nereden geliyor acaba bu kafa karışıklığı? çok ilginç bir noktaya değindiniz doğrusuBence kendi icine dönmeli..
Bu sorunun cevabini ancak kendi bilir cunki.
Gerci bukadar sorun olduysa bence bu cocukla evlenme fikrini ertelesin...veya ayrilsin.
Birkac üye yazmis burdada...esi kendilerinden yasca kucukmus onlar emin olmus da evlilik karari almislar.
Ama arkadasin bukadar soru isaretleriyle biryere varamaz...
Birseyden eminsen eminsindir, nettir..karisiklik olmaz.
nereden geliyor acaba bu kafa karışıklığı? çok ilginç bir noktaya değindiniz doğrusu
bunu evet sorgulamak lazım...
1.5 yıldır tanışıyorlar 1 yıldrı sevgililerdetaylari bilemem..kendisi bilir dogrusu.
Ya kendisinden kaynakli yada karsindaki erkege guvenemiyordur veya sorun olarak gorudugu konular vardir.
Bende 30 ya dayandim sayilir mesela... 24 yasindaki bir erkegin akli selim bir netlikle evlilik karari vereceginden emin olamam.
Her nekadar evlenelim derse desin...bu bebe daha kendini de hayati da bilmiyor..verdigi suanki kararlardan pisman olabilir diye dusunurdum mesela. Ve ciddiye alamazdim kendisini.
Gerci kisiden kisiye degisiyor.. cok görmüs biri ve cocukluktan bu yana cok deneyimleri olmus görmüs biri olsa neyse derdim.
Ama klasik turkiyede buyuyen..daha bir baltaya sap olamamis birini ciddiye alamazdim.
Nezamandir gorusuyorlar ?
1.5 yıldır tanışıyorlar 1 yıldrı sevgililer
sorunca yazcam buna cevapÇocuğun daha önce sevgilisi olmuş mu kendini seviyorum sanmasın boşlukta olmasın 1yıl 1.5 yıl o yaşta biri için çok az bence tanıştığında daha küçükmüş nasıl bir ilişkileri var herşeyde kız mı kol kanat geriyor masrafları karşılıyor ödemeleri yapıyor vs gibi durumlarada bakmak gerek bu 1.5 yıl süre boyunca kim fedakarlık yaptı kim hazıra kondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?