Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
delirttiniz lanAha sonunda oldu, kaptanın aklı gitti tamamen
Heheee mali çuvvv çuvvvv
yarınÇay içme iyi gelmez midene dedi ablam dinlemedim ölüyorum ağrıdan ya tam hafifledi derken yine oluyo.
Midemide bulandırdı çay nane limon yapayım.
Bi dr gitmem lazım da ne zaman.
yarın yapsan bence daha güzel olur.tartını etkilicek çünkü.yemem kendimi tutarım diyosan yap kocana.yarın yersinKızlar bişey soracam ama kizmayin eşim illa lahmacun yapda yiyelim diyor acaba tatlı tabağından küçük yapiyom yemek caiz midir ki malipina ne dersin kaptanim ona göre yarın yapacam
Yarın yapacam zaten kaptanimyarın yapsan bence daha güzel olur.tartını etkilicek çünkü.yemem kendimi tutarım diyosan yap kocana.yarın yersin
Yarın yapacam zaten kaptanim
Tm kaptanim tşk ederim
İyi tarafından bak ya şu aktöre benziyorsun deseydikız adama denir mi öyle
bana herif diycek sen şu artiste benziyon diye seçtim seni abooo kendine mezarlardan mezar beğensin
yakışıklı karım benimİyi tarafından bak ya şu aktöre benziyorsun deseydi
Neydi sloganımız ''Yemezsek ölmeyiz''Tm kaptanim tşk ederim
Regli iken tatlı krizi mahvediyor insanıNeydi sloganımız ''Yemezsek ölmeyiz''
sık dişini yarın tadını çıkara çıkara yirsin bol salatayla
Heheee mali çuvvv çuvvvv
Kanal-d
amin amin amin çok aminSabahtan hallettim onları, günlük programım tamam Ama biraz daha baksam fena olmaz haklısın Of o 10k yok mu bu yıl hedefim ilk 2k inşallah Allahım
eyvahlar olsunKızlar bişey soracam ama kizmayin eşim illa lahmacun yapda yiyelim diyor acaba tatlı tabağından küçük yapiyom yemek caiz midir ki malipina ne dersin kaptanim ona göre yarın yapacam
gördüm,kendimce küçülttüm nolmuşOrada yarım saatte lessie happy walk var baci
mesaj çok alındı kaptanım aşık olamasam da hoşlanmaya çalışiciimmmama spor için istek olsun
hurma ya da incir varsa içine ceviz koy ye iki tane hemen keserRegli iken tatlı krizi mahvediyor insanı
Kim ölmüş tek biz ölecez kaptan bende ona göre denk getirdim bugün kendi alsa veya yapsam da ağzıma surmemNeydi sloganımız ''Yemezsek ölmeyiz''
sık dişini yarın tadını çıkara çıkara yirsin bol salatayla
Hiç sormaya hurmaya odaklandimRegli iken tatlı krizi mahvediyor insanı
vahh garibim artik kocisler diyordur cuma gelse haftasonu gelsede şunu bunu yesek diyeeyvahlar olsun
benimki 1 haftadır tavuk dünyası sayıklıyor ama kedi gibi cumayı bekliyo
bende gastrit var,aç karna çay içersem direk istifraÇay içme iyi gelmez midene dedi ablam dinlemedim ölüyorum ağrıdan ya tam hafifledi derken yine oluyo.
Midemide bulandırdı çay nane limon yapayım.
Bi dr gitmem lazım da ne zaman.