- 30 Mart 2015
- 522
- 205
- 38
-
- Konu Sahibi sahte_ruya
yok kız önce kendi diyetini yapacak bize sölicek bizde elmadan sonra onunkine geçeceğiz yani inansakmı kanka sence yarın başlar mı yoksa hafta başını kaçırdım haftaya ptesi dermi
şaka yaaaa takılıyorum sanaAsl olsun ama sen bana once detoks yap dedin diye yarina kaldi bugunden baslicaktim yoksam
Diyette olcam yiyememyersen:)
seviyorum bu kızı kanka duydunmu doğru yolu buluyorr
Biliyorum canimşaka yaaaa takılıyorum sana
yerim ben seni tamam başla bize bize bilgi ver kaç beden giyiuorsun şuan canım senDiyette olcam yiyemem
Millet oyle dicek dogan gorunumlu sahin olduHahaha duydum ruya gel basligi dgistir elmalara baslaaa :)
Millet oyle dicek dogan gorunumlu sahin oldu
42 giyiyorum suan yarin sabah tartilcam bakalim 1 haftada kac kilo vercemyerim ben seni tamam başla bize bize bilgi ver kaç beden giyiuorsun şuan canım sen
bende 42 giyordum geçen hafta perşembemi cumamı pantalon almıştım şuan belimden düşüyor artık düşün elenacımla benim nasıl bir diyet yaptığımızı katıl bize haftaya aynı bekliyorum senide güzel bayan42 giyiyorum suan yarin sabah tartilcam bakalim 1 haftada kac kilo vercem
kankiş canım kötü alışkanlık istediHahaha duydum ruya gel basligi dgistir elmalara baslaaa :)
Bende katılıciyim haftaya tatlı baayanbende 42 giyordum geçen hafta perşembemi cumamı pantalon almıştım şuan belimden düşüyor artık düşün elenacımla benim nasıl bir diyet yaptığımızı katıl bize haftaya aynı bekliyorum senide güzel bayan
tamam 6 gün yap zaten 7 günde 10 kg ise 8 kg verirsin 6 günde sonra takıl bize hayatını yaşaBende katılıciyim haftaya tatlı baayan
kankiş canım kötü alışkanlık istedi
7 gun yaparim ya ben takintili degilim illaki pazartrsi baslicam diyetamam 6 gün yap zaten 7 günde 10 kg ise 8 kg verirsin 6 günde sonra takıl bize hayatını yaşa
hadi bakalım inşallah güzel sonuç alırsın bizimde ara dönem için bir diyetimiz daha olur7 gun yaparim ya ben takintili degilim illaki pazartrsi baslicam diye
evet canım birkaç hafta bu diyeti yapınca duraklama evresi başlıyor bu diyeti yapar metebolizmayı şaşırtırızBizde ara donem icin ruyabinkini uygulariz ruyacim sen bir denede
evet canım birkaç hafta bu diyeti yapınca duraklama evresi başlıyor bu diyeti yapar metebolizmayı şaşırtırız
Diyetleri bölüştük sirayla yapariz artik bizimde dugunler varaypost: 40481049 .!.:hadi bakalım inşallah güzel sonuç alırsın bizimde ara dönem için bir diyetimiz daha olur