Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hey yavrum hey mimuma bak maşallahGünaydınlarrr; kaptanım malipina tartım değişti sonunda düne denk geldi kendi tartım geldi.. yeni tartımla yapacağım bildirimi. diğer tartı da daha aşağısını görmüştüm ama bunu baz alalım hazır listede de değilken...
Geçen hafta: 79,5
Bu Hafta: 78,2
Yüzde: 1,63 :)
Çook güzel eksii Seksenlere veda ediyo muyuz fulya
Sevinemiyorum kuzum adet olucam ya pazartesi daha da artar kilom +2 görüyorum adetken bitince gidiyor inşallah bu defa daha az olur malim artık iki basamak mücadelesi vereyim ya normalde ben kilolu olduğumdan daha hızlı vermem lazım asabım bozuluyorÖzgeeee o ne güzel eksi öylee yattığım yerden uykum açıldı beaah
Sabah ödemi de olmasa demek ne kadan çok eksi var
Herkes gitti
Ben de duşa gireyim artık
Minik balığım Bonus kırılmadın dimi işpikledim diye
Tamamen hedef saptırma için kullandım, kötü bir amacım yoktu
Tabiki balım "Her zorluğun bir kolaylığı vardır."herşey çok güzel olacak yakında
Bozma moralini biz ucundan gördük o 9ları.yine görcez merak etme ,adet ödemi dediğin nedir ki fırt diye inerSevinemiyorum kuzum adet olucam ya pazartesi daha da artar kilom +2 görüyorum adetken bitince gidiyor inşallah bu defa daha az olur malim artık iki basamak mücadelesi vereyim ya normalde ben kilolu olduğumdan daha hızlı vermem lazım asabım bozuluyor
Haftaya miunun listesini uygulayacam bakalım inşallah işe yarar sağolun hepiniz bissürü emek veriyorsunuz
Sabaha göre çok çok.iyi osgeee
Süper tebrik ederimGünaydınlarrr; kaptanım malipina tartım değişti sonunda düne denk geldi kendi tartım geldi.. yeni tartımla yapacağım bildirimi. diğer tartı da daha aşağısını görmüştüm ama bunu baz alalım hazır listede de değilken...
Geçen hafta: 79,5
Bu Hafta: 78,2
Yüzde: 1,63 :)
Ne güzel eksiler masallah tebrik ederim
Nesli sabah kiloları genelde ödemli oluyor ona rağmenTekrar günaydın canlar
Geçen hafta 81.1
Bu hafta 80.2
Fark .900
Yüzde 1.11
Kalkar kalkmaz canlar ve halen regl yok
malipina
Hey yavrum hey mimuma bak maşallah
Sabaha göre çok çok.iyi osgeee
Süper tebrik ederim
Ne güzel eksiler masallah tebrik ederim
Nesli sabah kiloları genelde ödemli oluyor ona rağmen
Fren yapmayı öğrenene kadar ben hiç girmeyim o topa tehlikeli ise başladığımdan beri günlük adım sayım 2000 i geçmiyor zaten iyice kotu olurum.kendini frenleyemiyosan hiç bulaşmican kuzum.bende de tatlı konusunda frenler tutmuyo o yüzden kilo verirken yapmamaya özen gösterdim.sevmediğim tatlıları yaptım genelde o da eşim yesin diye
Ödemlere rağmen yüzdeyi tutturan nesliiTekrar günaydın canlar
Geçen hafta 81.1
Bu hafta 80.2
Fark .900
Yüzde 1.11
Kalkar kalkmaz canlar ve halen regl yok
malipina
900ün neresi olmadı aceba mis gibi işteOlmadı 7 ler bu hafta demiştim ama artık daha zor gidecek bundan sonraki kilolarım eski cunki ama gidecek zor da olsa mecbur
malipina
Oh bee çakıl bak ne güzel gitmiş yüklen bisiklete çakıl yüklen
-1300e yetmez dedi ya laayetmez ama eveeeet
çoook teşekkür ederim
Ovaliyim karnınıKarnım öyle bir şiş ki galiba patlıcam