sen de o ışık varmesaj çok alındı kaptanım aşık olamasam da hoşlanmaya çalışiciimmm
devam devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen de o ışık varmesaj çok alındı kaptanım aşık olamasam da hoşlanmaya çalışiciimmm
Benimde aklımda olsun öyle çok severimhurma ya da incir varsa içine ceviz koy ye iki tane hemen keser
şirketle çalışsana.en güzeliBen çocuklarla iş yapamıyorum. Kadın da bulamıyorum iyice bunalım takılıyorum
İyi tarafından bak ya şu aktöre benziyorsun deseydi
afferim pembikimKim ölmüş tek biz ölecez kaptan bende ona göre denk getirdim bugün kendi alsa veya yapsam da ağzıma surmem
Hiç sormaya hurmaya odaklandim
vahh garibim artik kocisler diyordur cuma gelse haftasonu gelsede şunu bunu yesek diye
aynen valla bekliyolar artık alıştılarKim ölmüş tek biz ölecez kaptan bende ona göre denk getirdim bugün kendi alsa veya yapsam da ağzıma surmem
Hiç sormaya hurmaya odaklandim
vahh garibim artik kocisler diyordur cuma gelse haftasonu gelsede şunu bunu yesek diye
tatlı krizine birebirdir.ama ikişer taneyi geçmicekBenimde aklımda olsun öyle çok severim
40 dk kaldı kizimdan dolayı ama eski ben olacağım mali böyle olmuyor az bişey yesem göbek fırlıyor bu benim kilom değil onu anladım evet millet çok zayifsin yok yüzün çökmüş yok kemiklerin meydanda diyor ama ben kendimi 5 lerde mutlu hissetmiyorum 4 5 ay sıfır kaçamak la diyet yaptım ben ya 5 6 kilo mu beni yildiracak 30 kiloya tamamlayacağım verdiğim kiloyu mutlu değilim çünkü kendimi şişko obez hissediyorum ve beni mutsuz ediyor sporsuz kilo veremeyenlerdenim bunu biliyorum çözümüde biliyorum geriye motive olmak kalıyor onu da basaracagimkuzum ipe tav olmadım mesele o değil.waytın önceden sporlarını bilsen cidden ağzın uçuklardı ve o kadar sıkıntıların koşturmacanın aarasında yapardı o sporu.eskisi kadar yoğun yapamıyo ama gene de çabalıyo ben o çabayı görüyorum onda .yapamadığı zaman içine dert oluyo.
yoksa ben sporun adetinde ya da dakikasında değilim 10 dk yapılsın ama istek olsun insanın içinde.yine kendimden örnek vercem ama ben çalışırken bile yapardım.sabah evden erken çıkar 15 dk yürür işe öyle geçerdim.öğle aramda yarım saat yürürdüm ve akşam eve giderken de dolmuştan erken iner 15 dk yürürdüm.ilk zamanlar lesliden sırtım tutulurdu 2 ay iki büklüm gezdim ben gene de hergün yaptım .
anlatmak istediğim ''heves''.isterse 10 dk yapsın ,ama spor için istek olsun
afferim pembikim
valla kaptan 1kesmiyor çift sayıda yemiyom 3 yerim kesintatlı krizine birebirdir.ama ikişer taneyi geçmicek
helallllTemiz gün 1
Temizim temiz kalacagim
Temiz gün 1
Temizim temiz kalacagim
Neydi sloganımız ''Yemezsek ölmeyiz''
sık dişini yarın tadını çıkara çıkara yirsin bol salatayla
Ben evde yapıyorum canım ve tatlı tabağından küçük yaparım kaptanlarimiz ye derse yiyecem bol salatali olmaz derlerse yemem zatenCa
CaNim listede iken yiyebiliyor muyuz perşembe sonrası öyle bi sansimiz varsa bilelim canım da biz de yiyelim olmaz mi hani 1 tane bol yeşillikli ayranlı siindan
Onlar Perşembe günü için imtihan senin icinOyyy oyyy bugun ofiste tatlılar kurabiyeler geçti de önümden yemedim yemem yemezler cnmmm koklaamıyorum bikere pis şeyleri
'ye denmiş de ondan sordum cnmBen evde yapıyorum canım ve tatlı tabağından küçük yaparım kaptanlarimiz ye derse yiyecem bol salatali olmaz derlerse yemem zaten
Aynen canımOnlar Perşembe günü için imtihan senin icin
Benimki bayadir diyor yap diyede anca yarına sakladım'ye denmiş de ondan sordum cnm
Benim de bildiğim ev usulü yapan yer var cnm öyle ise diye sordum cnmm