• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kim ölmüş tek biz ölecez kaptan bende ona göre denk getirdim bugün kendi alsa veya yapsam da ağzıma surmem En Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE

Hiç sormaya hurmaya odaklandim
vahh garibim artik kocisler diyordur cuma gelse haftasonu gelsede şunu bunu yesek diye:KK70::KK70:
aynen valla bekliyolar artık alıştılar

kuzum ipe tav olmadım mesele o değil.waytın önceden sporlarını bilsen cidden ağzın uçuklardı ve o kadar sıkıntıların koşturmacanın aarasında yapardı o sporu.eskisi kadar yoğun yapamıyo ama gene de çabalıyo ben o çabayı görüyorum onda .yapamadığı zaman içine dert oluyo.
yoksa ben sporun adetinde ya da dakikasında değilim 10 dk yapılsın ama istek olsun insanın içinde.yine kendimden örnek vercem ama ben çalışırken bile yapardım.sabah evden erken çıkar 15 dk yürür işe öyle geçerdim.öğle aramda yarım saat yürürdüm ve akşam eve giderken de dolmuştan erken iner 15 dk yürürdüm.ilk zamanlar lesliden sırtım tutulurdu 2 ay iki büklüm gezdim ben gene de hergün yaptım .
anlatmak istediğim ''heves''.isterse 10 dk yapsın ,ama spor için istek olsun :KK60:
40 dk kaldı kizimdan dolayı ama eski ben olacağım mali böyle olmuyor az bişey yesem göbek fırlıyor bu benim kilom değil onu anladım evet millet çok zayifsin yok yüzün çökmüş yok kemiklerin meydanda diyor ama ben kendimi 5 lerde mutlu hissetmiyorum 4 5 ay sıfır kaçamak la diyet yaptım ben ya 5 6 kilo mu beni yildiracak 30 kiloya tamamlayacağım verdiğim kiloyu mutlu değilim çünkü kendimi şişko obez hissediyorum ve beni mutsuz ediyor sporsuz kilo veremeyenlerdenim bunu biliyorum çözümüde biliyorum geriye motive olmak kalıyor onu da basaracagim

Ca
Neydi sloganımız ''Yemezsek ölmeyiz''En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
sık dişini yarın tadını çıkara çıkara yirsin bol salatayla :KK45:

CaNim listede iken yiyebiliyor muyuz perşembe sonrası öyle bi sansimiz varsa bilelim canım da biz de yiyelim olmaz mi hani 1 tane bol yeşillikli ayranlı siindan

Ca

CaNim listede iken yiyebiliyor muyuz perşembe sonrası öyle bi sansimiz varsa bilelim canım da biz de yiyelim olmaz mi hani 1 tane bol yeşillikli ayranlı siindan
Ben evde yapıyorum canım ve tatlı tabağından küçük yaparım kaptanlarimiz ye derse yiyecem bol salatali olmaz derlerse yemem zaten

Ben evde yapıyorum canım ve tatlı tabağından küçük yaparım kaptanlarimiz ye derse yiyecem bol salatali olmaz derlerse yemem zaten
'ye denmiş de ondan sordum cnm

Benim de bildiğim ev usulü yapan yer var cnm öyle ise diye sordum cnmm

Back