• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

insan antenleriyle bi titreşim kıpraşım neyin yollar :KK12:
Bazen bakarsın ama yazasın gelmez. Önemli konular var benim için . Çözüme uğraştığım bakalım nasip.
Dua isterim bugün hepinizden :)

Bazen bakarsın ama yazasın gelmez. Önemli konular var benim için . Çözüme uğraştığım bakalım nasip.
Dua isterim bugün hepinizden :)
ederim tabi ki rabbim yardımcın olsun,ferahlara çıkarsın,hayırlı kapılar açsın inşallah

çarşamba detoks yapmak çok iyi olmuş kuzu
güzel eksi getircek sana:halay:
su güzel
spor da yapılmış oh mis
:KK76::KK76:

ay sonunda normal bi menü ve içinde hurma yok :KK70:
kahvaltı mis
akşam da t. fasulye çok güzel seçim
su güzel
spor az ama yaa:KK12:
menün güzel kuzu
sporu arttır ama:63:

kahvaltı mis
ara okey
akşam hem erken hem de çarşambaya yakışır bi öğün olmuş
su maşallah:dondurma:
spor da yapılmış
çok güzel menü pembikim:KK76:

kahvaltı çok güzel
akşam da misler gibi
su güzel
spor da tamam
çok güzel menü gülbecim:KK76:

kahvaltı güzel
akşam gene mi buğday:silah::mapus:
buğdayı at akşam ymeğin çok güzel
suyunu yaz sporunu yaz mimuuu:KK62::KK62:

kahvaltı güzel
gene ara öğün dolu bi menü:silah:
öğlen güzel akşam ki mercimek çorbası ne çarşamba günü karbon:sinirli:
bi de ekmek yemişin üstüne:sinirli:
durmamış bi de hurma yimiş:KK12:
su okey
spor yapmışın en azından
kendime ibrahim tatlısesten vur gitsin beni şarkısını armağan ediyorum:silah::silah:

kahvalltı güzel
şakşuka kızartma:sinirli:
akşam çok güzel
ay gözlerim duygulandı valla alışık değilm böyle fılavır menüsüne:KK61:
su okey
spor yap artık:KK62:

kahvaltı güzel
öğle de güzel kabağı bi tabak yiyebilirsin özge
akşam keşke salata yoğurt falan da yeseydin
su mis:eğlence:
spor güzel
güzel menü kuzum:KK45:

kahvaltı yapsan ya canım
öğlen güzel
akşam elma okey, simit:110: çarşamba günü hemi de:olamaz:
su maşallah
spor da okey
akşam yemeği yemeye özen göster nesli düşüp bayılıcan tek öğünle olmaz:sinirli:

kahvaltıda iki lokma ekmeğin mahsuru yok kuzu yiyebilirsin
kahvaltın güzel
akşam da güzel ama o karpuzu 8de yedin desek akşam akşam şekere ne gerek var boş yere yağlandırıyon vücudunu:63:
su okey
spor nerde:KK11:
onun dışında güzel menü ipekçim:KK45:

kahvaltıda simit:olamaz:
öğlen güzel ekmek hadi ana yemek yok diye yedin
akşam da ekmek var
keşke menemenden çok yeseydin ekmek olmadan :KK12:
su içmedin mi:bicak:
spor yok mu:KK11:
çarşamba için aşırı karbonlu susuz ve sporsuz bi menü:silah::silah:

ay senin minnoş menüne:deli:
kahvaltı güzel
akşam da çok hafif
su güzel
spor:halay::halay:
güzel menü minnakım
:oops:
Şey ben o menüyü kakalı ekmekle bozdum gece
Söylemezsem içimde kalır

zaten öğle yemeğini sorup da yedim yoksa simiti yemeyecektim.suya gelince iyice azalttım ben ya valla hiç su içme isteği duymuyorum zorlasamda olmuyor ,spor zaten yapmıyorum malipina malipina
susuz olmaz canım en azından 2 litre.bi şişe edinsen küçük,doldur doldur iç.sporla aran mı yok neden yapmıyon:110:

Ne yedim dün ne bilim ben ne yedim evrende lobiye indiydim öyle biraz atıştırdım.

9:02 tane yumurta peynir sütlü kahve

12:30
Yarım yeşil elma 1 tane mor erik
6 dan fazla ceviz
1 fincan tarçınlı süt

Arada oğlana tavuk pişirirken üç beş parça almıştım.

19:30
3 tane biber dolması bide çocukların dolmalarının biberleri
Yine üç beş parça tayuk azda cacık

Daha sonradan asansör şerefine gelen süpriz misafiler ile birden fazla adet 4-5 tane ekler yedim.

Gece 2 de yine 4 tane ekler yedim.

malipina malipina

Ne yedim dün ne bilim ben ne yedim evrende lobiye indiydim öyle biraz atıştırdım.

9:02 tane yumurta peynir sütlü kahve

12:30
Yarım yeşil elma 1 tane mor erik
6 dan fazla ceviz
1 fincan tarçınlı süt

Arada oğlana tavuk pişirirken üç beş parça almıştım.

19:30
3 tane biber dolması bide çocukların dolmalarının biberleri
Yine üç beş parça tayuk azda cacık

Daha sonradan asansör şerefine gelen süpriz misafiler ile birden fazla adet 4-5 tane ekler yedim.

Gece 2 de yine 4 tane ekler yedim.

malipina malipina
Bonuuuuuuuuuussssssssssss:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

azcık dinlenim:KK14::KK14::KK14:

:sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:

Back