7 günde 10 kilo

Ohhhhh masallah canim ya ben bugun daha leslie bile yapamadim daha sabah cok erken kalktim
Ben gec kalktim yaaa halsizim aslinda ama ben biraz ustune gidiyorum boyle seylerin yaparsin aksam yap olmadi 1 saat suruyo yanilmiyosam leslie jillian michealsi duydudun mu oda iyi diyolar

Ben gec kalktim yaaa halsizim aslinda ama ben biraz ustune gidiyorum boyle seylerin yaparsin aksam yap olmadi 1 saat suruyo yanilmiyosam leslie jillian michealsi duydudun mu oda iyi diyolar

Aksam yaparim artik yok canim duymadim hic evet 1saat suruyor dun iyidim bugun cok halsizim ama elim kollum kalmiyo o derece :)

Dikkat et kendine canim havalardan kaynaklanabilir benimde halim yok heryerim agriyo resmen bu jillian da baya yag yaktiriyomus galibA

Havalardanda olabilir evet canim netten bi arastirim leslieye iyi alistim ama :) platesede basliyacam
1 ayda inceliyomussun youtube da bi video var incelenlerin once ve sonraki hallerini koymuslar ama zor hareketleri hele bu halsizlikle yapamam ama faydasi olur yapmak isteyenlere bende bi kendime geleyim yapcam

Selamlaaar
Bugün konu başlığındaki diyete başlayamadım ama iyi beslendiğimi düşünüyorum paylaşmak istedim
sabah: tam buğday ekmeği peyaz peynır yeşil çay
ara öğün: ayran
öğle: bulgur pilavı cacık
ara öğün: yeşil çay 1 avuç kuru meyve
akşam: kuru fasulye 1 adet salatalık turşusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…