• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah 10.00
1 yumurtadan sucuklu domatesli biberli omlet
1 kk keçi peyniri
biraz kırmızı biber domates salatalık
1 tk şekersiz böğürtlen reçeli
1 tk şekersiz kaju ezmesi
1,5 dilim ekşi maya ekmeği

ara 10 adet yer fıstığı

öğlen 14.15
2 yk kıymalı kabak yemeği
2 yk zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim fermente karabuğday ekmeği
4 yk ev yoğurdu

akşam 19.30
1 tabak antep kebabı (fırında patlıcan-köfte-domates-biber)
marul salatası
1 dilim ekşi maya ekmeği

ara 20.15
biraz kavun

şimdi 1 madensuyu içmeyi düşünüyorum limonla

yatana kadar 2-2,5 lt su

spor yok bugün kuzucum malipina malipina
Kuzucum sen neden her öğünde ekmek yiyorsun. Diyetisyen listesi mi bu? Bi de neden 3 öğün yiyosun?

Selam kızlar herkese hayırlı aksamlar

Bursa serüvenim 2 gün dolu dolu geçti gitti yoldayım hayırlısıyla dönüyorum

Kardeşimin düğünü için de çok güzel kumaşlar aldım servet verdim bakalım terziyi ayarlayıp gideceğim umarım yetişir bu hafta ciddi kür yapıp regl şişkinliğini indirmem lazım

Ahh ahh şu serüvene niye ciddi ciddi yılbaşında galan girmedim diye kendim e öyle kırıyorum ki

Bir de çok şık güzel bi elbise aldım cuma kına var pazar da düğün izmire günü birlik gidip geleceğiz çok kosturmacili bir hafta beni bekliyor bklm

Tabi ki yapıcaksın. Eşim şuan bana şaşırıyor. Çok abur cubur yerdim, özellikle yolculukta. Şimdi almıyorum şok oluyo. Listeye nasıl yazarım saçmalama diyorum, söyle beni de alsınlar diyo :KK70:
alalım onu da o zaman :KK70:

bu sefer toparlanacak inşallah. şimdi regl öncesiyim ya biraz karbo sorunum var. ekmeği hemen kesemedim. ama üç öğünde 1 er dilim.

Kuzucum sen neden her öğünde ekmek yiyorsun. Diyetisyen listesi mi bu? Bi de neden 3 öğün yiyosun?
yok diyetisyene gitmiyorum. birden kesemedim canım ekmeği. 2 öğün tamamen olmuyor bana. çalışıyorum çünkü erken kahvaltı yapıyorum iş günleri. sabah 08.15-08.30 gibi kahvaltı. akşam da eve gelip sofraya oturuncaya kadar saat 19.15 en erken en geç 19.30 oluyor. e bu durumda da ara çok oluyor. öğlen mecburen yemek oluyor :işsiz:

Sabah 10:00
2 dilim tam buğday ekmeği
Peynirli omlet
1 dilim beyaz peynir
Domates-marul-taze nane
2 tüm ceviz

Akşam 16:00
Etli patlıcan yemeği
Köz kırmızı biber-1 ceviz eklenmiş 1 kase yoğurt

Spor yok, nabzim çok yüksekti, bütün gün mal gibi yattım.
Su 3 litre
malipina malipina

Kıskandın felanmi ettin
gosterseydin kaptanim gerçi hiç güzel hallerim değilde bı zayiflayayimda takima ginderecem inşallah
Kuzu yeni isterim
Teee bir kere göndermiştin de silmişim konuşmayı foto bulamadım o yüzden gösteremedim
Zayıflamış halini isterim :)

Tabi ki yapıcaksın. Eşim şuan bana şaşırıyor. Çok abur cubur yerdim, özellikle yolculukta. Şimdi almıyorum şok oluyo. Listeye nasıl yazarım saçmalama diyorum, söyle beni de alsınlar diyo :KK70:
:KK74::KK74::KK74::KK74:

Ahahaha onu alamayız fazlalıkları var :-)
Palet aldım   :KK71::KK71:
Ne paleti kız
Kızlar kitap önerisi alabilir miyim sizden ya netten sipariş vericem de bu defa az gerilimli maceralı sürükleyici bişey olsun istiyorum var mı bir öneriniz

Özge balım

Beyazıt Akman osmanlı serisi kitaplarını al derim
İnanılmaz keyifli

2 kitap Osman
1 kitap Fatih
1 kitap Beyazıt

Anlatan 4 kitabı var inanılmaz güzel. Ciddi anlamda çalışmalarla yazdığı gerçeğe dayalı romanlar
Mutlaka oku

Back