• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün çok çok güzel gidiyor
Su 2 içildi akşama 3 geçer
Tavuklu patlıcanlı kabaklı türlü yaptım 5:30 yiyeceğim yanına roka mor lahana ve göbek marul salata ile
2 mil happy walk lessie 600 ip atladı
Şükür diyeyim
Sabahta
2 dilim TB emekli yumurtalı domates salatalık li peynirli az üzümlü sağlıklı kahvaltı yapıldı
Spor öncesi sonrası kahve icildi ve tartı sabah ki rakamdan daha da ekside şu saatte
tebrik ediyorum kuzu o kadar koşuşturmacalı karmaşalı hayatın içinde spora vakit ayırıyosun örneksin takımda cansın sen bitanesin:KK9::KK9::KK9:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

tebrik ediyorum kuzu o kadar koşuşturmacalı karmaşalı hayatın içinde spora vakit ayırıyosun örneksin takımda cansın sen bitanesin:KK9::KK9::KK9:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
Sağol mali hergun yürüyüşüm var ama kilo vermek istiyorsam ipi yeniden hayatıma sokmam gerekiyor bugün ki başlangıç olsun yavaş yavaş yine 2000 yol alacağım inşallah sadece pazar günü sporsuz geçecek onda da yürüyüm dışarda eski sisteme döneceğim

Kızlar bişey soracam ama kizmayin eşim illa lahmacun yapda yiyelim diyor acaba tatlı tabağından küçük yapiyom yemek caiz midir ki malipina malipina ne dersin kaptanim ona göre yarın yapacam
Bugün günlerden ne pempis zaten senin karbona aşırı bı ödem tutma yeteneğin var yiyeceksen cuma akşamı ye bu akşam hayır

600 ipe tav oldun ya :KK12:
kuzum ipe tav olmadım mesele o değil.waytın önceden sporlarını bilsen cidden ağzın uçuklardı ve o kadar sıkıntıların koşturmacanın aarasında yapardı o sporu.eskisi kadar yoğun yapamıyo ama gene de çabalıyo ben o çabayı görüyorum onda .yapamadığı zaman içine dert oluyo.
yoksa ben sporun adetinde ya da dakikasında değilim 10 dk yapılsın ama istek olsun insanın içinde.yine kendimden örnek vercem ama ben çalışırken bile yapardım.sabah evden erken çıkar 15 dk yürür işe öyle geçerdim.öğle aramda yarım saat yürürdüm ve akşam eve giderken de dolmuştan erken iner 15 dk yürürdüm.ilk zamanlar lesliden sırtım tutulurdu 2 ay iki büklüm gezdim ben gene de hergün yaptım .
anlatmak istediğim ''heves''.isterse 10 dk yapsın ,ama spor için istek olsun :KK60:

Bugün günlerden ne pempis zaten senin karbona aşırı bı ödem tutma yeteneğin var yiyeceksen cuma akşamı ye bu akşam hayır
Bu akşam yemem zaten canım fermuari çektim yarın veya cumartesi olacaktı ve o gün sabah ekmek yemem akşama yersem

Sağol mali hergun yürüyüşüm var ama kilo vermek istiyorsam ipi yeniden hayatıma sokmam gerekiyor bugün ki başlangıç olsun yavaş yavaş yine 2000 yol alacağım inşallah sadece pazar günü sporsuz geçecek onda da yürüyüm dışarda eski sisteme döneceğim
yaparsın sen be sen ki mortilerini dümdüz tarumar etmiş karısın:KK45:

Back