• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi yaa du miuya sorim bakim onu nasıl şeetcem:confused:

Canım 17 ağustos en son bildirim, 58.6 ile mezun oldum. Bu dördüncü hafta.
Yüzde 3 e bölünür heralde ama gerek yok sen 61 ı başlangıç kilosu gibi yaz gitsin yeniden başladım sonuçta. Uğraşma yani

Son düzenleme:
Tekrar geçmiş olsun kaju. ALLAH kavuştursun tez vakitte babanla. Sağlıkla gitsin gelsin inşallah. Takımlarda heyecan bitmio maşallah hep bi ekşın var. Miu gene ban yedi :D
Mapus kapılarında bekliyoz :D
Sağol canım. Ya niye ban yedi niye rahat durmuyor bıraksn gereksz insanları ya.

Gunaydin, cumanin hayri ve bereketi uzerimize olsun:KK200: Cok guzel bildirimler gordum:halay::halay:

Kilo bildirimi
Gecen cuma:53.1
Guncel:54.7
Fark:1.6
Yuzde:-%3.01

Adetin 3. gunu hasebiyle fake artidir. Pazartesiye bir sey kalmaz. Vurmayin:KK45:

malipina malipina @MiuLego

Nasıl insanlar var ya nasıl! Birine bir şey olsada keyif alsak diye pusuda bekleyen sinsi insanlar, hangi ruh haline sahipsiniz acaba. Merak bile etmek istemiyorum aslında, başka gayeniz yok mu bu hayatta, yılan gibi sinsi sinsi yaşamak zevk mi veriyor acaba? Kaostan beslenmek?
Nasıl bir kuyruk acınız varmış pes!

Sakinnn minnoş :)

Kızlar bugün cuma olduğu için ayrı bir yoğunum bir de annem hastane de kızı da getirdim ofise çok yoğunum akşam da kuzenin kına gecesi var annem 'in sonuçlar inşallah iyi çıkarsa herşey iyi olacak
Çok yoğun olurum muhtemelen gelemeyebilirim

malipina malipina cnm kaotanimbilgin olsun

Back