Direk 76 diyosunhayırlısı inşallh aminönümüzdeki haftanın hedefi 77 görmeden geçmek :)
Seni şokellalara banar yerimGünaaydııııııııın
Diyetsiz bir hafta geçirdim. Ama gece yemelerini bıraktım(en azından gece gece çikolata değil de meyve filan yedim 1-2 kez)
3-4 gündür de 50 dk yürüyüş yapıyorum...
Geçen hafta: 63.6
Bu hafta: 62.4
Fark: -1.2
Regl bitti tabi ödem gitti. Zabaan 6 sında tartıldım...
@MiuLegomalipina
Bu hafta şu taşınmayı halledeyim de tekrar 56 olacam mali. miudan boşalan listedeki yeri mi alayımSeni şokellalara banar yerim
Çoh fentezik bi laf ettim di mi
İnletcem listeleri sporları diyonBu hafta şu taşınmayı halledeyim de tekrar 56 olacam mali. miudan boşalan listedeki yeri mi alayım
Seni yıldızlara götürecem bebeğimİnletcem listeleri sporları diyon
Ben bildirim yapmadım ki yavrum bayramdan sonra hiç :) pazartesi ve bugün yaptımYewrim geçen cuma 58.6ymışsın bugün 61 dimi
Yazıyürüm 61i bak
Hadi yaa du miuya sorim bakim onu nasıl şeetcemBen bildirim yapmadım ki yavrum bayramdan sonra hiç :) pazartesi ve bugün yaptım
Bu hafta şu taşınmayı halledeyim de tekrar 56 olacam mali. miudan boşalan listedeki yeri mi alayım
Sinsi bi alışkanlık. taa 80 lere çıkarmıştı beni de...kız o gece tatlıları yüzünden çocuğun mamasını suyunu biberonu yatak odama aldım ben .mutfağa gitmeme gerek kalmadı .kalkınca maazallah dolabın önünde yatasım geliyo
kilitleyemem kapı yok ,baba akü yok gibi oldu:))))Sinsi bi alışkanlık. taa 80 lere çıkarmıştı beni de...
Mutfağı kilitle kilidi yut
Ne oldu canım ?Nasıl insanlar var ya nasıl! Birine bir şey olsada keyif alsak diye pusuda bekleyen sinsi insanlar, hangi ruh haline sahipsiniz acaba. Merak bile etmek istemiyorum aslında, başka gayeniz yok mu bu hayatta, yılan gibi sinsi sinsi yaşamak zevk mi veriyor acaba? Kaostan beslenmek?
Nasıl bir kuyruk acınız varmış pes!
Ne demek akü yokkilitleyemem kapı yok ,baba akü yok gibi oldu:))))
al bendende o kadar valla ateş atıyor her bir yanımÇok gerginim bugün en iyisi fazla durmuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?