- 30 Mart 2015
- 522
- 205
- 38
-
- Konu Sahibi sahte_ruya
Midem kotu oldu gastrit varda bende ama busiyemedim simdiye kadar bi peynirli tost yapcak esim onu yicem bi tek napiyim midemi bastirsin bari
ne yazdın tatlım cevaplamadıkikinize me msj yazmıstım burdan cevaplamadınız.küstümm
kız aynı anda aynı şeyleri yazıp yollayan tek üyeler biziz yerim seni nasıl gidiyor diyetin annen nasılHosgeldin kanksss ozlettin kendini
kız aynı anda aynı şeyleri yazıp yollayan tek üyeler biziz yerim seni nasıl gidiyor diyetin annen nasıl
canım gastrit vasa kuru baklagilden süt ürünlerinden çiğ sebzelerden turşulardan kahve asitli içeceklerden uzak duraccaksın mümkünmertebe bu bir karanfil varya kuru küçük tane olur aktarda annene sor o bilir ondan azına bir tane at kır dişinle ikiye bölünse yeter öle em dur rahatlatıyor birde şekersiz sakın çiğne bol bol özellikle midende yanma başlayınca geçmiyor ablacım o hastalık bende 12 yaşından beridir çekiyorumSelamlaaar
Bugün konu başlığındaki diyete başlayamadım ama iyi beslendiğimi düşünüyorum paylaşmak istedim
sabah: tam buğday ekmeği peyaz peynır yeşil çay
ara öğün: ayran
öğle: bulgur pilavı cacık
ara öğün: yeşil çay 1 avuç kuru meyve
akşam: kuru fasulye 1 adet salatalık turşusu
Olsun tatlim dikkat etmissin yediklerine yinede bugun sut yesilcay detoksu yapiyim dedimmidem yaninca bi tost yedim iste bugun sadecebaşlıktakini yapamadım ablam ama yukarıda yazdım yediklerimi
senin nasıldı??
sen varya sopalıksın:) şimdi yarın ne yapacaksın güzel bayan merak ettimOlsun tatlim dikkat etmissin yediklerine yinede bugun sut yesilcay detoksu yapiyim dedimmidem yaninca bi tost yedim iste bugun sadece
Saol canim tostu dedimde rahatladom biraz afiyet olsun senin diyet nasil gidiyor nasil hissediyosunGecmis olsun canim afiyet olsun benimde elma saatim geldi
kız aynı anda aynı şeyleri yazıp yollayan tek üyeler biziz yerim seni nasıl gidiyor diyetin annen nasıl
Saol canim tostu dedimde rahatladom biraz afiyet olsun senin diyet nasil gidiyor nasil hissediyosun
canım benim valla girsin babanda 3 gün sonra halsizlilkte hissetmeyeceksin canım hepsi geçiyor bana bakma ben bugün yoğun bir gün geçirdimde ondan halsizliğim yoksa açlık maçlık yok 3lt suyu tukettim bak nasıl formul buldum dinle şimdi sabah 2 bardak aç karna su sonra her elma ile 2 bardak su 6 elma şittir 12 bardak su kaç etti 14 bardak su 2 bardakta akşam 9dan sonra 16 bardak bir bardak 200ml çarp 16 ile 3lt 200ml yaa :)))) ben sudan nefret ediyorum daSuper gidiyor canim biraz yorgun hissediyorum arada kendimi ama daha sonra geciyor aklimi baska seylere veriyorum yarin babamda basliyor bizim diyete adam heveslendi beni gorunce bende siteye girdigim an gozlerim seni ariyor valla kanks
yalannn söylüyorsun ( bunu okurken eski türk filmlerindeki jönlerin söylediği gibi oku :)Harika yarin bende benim diyete baslicam 1 hafta bakalim sonuclar ne olcak
Ama denerim dedim simdiye kadar hicbisi yemedim sut haricinde amaaaaaOTE="aykumru, post: 40480313, member: 672391"]sen varya sopalıksın:) şimdi yarın ne yapacaksın güzel bayan merak ettim
tost yerine 1 yumurtadan omlet yapıp yeseymişsin keşke ablam sadece örnek veriyorum yanlış anlama :)Olsun tatlim dikkat etmissin yediklerine yinede bugun sut yesilcay detoksu yapiyim dedimmidem yaninca bi tost yedim iste bugun sadece
canım benim valla girsin babanda 3 gün sonra halsizlilkte hissetmeyeceksin canım hepsi geçiyor bana bakma ben bugün yoğun bir gün geçirdimde ondan halsizliğim yoksa açlık maçlık yok 3lt suyu tukettim bak nasıl formul buldum dinle şimdi sabah 2 bardak aç karna su sonra her elma ile 2 bardak su 6 elma şittir 12 bardak su kaç etti 14 bardak su 2 bardakta akşam 9dan sonra 16 bardak bir bardak 200ml çarp 16 ile 3lt 200ml yaa :)))) ben sudan nefret ediyorum da
Harikadin tebrik ediyorum canimIyi gidiyor canim super valla arada yorgunluk bitkinlik cokuyor ama gidiyor daha sonra