Kuzucum sen neden her öğünde ekmek yiyorsun. Diyetisyen listesi mi bu? Bi de neden 3 öğün yiyosun?sabah 10.00
1 yumurtadan sucuklu domatesli biberli omlet
1 kk keçi peyniri
biraz kırmızı biber domates salatalık
1 tk şekersiz böğürtlen reçeli
1 tk şekersiz kaju ezmesi
1,5 dilim ekşi maya ekmeği
ara 10 adet yer fıstığı
öğlen 14.15
2 yk kıymalı kabak yemeği
2 yk zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim fermente karabuğday ekmeği
4 yk ev yoğurdu
akşam 19.30
1 tabak antep kebabı (fırında patlıcan-köfte-domates-biber)
marul salatası
1 dilim ekşi maya ekmeği
ara 20.15
biraz kavun
şimdi 1 madensuyu içmeyi düşünüyorum limonla
yatana kadar 2-2,5 lt su
spor yok bugün kuzucummalipina
Ohh yumşak yumşakbirazdan küveti doldurup keyif yapıcam
alalım onu da o zamanTabi ki yapıcaksın. Eşim şuan bana şaşırıyor. Çok abur cubur yerdim, özellikle yolculukta. Şimdi almıyorum şok oluyo. Listeye nasıl yazarım saçmalama diyorum, söyle beni de alsınlar diyo
yok diyetisyene gitmiyorum. birden kesemedim canım ekmeği. 2 öğün tamamen olmuyor bana. çalışıyorum çünkü erken kahvaltı yapıyorum iş günleri. sabah 08.15-08.30 gibi kahvaltı. akşam da eve gelip sofraya oturuncaya kadar saat 19.15 en erken en geç 19.30 oluyor. e bu durumda da ara çok oluyor. öğlen mecburen yemek oluyorKuzucum sen neden her öğünde ekmek yiyorsun. Diyetisyen listesi mi bu? Bi de neden 3 öğün yiyosun?
Burdayım ya ulen daha nerede olayımnerdesin sen
Kuzu yeni isterimKıskandın felanmi ettin
gosterseydin kaptanim gerçi hiç güzel hallerim değilde bı zayiflayayimda takima ginderecem inşallah
EVet o konuHaahhaa yok anlatmadı
Sana koca bulacaktım ben dimi
Hiç icraatım yok
Tabi ki yapıcaksın. Eşim şuan bana şaşırıyor. Çok abur cubur yerdim, özellikle yolculukta. Şimdi almıyorum şok oluyo. Listeye nasıl yazarım saçmalama diyorum, söyle beni de alsınlar diyo
Ne paleti kızPalet aldım  
Kızlar kitap önerisi alabilir miyim sizden ya netten sipariş vericem de bu defa az gerilimli maceralı sürükleyici bişey olsun istiyorum var mı bir öneriniz
ÇAy var gelin içelim
Ne yedin
Karnım şiş yürüyüşe çıkıcam oğlanla karnım niye şiş adamım ovv şit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?