- 30 Mart 2015
- 522
- 205
- 38
-
- Konu Sahibi sahte_ruya
ikinize me msj yazmıstım burdan cevaplamadınız.küstümm
Hımmm bilemiyorum yaneeeeAi bebegim ya ben hic gormemisim gormedim yani
Hımmm bilemiyorum yaneeee
Bende yuruyusten geldim simdi sutlu yesilcayimi icicem birazdan
Ben gec kalktim yaaa halsizim aslinda ama ben biraz ustune gidiyorum boyle seylerin yaparsin aksam yap olmadi 1 saat suruyo yanilmiyosam leslie jillian michealsi duydudun mu oda iyi diyolarOhhhhh masallah canim ya ben bugun daha leslie bile yapamadim daha sabah cok erken kalktim
Ben gec kalktim yaaa halsizim aslinda ama ben biraz ustune gidiyorum boyle seylerin yaparsin aksam yap olmadi 1 saat suruyo yanilmiyosam leslie jillian michealsi duydudun mu oda iyi diyolar
Dikkat et kendine canim havalardan kaynaklanabilir benimde halim yok heryerim agriyo resmen bu jillian da baya yag yaktiriyomus galibA
1 ayda inceliyomussun youtube da bi video var incelenlerin once ve sonraki hallerini koymuslar ama zor hareketleri hele bu halsizlikle yapamam ama faydasi olur yapmak isteyenlere bende bi kendime geleyim yapcamHavalardanda olabilir evet canim netten bi arastirim leslieye iyi alistim ama :) platesede basliyacam
1 ayda inceliyomussun youtube da bi video var incelenlerin once ve sonraki hallerini koymuslar ama zor hareketleri hele bu halsizlikle yapamam ama faydasi olur yapmak isteyenlere bende bi kendime geleyim yapcam
Midem kotu oldu gastrit varda bende ama busiyemedim simdiye kadar bi peynirli tost yapcak esim onu yicem bi tek napiyim midemi bastirsin bariYesilcayli sutun nasil gidiyor ??
bende de gastrit var ablam. çok zor. iyi bakamadık midemize en ufak yağlı yemekte, çikolatada hemen hazımsızlık başlıyorMidem kotu oldu gastrit varda bende ama busiyemedim simdiye kadar bi peynirli tost yapcak esim onu yicem bi tek napiyim midemi bastirsin bari
önemli bir şey yok canım.laf olsun..Sorun neydi canim telefondan baglandimda suanda biraz geri bakmam zor olacak
Aynen midem yaniyo cayir cayirbende de gastrit var ablam. çok zor. iyi bakamadık midemize en ufak yağlı yemekte, çikolatada hemen hazımsızlık başlıyor
başlıktakini yapamadım ablam ama yukarıda yazdım yediklerimiAynen midem yaniyo cayir cayirNasil gecti diyetin bugun bakalim