Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olasılıksız , göçebe diye bir kitap okumuştum ünv de de süperdi empati falanBiraz gerilim polisiye tarzı arıyorum kuzu d&r ye gitme fırsatım olmadı bakıp alırdım ama burdan bakıyorum emin olamadım
evet bunu alayım birini okumuştum aklından bir sayı tut haklısın diğerlerini okuyayım sağol bitanemAyyy harikasın
Kirap okumak en güzel dinlenme şekli
Çok beğendim kuzucum
Bak john verdon kitaplarını okudun mu? Aklıma o geldi
Çok beğenirsin
Olasılıksız ı okudum harikaydı eski efsanelerden hey gidiOlasılıksız , göçebe diye bir kitap okumuştum ünv de de süperdi empati falan
Siyah kan oku çok gerilim vardı
Sonrali kitabı da gözlerini sımsıkı kapatevet bunu alayım birini okumuştum aklından bir sayı tut haklısın diğerlerini okuyayım sağol bitanem
Fizik yaşım 18 ama ruh yaşım kesinlikle 68 ... Hele şu sıralar 80 bile olabilirNe demek üşeniyorum
18yaşında üşenilir miymiş
Kıskançlık bana neler yaptırır bilemem :))Vaaaayyyytt @Whiteblacklife nabıyosun nerdesin göremedim mi
retro_hippo i de göremedim kıskançlıktan bunalıma mı girdi acep
Yaaaa ben de istiyorummm Bana da atınSanada atalım pembisim
Al benden de o kadarFizik yaşım 18 ama ruh yaşım kesinlikle 68 ... Hele şu sıralar 80 bile olabilir
EneeeeKıskançlık bana neler yaptırır bilemem :))
Şaka bi yana sabah buralardaydım.. sonra malum pazar eşim evde.. bide bugün yemek yarışması için hazırlık yaptım az önce de onu yükledim.. şimdi oğlanı uyutuyorum.. memeden kesmeye çalışıyorum azcık sancılı geçiyor
Hellöööööööİyi akşamlar hatunlar
Kırlangıç Çığlığı :) 1 tane alıp bi yazarı denemek lazım
Patasana en ünlü kitabı
Ben çok beğenmiştim canım okuduğumda 600 küsür sayfa idi sanırım kalın ama sürükleyici canım bayağıOlasılıksız ı okudum harikaydı eski efsanelerden hey gidi
Göçebe bende de var çok da kalın kitap ama pkumadım bekliyor güzel mi o?
Evet çadır sıkıntı biraz, seneye pansiyon tarzı bir yerde kalmayı düşünüyoruz bakalım ... Biraz sıkıntılı konser alanı ama arkadaşlarla beraber güzel oluyodur heralde İnşallah seneye ben de gidebilirim Çüünkü gelen sanatçılar arasından çok sevdiklerim var...Koza benimkide orda
Gunlerdir cadirda perisan oldu
Dun gitim bi baktim konser civarina aboooo tipler tuhaf,gencler pek çılgın,ben yaslanmisim
Seneye gidersin sende inşallah
Ay tartı korkulu rüyamGülbiş yarın kilo bildirimini alırım bir dal Ak kelebek
Kesicem ama bugün acaip morali bozuk en son akşam bi ağladı.. şimdi kucağımda sallıyorum.. kıyamıyorum ama bende bittim artık emzirmekten.. kollarım koptu boynum ağrıyor..Eneeee
Selim bey memeden mi kesilecek :)
Allah kolaylık versin yine mi yemek yarışması var cıs coslu demi yine haftaiçi bakarım