• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biraz gerilim polisiye tarzı arıyorum kuzu d&r ye gitme fırsatım olmadı bakıp alırdım ama burdan bakıyorum emin olamadım
Olasılıksız , göçebe diye bir kitap okumuştum ünv de de süperdi empati falan
Siyah kan oku çok gerilim vardı

Ayyy harikasın
Kirap okumak en güzel dinlenme şekli
Çok beğendim kuzucum

Bak john verdon kitaplarını okudun mu? Aklıma o geldi
Çok beğenirsin
:KK49:evet bunu alayım birini okumuştum aklından bir sayı tut haklısın diğerlerini okuyayım sağol bitanem

Olasılıksız , göçebe diye bir kitap okumuştum ünv de de süperdi empati falan
Siyah kan oku çok gerilim vardı
Olasılıksız ı okudum harikaydı eski efsanelerden hey gidi

Göçebe bende de var çok da kalın kitap ama pkumadım bekliyor :deli:güzel mi o?

Vaaaayyyytt @Whiteblacklife nabıyosun nerdesin göremedim mi
retro_hippo retro_hippo i de göremedim kıskançlıktan bunalıma mı girdi acep :lülülü:
Kıskançlık bana neler yaptırır bilemem :))

Şaka bi yana sabah buralardaydım.. sonra malum pazar eşim evde.. bide bugün yemek yarışması için hazırlık yaptım az önce de onu yükledim.. şimdi oğlanı uyutuyorum.. memeden kesmeye çalışıyorum azcık sancılı geçiyor :(

Kıskançlık bana neler yaptırır bilemem :))

Şaka bi yana sabah buralardaydım.. sonra malum pazar eşim evde.. bide bugün yemek yarışması için hazırlık yaptım az önce de onu yükledim.. şimdi oğlanı uyutuyorum.. memeden kesmeye çalışıyorum azcık sancılı geçiyor :KK43:
Eneeee
Selim bey memeden mi kesilecek :)
Allah kolaylık versin yine mi yemek yarışması var cıs coslu demi yine :KK14: haftaiçi bakarım

Olasılıksız ı okudum harikaydı eski efsanelerden hey gidi

Göçebe bende de var çok da kalın kitap ama pkumadım bekliyor :deli:güzel mi o?
Ben çok beğenmiştim canım okuduğumda 600 küsür sayfa idi sanırım kalın ama sürükleyici canım bayağı

Koza benimkide orda
Gunlerdir cadirda perisan oldu
Dun gitim bi baktim konser civarina aboooo tipler tuhaf,gencler pek çılgın,ben yaslanmisim

Seneye gidersin sende inşallah
Evet çadır sıkıntı biraz, seneye pansiyon tarzı bir yerde kalmayı düşünüyoruz bakalım ... Biraz sıkıntılı konser alanı ama arkadaşlarla beraber güzel oluyodur heralde :KK54: İnşallah seneye ben de gidebilirim :KK200: Çüünkü gelen sanatçılar arasından çok sevdiklerim var...

Eneeee
Selim bey memeden mi kesilecek :)
Allah kolaylık versin yine mi yemek yarışması var cıs coslu demi yine :KK14: haftaiçi bakarım
Kesicem ama bugün acaip morali bozuk :( en son akşam bi ağladı.. şimdi kucağımda sallıyorum.. kıyamıyorum ama bende bittim artık emzirmekten.. kollarım koptu boynum ağrıyor..

Kategori et yemekleri öyle aman aman cıslı değil ;) protein protein :halay:

Back