• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne oldu hayırdır Ördek hanım :KK45:
Günaydın hayırlı sabahlar:KK200:
Su güzel eksiklere yakışmayan bi artı bırakayım
Geçen cuma:65
Bu cuma:65.4
Fark +400
malipina malipina hepfit hepfit matematik61 matematik61

Gunaydin, cumanin hayri ve bereketi uzerimize olsun:KK200: Cok guzel bildirimler gordum:halay::halay:

Kilo bildirimi
Gecen cuma:53.1
Guncel:54.7
Fark:1.6
Yuzde:-%3.01

Adetin 3. gunu hasebiyle fake artidir. Pazartesiye bir sey kalmaz. Vurmayin:KK45:

malipina malipina @MiuLego
hqdefault.jpg

Kızlar bende bildireyim yalnız benim reglden morelim çok bozuk normalde 10 gün devam eden bu defa yok denecek kadar az oldu ve siskinligimi tam olarak atamadım ama kaptanimizda biliyor çok cabaladim neyse fazla uzatmayalım
Geçen hafta 72.3
Bugün 72.7
Fark + 0.4

OOOOooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmm çekelim mi hatunlaaaaaaaar...
malipina malipina bu karılar neden gergin. Drinkleri ihmal mi ettin len:deli:
yan odayı işkence odasına çevirince karıları atacak oda kalmadı ondan gerginler :KK45:

Kızlar yaa acele cevap verseniz ben küçüğü emzirirken büyük kız tv sehpasina kafayı vurmuş sese geldim baktım ki cam kapı paramparça olmuş azicikta çizilmiş kafadan hemen soğuk koydum ama ne yapmam gerek
Geçmiş olsun şimdi nasıl

Sagolasin canım iyi şükür büyük kaza atlattık yani
Canım aklında olsun böyle düşme vs sonrası ciddi olmayanlar için diyorum tabi, tereyağ sür morarmaz. Birde vicks var ya o da morartmıyor , yara olmayacak vicks süreceğin yerde.

Canım aklında olsun böyle düşme vs sonrası ciddi olmayanlar için diyorum tabi, tereyağ sür morarmaz. Birde vicks var ya o da morartmıyor , yara olmayacak vicks süreceğin yerde.
Aklımda olsun canım tşk ederim soğuk koyunca morarma da kanama da olmadı da dün çok göz önüne geldik çok nazar degiyor okuyamadimda

Ay kizlar arkadasi alacaktim okula giderken tam gittim kenara cekiyodum arabayi kaldırım taslarindan biri disari dogru kaymis lastik oraya vurdu bomba gibi patladi allahtan yol ortasi bi yer degildi hem eve yakindim hem de yakinda lastikci varmis arkadasin esi geldi lastigi degistik evin onune biraktim geldim okula.cocuk da benleydi.sabah sabah bi badire atlattık.

Kızlar bugün cuma olduğu için ayrı bir yoğunum bir de annem hastane de kızı da getirdim ofise çok yoğunum akşam da kuzenin kına gecesi var annem 'in sonuçlar inşallah iyi çıkarsa herşey iyi olacak
Çok yoğun olurum muhtemelen gelemeyebilirim

malipina malipina cnm kaotanimbilgin olsun
Gecmis olsun kuzum. Ne rahatsizligi var? Insallah guzel sonuclar alirsiniz.

Kızlar bende bildireyim yalnız benim reglden morelim çok bozuk normalde 10 gün devam eden bu defa yok denecek kadar az oldu ve siskinligimi tam olarak atamadım ama kaptanimizda biliyor çok cabaladim neyse fazla uzatmayalım
Geçen hafta 72.3
Bugün 72.7
Fark + 0.4
ne güzel sporların menülerin vardı :KK34::KK34::KK34:
hain regl taş koydu önümüze:110::110:

Ay kizlar arkadasi alacaktim okula giderken tam gittim kenara cekiyodum arabayi kaldırım taslarindan biri disari dogru kaymis lastik oraya vurdu bomba gibi patladi allahtan yol ortasi bi yer degildi hem eve yakindim hem de yakinda lastikci varmis arkadasin esi geldi lastigi degistik evin onune biraktim geldim okula.cocuk da benleydi.sabah sabah bi badire atlattık.
Oyyy geçmiş olsun canım

Back