• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy ne iyi olurdu.. incir yemiyorum ne zmndır ondan heralde.. sabahları uyanınır uyanmaz 1 incir yiyince wc sıkıntı olmuyordu.. en iyisi geri başlamak incire...
İncir zeytin yapsana iyi geliyodu sana böyle sıkıntı çekeceğine, yemek bizim en iyi yaptığımız iş biliyon:deli:

Sabaha göre çok çok.iyi osgeee:nazar:

Süper tebrik ederim :nazar:

Ne güzel eksiler masallah tebrik ederim :nazar:

Nesli sabah kiloları genelde ödemli oluyor ona rağmen :super:

Sağol cnm benimmm

Ödemlere rağmen yüzdeyi tutturan neslii:KK73::KK73:
Helal sanaa:KK73::KK73:

900ün neresi olmadı aceba:deli: mis gibi işte:süslü::süslü:

Haklısın cnmm çok saolasin kaptanım böyle böyle gidecek

Kuzu geçen hafta 67.9la bildirim yapmışsın yani eksin - 1.3:halay::halay:çok güzel eksi:halay:
cumayı mı diyorsun evet ben pazartesiden söyedim :olamaz: cumadan cumayaydı değilmi:işsiz::işsiz: valla bugün inanılmaz sinirliyim kusura bakmayın moraller yerlerde

günaydınlaaarrrr
5be51e1b94924e3397d6c64a50dda0d8-gif.1318263

Cnm sakın bunu kullanırken çok dikkat et fazlası halisunasyona sebep oluyor ben genelde beşamelli ve gazlı yiyeceklere bi tık rendeeden geçiyorum karınca tanesi kadar bile değil ama kokusu lezzeti guzel

Aman ölçüye dikkat cnm bir yerde okumuştum çünkü:KK66:

Afiyet olsun cnm bir ara tarif isterim:)

Valla ben dayanamıyorum hele hamur işi tatlı kurabiye vaz gecemediklerim olduğu için kilo alıyordum zaten bundan sonra da korumada dikkat ederim daha bilinçlendim

Tmm cnm yersem listede görürsün cnm ams henüz değil sadece aklımda alternatif olsun
Kız haftada 1 gün evde yemek yapıyorum zaten. Onda da muskatsız yiyim bi zahmet :deli:

Günaaydııııııııın
Diyetsiz bir hafta geçirdim. Ama gece yemelerini bıraktım(en azından gece gece çikolata değil de meyve filan yedim 1-2 kez)
3-4 gündür de 50 dk yürüyüş yapıyorum...
Geçen hafta: 63.6
Bu hafta: 62.4
Fark: -1.2
Regl bitti tabi ödem gitti. Zabaan 6 sında tartıldım...
@MiuLego malipina malipina

Back