- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Ayy ne iyi olurdu.. incir yemiyorum ne zmndır ondan heralde.. sabahları uyanınır uyanmaz 1 incir yiyince wc sıkıntı olmuyordu.. en iyisi geri başlamak incire...Ovaliyim karnını
-1300e yetmez dedi ya laa
Ne kadan azimli bir mimuu bayulurum azimli karılara
İncir zeytin yapsana iyi geliyodu sana böyle sıkıntı çekeceğine, yemek bizim en iyi yaptığımız iş biliyonAyy ne iyi olurdu.. incir yemiyorum ne zmndır ondan heralde.. sabahları uyanınır uyanmaz 1 incir yiyince wc sıkıntı olmuyordu.. en iyisi geri başlamak incire...
Sabaha göre çok çok.iyi osgeee
Süper tebrik ederim
Ne güzel eksiler masallah tebrik ederim
Nesli sabah kiloları genelde ödemli oluyor ona rağmen
Ödemlere rağmen yüzdeyi tutturan neslii
Helal sanaa
900ün neresi olmadı acebamis gibi işte
Wc olsa demek bi 500 daha garantiydihedefim ucundan 77 görmekti ki hafta içi de gördüm :) ama cuma gelmedi eheheh wc siz rakamlarla geldim sanaaaa :)
Evet cnm yapmam lazım.. başlıcam inş..İncir zeytin yapsana iyi geliyodu sana böyle sıkıntı çekeceğine, yemek bizim en iyi yaptığımız iş biliyon
cumayı mı diyorsun evet ben pazartesiden söyedimKuzu geçen hafta 67.9la bildirim yapmışsın yani eksin - 1.3çok güzel eksi
Evet cumadan cumayacumayı mı diyorsun evet ben pazartesiden söyedimcumadan cumayaydı değilmi valla bugün inanılmaz sinirliyim kusura bakmayın moraller yerlerde
Hemen başla Wcsiz karı görmicem ona göreEvet cnm yapmam lazım.. başlıcam inş..
Wc olsa demek bi 500 daha garantiydi
Gidecek tabi şüphen mi varSağol cnm benimmm
Haklısın cnmm çok saolasin kaptanım böyle böyle gidecek
Kız haftada 1 gün evde yemek yapıyorum zaten. Onda da muskatsız yiyim bi zahmetCnm sakın bunu kullanırken çok dikkat et fazlası halisunasyona sebep oluyor ben genelde beşamelli ve gazlı yiyeceklere bi tık rendeeden geçiyorum karınca tanesi kadar bile değil ama kokusu lezzeti guzel
Aman ölçüye dikkat cnm bir yerde okumuştum çünkü
Afiyet olsun cnm bir ara tarif isterim:)
Valla ben dayanamıyorum hele hamur işi tatlı kurabiye vaz gecemediklerim olduğu için kilo alıyordum zaten bundan sonra da korumada dikkat ederim daha bilinçlendim
Tmm cnm yersem listede görürsün cnm ams henüz değil sadece aklımda alternatif olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?