• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınlarrr; kaptanım malipina malipina tartım değişti sonunda düne denk geldi kendi tartım geldi.. yeni tartımla yapacağım bildirimi. diğer tartı da daha aşağısını görmüştüm ama bunu baz alalım hazır listede de değilken...

Geçen hafta: 79,5
Bu Hafta: 78,2
Yüzde: 1,63 :)
Hey yavrum hey mimuma bak maşallah :KK71::KK71:

Özgeeee o ne güzel eksi öylee :halay::halay: yattığım yerden uykum açıldı beaah:KK57:
Sabah ödemi de olmasa demek ne kadan çok eksi var:skandal::skandal:
Sevinemiyorum kuzum adet olucam ya pazartesi daha da artar kilom +2 görüyorum adetken bitince gidiyor inşallah bu defa daha az olur malim artık iki basamak mücadelesi vereyim ya normalde ben kilolu olduğumdan daha hızlı vermem lazım asabım bozuluyor
Haftaya miunun listesini uygulayacam bakalım inşallah işe yarar sağolun hepiniz bissürü emek veriyorsunuz

Herkes gitti
Ben de duşa gireyim artık
Minik balığım Bonus Bonus kırılmadın dimi işpikledim diye
Tamamen hedef saptırma için kullandım, kötü bir amacım yoktu
:KK36:

Sana kırılırmıyım çiçaağaammm
air_kiss-gif.1319374

Sevinemiyorum kuzum adet olucam ya pazartesi daha da artar kilom +2 görüyorum adetken bitince gidiyor inşallah bu defa daha az olur malim artık iki basamak mücadelesi vereyim ya normalde ben kilolu olduğumdan daha hızlı vermem lazım asabım bozuluyor
Haftaya miunun listesini uygulayacam bakalım inşallah işe yarar sağolun hepiniz bissürü emek veriyorsunuz
Bozma moralini biz ucundan gördük o 9ları.yine görcez merak etme ,adet ödemi dediğin nedir ki fırt diye iner:dondurma:

Günaydın canımlar sabah tartıldım şişik şişik 100.1 çıktım adet olacam zaten çıkmasını bekliyordum şöyle gönül rahatlığıyla 2 li rakamları göremiyoruz :KK42:
malipina malipina hepfit hepfit miunun yine etiketi çıkmıyor
Geçen hafta 102,1
Bu hafta 100,1
Fark - 2
Yüzde 1,96
Sabaha göre çok çok.iyi osgeee:nazar:
Günaydınlarrr; kaptanım malipina malipina tartım değişti sonunda düne denk geldi kendi tartım geldi.. yeni tartımla yapacağım bildirimi. diğer tartı da daha aşağısını görmüştüm ama bunu baz alalım hazır listede de değilken...

Geçen hafta: 79,5
Bu Hafta: 78,2
Yüzde: 1,63 :)
Süper tebrik ederim :nazar:
Günaydın
Cuma 84
Bugün 82.6
Fark -1.4 malipina malipina
Ne güzel eksiler masallah tebrik ederim :nazar:
Tekrar günaydın canlar

Geçen hafta 81.1
Bu hafta 80.2
Fark .900
Yüzde 1.11

Kalkar kalkmaz canlar ve halen regl yok

malipina malipina
Nesli sabah kiloları genelde ödemli oluyor ona rağmen :super:

kendini frenleyemiyosan hiç bulaşmican kuzum.bende de tatlı konusunda frenler tutmuyo o yüzden kilo verirken yapmamaya özen gösterdim.sevmediğim tatlıları yaptım genelde o da eşim yesin diye
Fren yapmayı öğrenene kadar ben hiç girmeyim o topa tehlikeli ise başladığımdan beri günlük adım sayım 2000 i geçmiyor zaten iyice kotu olurum.

Back