- 19 Şubat 2014
- 117
- 26
- 34
-
- Konu Sahibi sahte_ruya
Nayiiiiiiir yalan değil turkanyalannn söylüyorsun ( bunu okurken eski türk filmlerindeki jönlerin söylediği gibi oku :)
canım sen haftaya şok olacaksın valla beni gören şaşırıyor bir haftada zaten 5 günde 7 kilo verdim ben dedim kiloluyum diye anlaşılmaz valla anlıyor her bakan şu ruyayıda alalım aramıza ruyalar alemınde hergün yarın başlicam diyor :)Bugun ikinci gun babam fark gormus tabi tarti yasak cikmayacam zaten evdede bulundurmuyorum gitti yere kadar gitsin bardakta su icemiyorum ben sisede iciyorum su bittikce ilave ediyorum 3 bardakta yesilcay ictim birazdan birtane daha icerim
Fikirlerini soyle tabiki tatlim zaten tambugdag ekmegiyle peynirden yaptim tostu canimtost yerine 1 yumurtadan omlet yapıp yeseymişsin keşke ablam sadece örnek veriyorum yanlış anlama :)
Nayiiiiiiir yalan değil turkan
kes ülenn erkek adama turkan mı denir :)) kızım naptın jön diyorum jönnnnn koptum yaaaa
tebrik etme taklit et:)Harikadin tebrik ediyorum canim
canım sen haftaya şok olacaksın valla beni gören şaşırıyor bir haftada zaten 5 günde 7 kilo verdim ben dedim kiloluyum diye anlaşılmaz valla anlıyor her bakan şu ruyayıda alalım aramıza ruyalar alemınde hergün yarın başlicam diyor :)
canım sen haftaya şok olacaksın valla beni gören şaşırıyor bir haftada zaten 5 günde 7 kilo verdim ben dedim kiloluyum diye anlaşılmaz valla anlıyor her bakan şu ruyayıda alalım aramıza ruyalar alemınde hergün yarın başlicam diyor :)
Once benim diyeti yapiyimde sonra sizi taklit etcemtebrik etme taklit et:)
ben mi öğretmenden cumadan beridir bir rejimi öğretemedim detoks diyorum tost yiyorsun rejim diyorum benim kankadan kısır tarifleri alıyorsun sen yarın şu rejime başlama valla izmiri yaktırcan bana:)ama baslicam yarin ortmenim
Simdi insanlar soruyolar merak ediyolar deneyen varmi diye konuyuda acmisim zaten sorumlu hissediyorumBenim yuzumden acayip belli elmaya baslamadan lahanada yaptim ya ondanfir lahanaya baslamadan normal kendimcede diyet yaptim ruyaaaaaa hadi sende sende
yavrum bayanımda okurken eski turk filmlerindeki jönler gibi oku dedim canım benim neyse sorun değil ben inanmak istiyorum sana oynama artık duygularımla başla şu rejime heycanlandırıyosun bizi burda sonra teyzem geldi şuna gittik kocam dediki yapma bunu heycanla bekliyoruz seni ve 10 kg vereceğin diyteini bebemAma sen baayansiiiin
Izmir icin yapicam yanmasin yaziktirben mi öğretmenden cumadan beridir bir rejimi öğretemedim detoks diyorum tost yiyorsun rejim diyorum benim kankadan kısır tarifleri alıyorsun sen yarın şu rejime başlama valla izmiri yaktırcan bana:)
Simdi insanlar soruyolar merak ediyolar deneyen varmi diye konuyuda acmisim zaten sorumlu hissediyorum[/QUOT
heh bende onu diyorum soruyorlar kankayla bana valla öle kalıyoruz kilo verince geri alınıyormu diyorlar bizde bilmemki biz hala yapıyoruz diyoruz acı bize yaa
Simdi insanlar soruyolar merak ediyolar deneyen varmi diye konuyuda acmisim zaten sorumlu hissediyorum
yok kız önce kendi diyetini yapacak bize sölicek bizde elmadan sonra onunkine geçeceğiz yani inansakmı kanka sence yarın başlar mı yoksa hafta başını kaçırdım haftaya ptesi dermiBenim yuzumden acayip belli elmaya baslamadan lahanada yaptim ya ondanfir lahanaya baslamadan normal kendimcede diyet yaptim ruyaaaaaa hadi sende sende
yavrum bayanımda okurken eski turk filmdeki jönler gibi oku dedim canım benim neyse sorun değil ben inanmak istiyorum sana oynama artık duygularımla başla şu rejime heycanlandırıyosun bizi burda sonra teyzem geldi şuna gittik kocam dediki yapma bunu heycanla bekliyoruz seni ve 10 kg vereceğin
diyteini bebem
yersen:)Yarin baslayacaksin zaten canim sorumlusu olarak
seviyorum bu kızı kanka duydunmu doğru yolu buluyorr10 kilo pek sanmiyorum ama veririm yinede zaten merak edildigi icin yapicam yoksa aklim sizin diyette
Asl olsun ama sen bana once detoks yap dedin diye yarina kaldi bugunden baslicaktim yoksamyok kız önce kendi diyetini yapacak bize sölicek bizde elmadan sonra onunkine geçeceğiz yani inansakmı kanka sence yarın başlar mı yoksa hafta başını kaçırdım haftaya ptesi dermi