- 19 Şubat 2014
- 117
- 26
- 34
-
- Konu Sahibi sahte_ruya
heycanla bekliyorum sonucu ben suan elma diyeti yapıyorum çok etkili ama ara verdiğimde bu diyeti uygulamak isterimBugun diyet maalesef bozuldu evde olmayıncaama silbastan tekrar yapcam vermem lazim bu kilolari kolay aslinda zorlanmiyorum bu diyetle.
Bende 8 den sora bisi yemiyorum bu diyette ama dedigin gibi yaparsam daha etkili olur bide kacamak yapmasam tabipazartesi 5 ten sonra birşey yememe diyeti yapcam 1 ay bir ise yaramazsa bunu denerim teşekkürler
Bendede oyle oluyo bak yeniden baslicam: (ya su dıyetlere uyanları cok tebrık edıyorum acıkcası en uzun suren dıyetım 10 gun olmuştu yok yanı mutlaka bırsey cıkıyor(
bugün 5. günüm bitti 7 kilo verdim 78 dim 71 oldum:)
başla mutlaka ama ordakiler gibi hergün tartılma cidden bak orda yazı paylaştım bilinç altına kötü mesaj yollama emin ol hemen verirsin sanırım senin çok kilon yoktuwaaw 5 gunde 7 kilo suanda lahana corbasi diyetti yapiyorum cumartesi sona eriyor pazar gunu bende dusunuyorum elma diyetine baslamayi
başla mutlaka ama ordakiler gibi hergün tartılma cidden bak orda yazı paylaştım bilinç altına kötü mesaj yollama emin ol hemen verirsin sanırım senin çok kilon yoktu
elena bşy sölicem cuma günü 42 beden kot aldım ptesi ilk kez giydim bugün cuma ve üzerimden düşüyor belime ellerimi sokuyoru iki elimi üst üste yemin ederim hala boşluk kalıyor ve ben daha spora başlamadım haftaya inşallah