7 günde 10 kilo

kızlar merhaba geldim ben ptesi sendromu yaşıyorum çok yoruldum halim yok sizlerden ne haber dicem ruyacım okudum bende de gastrit var beni zorlamadı neyse biraz ufalt mideni öle yaparsın simay 16lık fıstık gayet güzel beslenmişsin bu şekil git valla boyun uzamaz çok abartma kanka çok özledim kız seni hep aklımdaydın

canım gastrit vasa kuru baklagilden süt ürünlerinden çiğ sebzelerden turşulardan kahve asitli içeceklerden uzak duraccaksın mümkünmertebe bu bir karanfil varya kuru küçük tane olur aktarda annene sor o bilir ondan azına bir tane at kır dişinle ikiye bölünse yeter öle em dur rahatlatıyor birde şekersiz sakın çiğne bol bol özellikle midende yanma başlayınca geçmiyor ablacım o hastalık bende 12 yaşından beridir çekiyorum

kız aynı anda aynı şeyleri yazıp yollayan tek üyeler biziz yerim seni nasıl gidiyor diyetin annen nasıl

Super gidiyor canim biraz yorgun hissediyorum arada kendimi ama daha sonra geciyor aklimi baska seylere veriyorum yarin babamda basliyor bizim diyete adam heveslendi beni gorunce bende siteye girdigim an gozlerim seni ariyor valla kanks

OTE="aykumru, post: 40480313, member: 672391"]sen varya sopalıksın:) şimdi yarın ne yapacaksın güzel bayan merak ettim[/QUOTE]
Ama denerim dedim simdiye kadar hicbisi yemedim sut haricinde amaaaaa

Super gidiyor canim biraz yorgun hissediyorum arada kendimi ama daha sonra geciyor aklimi baska seylere veriyorum yarin babamda basliyor bizim diyete adam heveslendi beni gorunce bende siteye girdigim an gozlerim seni ariyor valla kanks
canım benim valla girsin babanda 3 gün sonra halsizlilkte hissetmeyeceksin canım hepsi geçiyor bana bakma ben bugün yoğun bir gün geçirdimde ondan halsizliğim yoksa açlık maçlık yok 3lt suyu tukettim bak nasıl formul buldum dinle şimdi sabah 2 bardak aç karna su sonra her elma ile 2 bardak su 6 elma şittir 12 bardak su kaç etti 14 bardak su 2 bardakta akşam 9dan sonra 16 bardak bir bardak 200ml çarp 16 ile 3lt 200ml yaa :)))) ben sudan nefret ediyorum da

Bugun ikinci gun babam fark gormus tabi tarti yasak cikmayacam zaten evdede bulundurmuyorum gitti yere kadar gitsin bardakta su icemiyorum ben sisede iciyorum su bittikce ilave ediyorum 3 bardakta yesilcay ictim birazdan birtane daha icerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…