• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kıskandın felanmi ettin
1090458.jpg

11:30 1 yumurta, domates, peynir, salatalık, 5 zeytin, 1 hurma, 2 ceviz, maydanoz

19:30 3 köfte, 2 pirzola, yeşil salata, ayran

Su: 1.5 lt ( şehir dışındayım diye bilerek içmedim. Her benzinlikte durmaktan eşime fenalık gelmiş )

Spor : 45 dk tempolu yürüyüş

malipina malipina

11:30 1 yumurta, domates, peynir, salatalık, 5 zeytin, 1 hurma, 2 ceviz, maydanoz
19:30 3 köfte, 2 pirzola, yeşil salata, ayran

Su: 1.5 lt ( şehir dışındayım diye bilerek içmedim. Her benzinlikte durmaktan eşime fenalık gelmiş )

Spor : 45 dk tempolu yürüyüş

malipina malipina

afiyet olsun. menünü çok beğendim :KK200: ben de böyle menüler yapacak mıyım bir gün:KK51:

1. Menüyü vereyim
    10.30
    1kucuk tabak sucuklu menemen (3parca anca yedim sucuktan ve çeyrek parça ) peynir salatalık yeşillik 2ceviz 1dilim tb ekmek 1kucuk parça karpuz
    17.30
    Izgara balık salata
    Su 3+maden suyu
    Spor 90 dk tempolu yürüyüş ara gezmeler hariç ve dondurucuya fasulye koymakla uğraştım yarın telafi inşallah kaptanim sporu
    malipina malipina begum75 begum75

sabah 10.00
1 yumurtadan sucuklu domatesli biberli omlet
1 kk keçi peyniri
biraz kırmızı biber domates salatalık
1 tk şekersiz böğürtlen reçeli
1 tk şekersiz kaju ezmesi
1,5 dilim ekşi maya ekmeği

ara 10 adet yer fıstığı

öğlen 14.15
2 yk kıymalı kabak yemeği
2 yk zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim fermente karabuğday ekmeği
4 yk ev yoğurdu

akşam 19.30
1 tabak antep kebabı (fırında patlıcan-köfte-domates-biber)
marul salatası
1 dilim ekşi maya ekmeği

ara 20.15
biraz kavun

şimdi 1 madensuyu içmeyi düşünüyorum limonla

yatana kadar 2-2,5 lt su

spor yok bugün kuzucum malipina malipina

afiyet olsun. menünü çok beğendim :KK200: ben de böyle menüler yapacak mıyım bir gün:KK51:
Tabi ki yapıcaksın. Eşim şuan bana şaşırıyor. Çok abur cubur yerdim, özellikle yolculukta. Şimdi almıyorum şok oluyo. Listeye nasıl yazarım saçmalama diyorum, söyle beni de alsınlar diyo :D

Back