adamda okumuş mu ? okumuşta iş bulamadıgından oturu bu tarz işler yapmak zorundaysa belkı olabılır. ama egerkı adamın hıc bır okumuslugu yok , bellı bır meslegı yok ıse kesınlıkle olmaz. ben az maaş cok maaş olayında degılım hayat bu, yarın ne olacagmız bellı olmaz yarın bır gun kocam ıssız kalır belkı evı ben gecındırmek zorunda kalabılırım, ama şahsen ben devlet daıresınde şıkır şıkır gıyınıp mimarlık yaparkende kocamın oraya kargo getırmesını istemem. sonuc olarak davul bıle dengı dengıne. yada ne bılım ben öğretmensem,muhensıssem,doıktorsam kocamın vasızfsız ıscı olmasını ıstemem. kultur sevıysı,eğitim sevıyesı yakın olmalı. benım ortamıma gırdıgınde yada ben onun ortamına gırdıgımde her ıkı tarafta utanıp cekınmememelı. bence erkek maddı konuda, meslek konusunda her sekılde bayandan ust konumda olmalı. olmalı ki daha sonra başa kakma durumu erkekte ezıklık durumu olmasın. şimdi olaya duygusal acıdan bakanlar asıksa olur sevıyorsa olur dıyenler olacak ama. 3 yıl olur 5 yıl olur daha sonra ılla bır yerlerden catlak verır. haytaında bazı gerceklerı var maalesef..