7 günde 10 kilo

Bugun ikinci gun babam fark gormus tabi tarti yasak cikmayacam zaten evdede bulundurmuyorum gitti yere kadar gitsin bardakta su icemiyorum ben sisede iciyorum su bittikce ilave ediyorum 3 bardakta yesilcay ictim birazdan birtane daha icerim
canım sen haftaya şok olacaksın valla beni gören şaşırıyor bir haftada zaten 5 günde 7 kilo verdim ben dedim kiloluyum diye anlaşılmaz valla anlıyor her bakan şu ruyayıda alalım aramıza ruyalar alemınde hergün yarın başlicam diyor :)

ama baslicam yarin ortmenim

Benim yuzumden acayip belli elmaya baslamadan lahanada yaptim ya ondanfir lahanaya baslamadan normal kendimcede diyet yaptim ruyaaaaaa hadi sende sende

Ama sen baayansiiiin
yavrum bayanımda okurken eski turk filmlerindeki jönler gibi oku dedim canım benim neyse sorun değil ben inanmak istiyorum sana oynama artık duygularımla başla şu rejime heycanlandırıyosun bizi burda sonra teyzem geldi şuna gittik kocam dediki yapma bunu heycanla bekliyoruz seni ve 10 kg vereceğin diyteini bebem

Benim yuzumden acayip belli elmaya baslamadan lahanada yaptim ya ondanfir lahanaya baslamadan normal kendimcede diyet yaptim ruyaaaaaa hadi sende sende
yok kız önce kendi diyetini yapacak bize sölicek bizde elmadan sonra onunkine geçeceğiz yani inansakmı kanka sence yarın başlar mı yoksa hafta başını kaçırdım haftaya ptesi dermi

10 kilo pek sanmiyorum ama veririm yinede zaten merak edildigi icin yapicam yoksa aklim sizin diyette

yok kız önce kendi diyetini yapacak bize sölicek bizde elmadan sonra onunkine geçeceğiz yani inansakmı kanka sence yarın başlar mı yoksa hafta başını kaçırdım haftaya ptesi dermi
Asl olsun ama sen bana once detoks yap dedin diye yarina kaldi bugunden baslicaktim yoksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…