Canım bişey desem inanirmisin ben diyete başladım kurabiye tatlı pasta hepsini bıraktım kolay olmadı birden bırakmak en son listeye yeni girmiştim biseyi sadece ucundan yarına baktım acayip canım çekti çünkü yemesem göğsum sisiyor oymuş ilk ve son oldu mezun olsam kirkta bir yersem belki yemezsem oda yokAynen canım
Ben listede iken zaten böyle şeyler yemedim yemem de ama list e dışı olsaydım sanırım yerdim
Liste beni çok tutuyor bu bir gerçek..
Ne şirketi kızşirketle çalışsana.en güzeli
cuma cumartesi pazar bu günlerin herhangi birinde yiyebilirsin kuzum bi tane,yanında da bol salata ayranCa
CaNim listede iken yiyebiliyor muyuz perşembe sonrası öyle bi sansimiz varsa bilelim canım da biz de yiyelim olmaz mi hani 1 tane bol yeşillikli ayranlı siindan
ne hortumu
hortum kesmez cınımm
Eki Görüntüle 2186580
gel bonusun seni anca giyotin paklar uzan
Eki Görüntüle 2186583
temizlik şirketiNe şirketi kız
Valla bebişim şekli hoşuma gitti ben de aldım muskat ama nerde kullanılıyor bilmiyorum
şu tv de ardanın mutfağı vardı ya. oradaki abi her şeye ekliyordu bu muskatı rendeleyip
Benimki bayadir diyor yap diyede anca yarına sakladım
Canım bişey desem inanirmisin ben diyete başladım kurabiye tatlı pasta hepsini bıraktım kolay olmadı birden bırakmak en son listeye yeni girmiştim biseyi sadece ucundan yarına baktım acayip canım çekti çünkü yemesem göğsum sisiyor oymuş ilk ve son oldu mezun olsam kirkta bir yersem belki yemezsem oda yok
cuma cumartesi pazar bu günlerin herhangi birinde yiyebilirsin kuzum bi tane,yanında da bol salata ayran
Tavuk dünyası x1000 kalp beneyvahlar olsun
benimki 1 haftadır tavuk dünyası sayıklıyor ama kedi gibi cumayı bekliyo
Bayılırımhurma ya da incir varsa içine ceviz koy ye iki tane hemen keser
O sayede verdin ya 8 yaşındaki çocuk kadar kiloyuCanım bişey desem inanirmisin ben diyete başladım kurabiye tatlı pasta hepsini bıraktım kolay olmadı birden bırakmak en son listeye yeni girmiştim biseyi sadece ucundan yarına baktım acayip canım çekti çünkü yemesem göğsum sisiyor oymuş ilk ve son oldu mezun olsam kirkta bir yersem belki yemezsem oda yok
biz de ağladık az önce kızlarlaAhhhh Aşk-ı Memnuu...
Behlül yine kaçtı.. Ben de finali izlerken yine hüzenlendim..
aynen canım şimdi kuş gibiyim hedefe ulasinca daha hafif olacam inşallahBayılırımbana göre her tatlıdan güzel badem koyunca da
O sayede verdin ya 8 yaşındaki çocuk kadar kiloyu
Sen 50 li kilolardasın sus
Çay içme iyi gelmez midene dedi ablam dinlemedim ölüyorum ağrıdan ya tam hafifledi derken yine oluyo.
Midemide bulandırdı çay nane limon yapayım.
Bi dr gitmem lazım da ne zaman.
Ben çocuklarla iş yapamıyorum. Kadın da bulamıyorum iyice bunalım takılıyorum
Temiz gün 1
Temizim temiz kalacagim
MasallahOyyy oyyy bugun ofiste tatlılar kurabiyeler geçti de önümden yemedim yemem yemezler cnmmm koklaamıyorum bikere pis şeyleri
Tabiki bisiklet bozulana kadar affettim bozarsa bozusurumf
affettin mi koceciğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?